Desastres llunyans

1

3 Abril 2011 per yeagov


Desastres llunyans

Partícules radioactives
Han detectat a Israel gas i partícules radioactives procedents del reactor de la fuita dels reactors de Fukushima que fa un parell de setmanes va patir un accident com a conseqüència del tsunami que va abatre’s sobre el Japó immediatament després del terratrèmol. Han mesurat 0,0005 Bq per metre cúbic de iode 131. Les autoritats israelianes consideren que no hi ha cap perill per a la salut ni el medi ambient.
Terratrèmol
Els israelians van sentir un terratrèmol de magnitud 5,9 a la escala de Richter que va produir-se a Creta, a 800 kilòmetres de distància. El moviment sísmic va sentir-se al nord del país i van situar l’epicentre al nord-est de Iráklio, a l’illa de Creta. El terratrèmol va ser sentit també a El Caire però no a Grècia.
Un avió no tripulat per vigilar els delictes mediambientals
Israel usarà tres avions no tripulats per vigilar la contaminació del medi ambient i la destrucció dels paratges naturals. Una de les tasques serà seguir als constructors que es desfan de la runa als paratges naturals i no als abocadors autoritzats. Sembla que aquest delicte que és molt habitual és difícil d’investigar perquè solen aprofitar la nit per desempallegar-se de les runes. L’avió pesa un quilo, el disparen a l’aire mitjançant una ballesta i porta càmeres d’alta sensibilitat amb visió nocturna i diürna. L’avió va ser dissenyat per a les forces d’infanteria perquè degut a les seves petites dimensions. La compra dels tres avions ha costat uns 200.000 euros al Ministeri de Medi Ambient israelià. Degut a les regulacions pròpies de l’Estat d’Israel em quant al vol d’avions sense pilot tot està pendent d’una autorització ja que aquest tipus d’avions només els poden usar les Forces Armades israelianes encara que el Ministeri de Medi Ambient al·lega que altres administracions usen aparells d’aquest tipus.

Desastres lejanos

Partículas radiactivas
Han detectado en Israel gas y partículas radiactivas procedentes del reactor de la fuga de los reactores de Fukushima que hace un par de semanas sufrió un accidente como consecuencia del tsunami que abatirse sobre Japón inmediatamente después del terremoto. Han medido 0,0005 Bq por metro cúbico de yodo 131. Las autoridades israelíes consideran que no hay ningún peligro para la salud ni el medio ambiente.
Terremoto
Los israelíes sintieron un terremoto de magnitud 5,9 en la escala de Richter que se produjo en Creta, a 800 kilómetros de distancia. El movimiento sísmico se sintió en el norte del país y situaron el epicentro en el noreste de Iraklio, en la isla de Creta. El terremoto fue sentido también en El Cairo pero no en Grecia.

Un avión no tripulado para vigilar los delitos medioambientales
Israel usará tres aviones no tripulados para vigilar la contaminación del medio ambiente y la destrucción de los parajes naturales. Una de las tareas será seguir los constructores que se deshacen de los escombros a los parajes naturales y no a los vertederos autorizados. Parece que este delito que es muy habitual es difícil de investigar porque suelen aprovechar la noche para deshacerse de los escombros. El avión pesa un kilo, el disparan al aire mediante una ballesta y puerta cámaras de alta sensibilidad con visión nocturna y diurna. El avión fue diseñado para las fuerzas de infantería porque debido a sus pequeñas dimensiones. La compra de los tres aviones ha costado unos 200.000 euros al Ministerio de Medio Ambiente israelí. Debido a las regulaciones propias del Estado de Israel me cuanto al vuelo de aviones sin piloto todo está pendiente de una autorización ya que este tipo de aviones sólo pueden usar las Fuerzas Armadas israelíes aunque el Ministerio de Medio Ambiente alega que otras administraciones usan aparatos de este tipo.

One thought on “Desastres llunyans

  1. Crec que és possible que en Israel no s’ha detectat gas i partícules radioactives des Fukushima, encara que sembla estar bastant lluny. Quan va ser l’explosió de la bomba atòmica, encara que no té molta comparació, excepte pel de la radioactivitat, deien que aquesta núvol radioactiu podia donar la volta al planeta.Dicen també que es pot produir “Pluja radioactiva”, deposició de partícules radioactives, alliberades a l’atmosfera per explosions nuclears o fuites d’instal lacions i centrals nuclears, sobre la superfície de la Terra “.
    És possible que la radioactivitat que capta Israel sigui també la de les seves pròpies instal.lacions, però que no afecta la seguretat de les persones ..

    En aquests darrers dies s’han sentit tremolors de terra força fortes al nord, també grau 5.9, però no s’han sentit aquí al centre del país.

    Sembla bona idea utilitzar avions no tripulats per vigilar la contaminació del medi ambient i la destrucció dels paratges naturals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No Instagram images were found.

Join 1.800 other followers

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.267 hits
Abril 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Enllaços més clicats

  • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
%d bloggers like this: