Barça

2

16 Abril 2011 per yeagov


Barça

El partits entre el Barça i el Madrid sempre són motiu abans, durant i després del partit de grans controvèrsies i expectació. Des de fa mesos la premsa madridista es dediquen a atacar al Barça denunciant presumptes ajudes arbitrals al Barça o que els altres equips quan s’enfronten al Barça no s’hi esforcen prou. Tota aquesta hostilitat mediàtica contra el Barça intenta desestabilitzar l’equip sense aconseguir-ho. És evident que la suma d’uns jugadors que gaudeixen jugant junts i d’un entrenador com Guardiola és la raó de l’èxit del Barça, el Madrid en canvi només busca dives i estrelles que contracta a cop de talonari, això pot donar-li alguns èxits però quan hi ha massa galls en un galliner pot acabar haven-t’hi problemes. Tampoc ajuda que Mourinho estigui tot el dia atacant als contraris i culpant-los que el Madrid no estigui al capdavant de la Lliga.

Quatre partits

El Barça i el Madrid s’enfrontaran quatre vegades en menys d’un mes. El primer partit serà un Reial Madrid – Barça de Lliga que es jugarà avui dissabte. Després s’enfrontaran en dos partits de la semifinal de la Champions i un quart partit de la final de la Copa del Rei. Teòricament tots dos equips s’hi juguen el mateix però és evident que en molts aspectes és el Madrid qui tem més el fracàs de la temporada si no aconsegueix guanyar alguna cosa. Potser és per això que l’artilleria mediàtica ja ha començat a obrir foc, a veure si d’aquesta manera aconsegueixen desestabilitzar al Pep i als seus jugadors, de moment sembla que no se’n surten.

Querella contra la COPE

Aquest podria ser un exemple de com des de la caverna mediàtica s’intenta desestabilitzar el Barça però si la Justícia sentenciés a favor del Barça, encara que no concedís més que una indemnització simbòlica seria una clara victòria del Barça contra els que intenten desestabilitzar l’equip escopint falsedats als quatre vents. Fa unes setmanes el locutor de la COPE Juan Antonio Alcalá va acusar al Barcelona – també al València – de presumptes pràctiques de dopatge, en concret va acusar el primer equip del Barça. Juan Antonio Alcalà va al·ludir a unes fonts no identificades del Reial Madrid. El Reial Madrid va negar que aquelles insinuacions sortissin del seu si, unes 48 hores més tard. El Futbol Club Barcelona ha presentat en un jutjat civil de Barcelona una querella contra la COPE en què reclama una indemnització de 6,19 milions d’euros per “intromissió il·legítima en el dret a l’honor”. No és la primera vegada que es presenta una querella contra algun locutor de l’emissora episcopal, l’acumulació de querelles va ser una de les causes de la sortida de Losantos ja que rar era el dia que no difamava algú, malgrat la protecció de Rouco finalment va acabar caient en desgràcia.

Manetes

De moment, però, sembla que els intents de desestabilitzar al Barça no estan aconseguint el seu propòsit, més aviat són els mitjans de Madrid els que estan nerviosos amb el tema de la maneta. Un anunci d’una coneguda Clínica que dóna l’assistència mèdica al Barça va contractar uns anuncis als autobusos on podem veure uns jugadors del Barça amb la mà oberta, al palmell de cada mà hi ha una lletra que formen la paraula “únics”. Aquesta campanya ha estat rebuda a Madrid com un acte fatxenda del Barça. El cert, és que els nervis que ells esperaven transmetre al Barça els estan patint els mitjans de Madrid que “han declarat la guerra” a les manetes, ara somnien amb manetes i veuen manetes fins i tot on no n’hi ha cap Saludar amb la mà oberta aquests dies a Madrid pot ser molt mal entès. Jo per si de cas, us saludo amb una maneta.

Barça

El partidos entre el Barça y el Madrid siempre son motivo antes, durante y después del partido de grandes controversias y expectación. Desde hace meses la prensa madridista se dedican a atacar al Barça denunciante presuntas ayudas arbitrales al Barça o que los otros equipos cuando se enfrentan al Barça no se esfuerzan lo suficiente. Toda esta hostilidad mediática contra el Barça intenta desestabilizar el equipo sin conseguirlo. Es evidente que la suma de unos jugadores que disfrutan jugando juntos y de un entrenador como Guardiola es la razón del éxito del Barça, el Madrid en cambio sólo busca divas y estrellas que contrata a golpe de talonario, esto puede darle le algunos éxitos pero cuando hay demasiados gallos en un gallinero puede acabar habiendo problemas. Tampoco ayuda que Mourinho esté todo el día atacando a los contrarios y culpándoles de que el Madrid no esté al frente de la Liga.

Cuatro partidos

El Barça y el Madrid se enfrentarán cuatro veces en menos de un mes. El primer partido será un Real Madrid – Barça de Liga que se jugará hoy sábado. Después se enfrentarán en dos partidos de la semifinal de la Champions y un cuarto partido de la final de la Copa del Rey. Teóricamente los dos equipos se juegan lo mismo pero es evidente que en muchos aspectos es el Madrid quien teme más el fracaso de la temporada si no consigue ganar algo. Quizás es por eso que la artillería mediática ya ha comenzado a abrir fuego, a ver si de esta manera consiguen desestabilizar a Pep ya sus jugadores, de momento parece que no se salen.

Querella contra la COPE

Este podría ser un ejemplo de cómo desde la caverna mediática intenta desestabilizar al Barça pero si la Justicia sentenciara a favor del Barça, aunque no concediera más que una indemnización simbólica sería una clara victoria del Barça contra los que intentan desestabilizar el equipo escupiendo falsedades a los cuatro vientos. Hace unas semanas el locutor de la COPE Juan Antonio Alcalá acusó al Barcelona – también en Valencia – de presuntas prácticas de dopaje, en concreto acusó al primer equipo del Barça. Juan Antonio Alcalá aludió a unas fuentes no identificadas del Real Madrid. El Real Madrid negó que aquellas insinuaciones salieran de su seno, unas 48 horas más tarde.El Fútbol Club Barcelona ha presentado en un juzgado civil de Barcelona una querella contra la COPE en la que reclama una indemnización de 6,19 millones de euros para “intromisión ilegítima en el derecho al honor”. No es la primera vez que se presenta una querella contra algún locutor de la emisora ​​episcopal, la acumulación de querellas fue una de las causas de la salida de Losantos ya que raro era el día que no difamaba alguien, a pesar de la protección de Rouco finalmente acabó cayendo en desgracia.

Manitas

De momento, sin embargo, parece que los intentos de desestabilizar al Barça no están consiguiendo su propósito, más bien son los medios de Madrid los que están nerviosos con el tema de la manita. Un anuncio de una conocida Clínica que da la asistencia médica en el Barça contrató unos anuncios en los autobuses donde podemos ver unos jugadores del Barça con la mano abierta, en la palma de cada mano hay una letra que forman la palabra “únics” (únicos). Esta campaña ha sido recibida en Madrid como un acto de provocación del Barça. Lo cierto, es que los nervios que ellos esperaban transmitir al Barça los están sufriendo los medios de Madrid que “han declarado la guerra” a las manitas, ahora sueñan con manitas y ven manitas incluso donde no hay ninguna. Saludar con la mano abierta estos días en Madrid puede ser muy mal entendido. Yo por si acaso, os saludo con una manita.

2 thoughts on “Barça

  1. A mi no m’agrada el futbol, però entenc que els equips, els seguidors, futbolistes i DT, i la gent de la premsa, s’enfronten a vegades entre ells, però crec que en el cas de vostès els utilitzen més enllà que un simple partit, els utilitzen políticament.
    ¿Perjudiquen o beneficien al futbol aquestes baralles?

  2. business ha dit:

    Resultado el mayor atentado terrorista habido en Europa 192 muertos y 1841 heridos en Madrid el 11-M. 000 aos de prisin por 192 homicidios y 1841 heridos en el mayor atentado terrorista habido en Europa Madrid 11-M 2004 declaracin en Sala de la Audiencia Nacional .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.687 hits
Abril 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Enllaços més clicats

  • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: