Els palestins amenacen de trencar relacions amb Israel

Deixa un comentari

25 Octubre 2010 per yeagov


Els palestins amenacen de trencar relacions amb Israel 

Els palestins han anunciat que estudien suspendre els acords amb Israel si Israel segueix incomplint amb les seves obligacions derivades dels acords que van signar-se els anys 90 Segons Ahmet Maydalani, membre de Comité Central de l’OAP “una de les opcions serioses que estan sent examinades” seria desvincular-se d’aquells pactes. Segons aquest “bon home”, “el més provable es que abandonem les obligacions palestines que van resultar d’aquests acords” perquè segons aquest palestí “Israel segueix vulnerant-los tots”. No tinguem tant poca vergonya, si us plau. Segons Maydalani Israel no compleix amb un dels punts bàsics dels acords d’Oslo: la cooperació mútua sobre el terreny per aplicar els acords d’Oslo que van donar peu a la creació de l’Autoritat Palestina. Des d’aquell llunyà 1993 ha plogut molt, tant sobre Israel com sobre Palestina, i no parlo d’aigua, sinó de bombes i trossos de persones escorxades per les bombes, els grups terroristes palestins no han deixat de llençar bombes sobre Israel i d’enviar suïcides al territori israelià. Que esperaven que els israelians els fessin petonets a la galta?.

Els àrabs exigeixen sempre que Israel compleixi amb els acords però ells no compleixen cap, no només no compleixen els acords sinó que hi ha faccions que a més de no participar a les negociacions diuen que el tema no va amb ells i que volen destruir Israel. Els palestins no ofereixen res, ells ja han dit que seguiran, sempre que puguin, atacant Israel, i alhora exigeixen que Israel compleixi amb els acords.

Segons Abed Rabo “la situació en la que una part estigui vinculada per sempre als acords mentre l’altra els vulnera fins el punt d’anular-los completament no pot continuar”. És un cínic. Certament hi ha una part que sempre està vinculada als pactes i una altra que no els compleix, els palestins són els que no han complert mai amb cap dels acords, continuen intentant cometre atemptats i els seus dirigents segueixen amb el discurs d’amenaces contra Israel. Ells demanen que Israel compleixi els acords però ells no compleixen la seva part dels acords. Segurament voldrien que Israel deixés de bloquejar Gaza perquè així Hamàs pugués atemptar amb tota tranquil·litat. Molt exigir que Israel compleixi la seva part però els palestins no ofereixen la fi dels atemptats i a seguretat que no es tornaran a produir, mentre exigeixen a Israel que compleixi amb les seves obligacions ells continuen muntant bateries de míssils que apunten a Israel.

El passat 2 de setembre van iniciar-se unes negociacions de pau entre palestins i israelians que van quedar-se entrebancades quan els palestins van dir que no seguirien negociant amb Israel mentre no es prorrogués la construcció d’assentaments jueus a Cisjordània, i mentrestant els terroristes d’Hamàs preparaven el llençament de míssils contra Israel. Israel hauria d’exigir que Hamàs deixés de voler atemptar contra Israel i sinó no tornar a negociar amb aquests (terroristes) palestins.
 
 
Los palestinos amenazan con romper relaciones con Israel
Los palestinos han anunciado que estudian suspender los acuerdos con Israel si Israel sigue incumpliendo con sus obligaciones derivadas de los acuerdos que firmaron en los años 90 Según Ahmed Maydalani, miembro de Comité Central de la OLP “una de las opciones serias que están siendo examinadas “sería desvincularse de aquellos pactos. Según este “buen hombre”, “lo más probable es que abandonemos las obligaciones palestinas que resultaron de estos acuerdos” porque según este palestino “Israel sigue vulnerando a todos”. No tengamos la menor vergüenza, por favor. Según Maydalani Israel no cumple con uno de los puntos básicos de los acuerdos de Oslo: la cooperación mutua sobre el terreno para aplicar los acuerdos de Oslo que dieron pie a la creación de la Autoridad Palestina. Desde aquel lejano 1993 ha llovido mucho, tanto sobre Israel como sobre Palestina, y no hablo de agua, sino de bombas y trozos de personas desolladas por las bombas, los grupos terroristas palestinos no han dejado de lanzar bombas sobre Israel y de enviar suicidas en territorio israelí. ¿Que esperaban que los israelíes les hicieran besitos en la mejilla?.
Los árabes exigen siempre que Israel cumpla con los acuerdos pero ellos no cumplen ninguna, no sólo no cumplen los acuerdos sino que hay facciones que además de no participar en las negociaciones dicen que el tema no va con ellos y que quieren destruir Israel. Los palestinos no ofrecen nada, ellos ya han dicho que seguirán, siempre que puedan, atacando Israel, al tiempo exigen que Israel cumpla con los acuerdos.
Según Abed Rabo “la situación en la que una parte esté vinculada para siempre a los acuerdos mientras la otra los vulnera hasta el punto de anular por completo no puede continuar”. Es un cínico. Ciertamente hay una parte que siempre está vinculada a los pactos y otra que no los cumple, los palestinos son los que no han cumplido nunca con ninguno de los acuerdos, siguen intentando cometer atentados y sus dirigentes siguen con el discurso de amenazas contra Israel . Ellos piden que Israel cumpla los acuerdos pero ellos no cumplen su parte de los acuerdos. Seguramente querrían que Israel dejara de bloquear Gaza porque así Hamás pudiera atentar con toda tranquilidad. Muy exigir que Israel cumpla su parte pero los palestinos no ofrecen el fin de los atentados ya seguridad que no se volverán a producir, mientras exigen a Israel que cumpla con sus obligaciones ellos continúan montando baterías de misiles que apuntan a Israel.
El pasado 2 de septiembre se iniciaron unas negociaciones de paz entre palestinos e israelíes que se quedaron tropiezos cuando los palestinos dijeron que no seguirían negociando con Israel mientras no se prorrogase la construcción de asentamientos judíos en Cisjordania, y mientras los terroristas de Hamás preparaban el lanzamiento de misiles contra Israel. Israel debería exigir que Hamás dejara de querer atentar contra Israel y sino no volver a negociar con ellos (terroristas) palestinos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.732 hits
Octubre 2010
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enllaços més clicats

  • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: