El Madrid-Barça del partit d’anada de la Champions

2

30 Abril 2011 per yeagov


 
El Madrid-Barça del partit d’anada de la Champions

Els partits Madrid-Barça i Barça-Madrid són sempre molt calents perquè s’hi barregen passions de tota mena, és perillós que en els dies previs s’intenti escalfar el partit. I això és el que ha estat fent Mourinho, però també la premsa i els programes esportius de Madrid. Últimament hem vist les manipulacions d’una foto pel Marca en què van esborrar un jugador per demostrar l’existència d’un fora de joc, el programa “Punto pelota” d’Intereconomía, va manipular el vídeo de l’entrada de Pepe a Alves, entrada que va suposar l’expulsió de Pepe, un jugador que es dedica a fer entrades als contraris i que costa entendre com és que no ha estat expulsat abans.
Dimarts es jugarà el partit de tornada, Mourinho no estarà a la banqueta, el Barça havent guanyat per 0 a 2 parteix amb avantatge però Guardiola, sempre prudent diu que encara no s’ha guanyat fins que no es jugui el partit del Camp Nou.
Aquests tres partits seguits que han jugat el Barça i el Madrid han posat en evidència dos estils diferents d’entrenador. Mourinho, entrenador del Madrid, s’ha dedicat a escalfar l’ambient denunciant una presumpta conxorxa contra ell i l’equip que dirigeix, el que s’ha vist a la televisió ha estat un Madrid que no volia jugar a futbol, que s’han dedicat a repartir llenya, especialment Pepe, i un entrenador que s’ha tornat completament boig. Pep Guardiola, per contra, dirigeix un equip ben conjuntat, que meravella a tothom que el vegi jugar i li agradi el futbol. Guardiola, però, ha fet unes declaracions hores abans del partit en què ha respost a Mourinho i les seves bajanades. Sembla que han estat aquestes declaracions les que han provocat que Mourinho s’hagi acabat de trastocar. Ara, Mourinho, no accepta cap responsabilitat per la derrota del seu equip, la culpa la tenen els àrbitres, la UEFA, Villar (president de la RFEF) i la UNICEF, segons the Special One.
La derrota del Madrid de Mourinho ha tingut unes causes que Mourinho no ha enumerat:
Mourinho ha plantejat el partit per empatar, i l’ha perdut.
Mourinho ha fet jugar el Madrid com si fos un equip de tercera regional, i ha perdut.
Mourinho li ha perdut el respecte al Barça de Guardiola, i ha perdut.
Si fos del Madrid em faria vergonya veure com juga el Madrid de Mourinho, per sort, sóc del Barça, l’equip que dirigeix Pep Guardiola, que té una filosofia del futbol completament diferent de la de Mourinho. Em fa vergonya el Madrid de Mourinho i em fa vergonya Mourinho.
Expulsions
Pinto
Vistes les imatges de l’incident que va significar l’expulsió del porter barcelonista Pinto em penso que van cometre un greu error que no va afectar a aquest partit però si podria afectar al següent. En aquestes imatges es veu com Pinto (Barça) i Arbeloa (Madrid) s’encaren i Arbeloa dóna una empenta a Pinto, immediatament apareix Chendo (Madrid, crec que la seva funció és la de delegat de l’equip o alguna cosa semblant) que agafa Pinto del coll. Pinto s’hi torna i això causa la seva expulsió. Però no haurien d’haver estat expulsats igualment els altres dos protagonistes, Arbeloa i Chendo, o com a mínim sancionats amb una targeta groga?. Doncs no ho van ser.
Pepe
El jugador portuguès del Madrid va fer durant tot el partit allò que millor fa, repartir llenya a tort i a dret, el mateix que havia fet en els anteriors dos partits, i no va ser expulsat, Pepe devia creure que tenia butlla per intentar trencar les cames als contraris i ni ell ni el seu entrenador – the Special One – no han entès la seva expulsió. Encara és més trist l’intent de manipulació de les imatges perpetrat pel programa d’Intereconomía “Punto pelota”, que van retocar un vídeo d’una manera grollera per intentar demostrar que Pepe no havia intentat lesionar Alves (Barça).
Mourinhades de the Special One
Sempre he tingut la sensació veient a l’actual entrenador del Reial Madrid, el portuguès José Mourinho representava un paper, és a dir, Mourinho va crear fa molt un personatge, cosa que acostumen a fer els artistes i els famosos, i que no sempre té a veure amb la persona que hi ha sota aquest personatge, i a Mourinho li ha passat el mateix que a molts d’aquests famosos, el personatge se l’acabat empassant, ja no existeix Jose Mourinho, existeix the Special One. I the Special One ha perdut el senderi.
L’individu ara ja conegut com the Special One i abans conegut com Jose Mourinho va plantejar els tres partits contra el Barça jugats en aquests últims dies com si enlloc de ser l’entrenador d’un equip com el Reial Madrid, que és el que teòricament és, com si dirigís un equip de la tercera divisió turca, els jugadors blancs, especialment Pepe, van repartir llenya a tort i a dret, cert, van empatar el partit de lliga jugant a l’antifutbol, i van guanyar el partit de la final de Copa del Rei jugant a l’antifutbol, en aquestes circumstàncies podem entendre que la Copa del Rei es volgués suïcidar tirant-se sota les rodes de l’autobús, sentia vergonya d’haver estat guanyada per aquells jugadors que havien atemptat contra les essències d’aquest esport. The Special One ha anat perdent l’escàs senderi que li quedava i arribat el tercer partit va aconseguir que l’expulsessin per fer algunes de les seves habituals mourinhades que no van ser enteses per l’equip arbitral. The Special One no podrà dirigir als seus jugadors des de la banqueta en el partit de tornada de la semifinal de la Champions al
Camp Nou. Si the Special One decideix assistir al partit li hauran de trobar un lloc on passi desapercebut, es parla d’una llotja privada. Jo crec que a hores d’ara the Special One necessita més aviat una habitació encoixinada i una camisa de força.
L’ego de the Special One ha crescut tant que ha acabat devorant a la persona abans coneguda com Mourinho, la roda de premsa celebrada després del partit d’anada al Bernabeu va mostrar un the Special One que no acceptava cap responsabilitat per la derrota patida i que detallava una conxorxa en què implicava des del Barça i la UEFA fins a la UNICEF.
The Special One comença a perdre adeptes després de les seves últimes rodes de premsa en què sembla que s’hagi trastocat completament.

Vídeo: Manipulación por parte de Punto Pelota (Intereconomía) del video de la entrada de Pepe a Alves.

Vídeo:
TRIFULCA EN EL REAL MADRID-FUTBOL CLUB BARCELONA DE CHAMPIONS

El Madrid-Barça del partido de ida de la Champions

Los partidos Madrid-Barça y Barça-Madrid son siempre muy calientes para que se mezclan pasiones de todo tipo, es peligroso que en los días previos se intente calentar el partido. Y eso es lo que ha estado haciendo Mourinho, pero también la prensa y los programas deportivos de Madrid. Últimamente hemos visto las manipulaciones de una foto por Marca en el que borraron un jugador para demostrar la existencia de un fuera de juego, el programa “Punto pelota” de Intereconomía, manipuló el vídeo de la entrada de Pepe en Alves, entrada que supuso la expulsión de Pepe, un jugador que se dedica a hacer entradas a los contrarios y que cuesta entender cómo es que no ha sido expulsado antes. El martes se jugará el partido de vuelta, Mourinho no estará en el banquillo, el Barça habiendo ganado por 0 a 2 parte con ventaja pero Guardiola, siempre prudente dice que aún no se ha ganado hasta que no se juegue el partido del Camp Nou. Estos tres partidos seguidos que han jugado el Barça y el Madrid han puesto en evidencia dos estilos diferentes de entrenador. Mourinho, entrenador del Madrid, se ha dedicado a calentar el ambiente denunciando una presunta conjura contra él y el equipo que dirige, lo que ha visto en la televisión ha sido un Madrid que no quería jugar al fútbol, ​​que se han dedicado a repartir leña, especialmente Pepe, y un entrenador que se ha vuelto completamente loco. Pep Guardiola, por el contrario, dirige un equipo bien conjuntado, que maravilla a todo el que lo vea jugar y le guste el fútbol. Guardiola, sin embargo, ha hecho unas declaraciones horas antes del partido en el que ha respondido a Mourinho y sus tonterías. Parece que han sido estas declaraciones las que han provocado que Mourinho haya acabado de trastocar. Ahora, Mourinho, no acepta ninguna responsabilidad por la derrota de su equipo, la culpa la tienen los árbitros, la UEFA, Villar (presidente de la RFEF) y la UNICEF, según the Special One. La derrota del Madrid de Mourinho ha tenido unas causas que Mourinho no ha enumerado: Mourinho ha planteado el partido para empatar, y la ha perdido. Mourinho ha hecho jugar al Madrid como si fuera un equipo de tercera regional, y ha perdido. Mourinho le ha perdido el respeto al Barça de Guardiola, y ha perdido. Si fuera del Madrid me daría vergüenza ver cómo juega el Madrid de Mourinho, por suerte, soy del Barça, el equipo que dirige Pep Guardiola, que tiene una filosofía del fútbol completamente diferente de la de Mourinho. Me da vergüenza el Madrid de Mourinho y me da vergüenza Mourinho.

Expulsiones

Pinto

Vistas las imágenes del incidente que significó la expulsión del portero barcelonista Pinto creo que cometieron un grave error que no afectó a este partido pero si podría afectar al siguiente. En estas imágenes se ve como Pinto (Barça) y Arbeloa (Madrid) se enfrentan y Arbeloa da un empujón a Pinto, inmediatamente aparece Chendo (Madrid, creo que su función es la de delegado del equipo o algo parecido) que toma Pinto del cuello. Pinto se vuelve y esto causa su expulsión. ¿Pero no deberían haber sido expulsados ​​igualmente los otros dos protagonistas, Arbeloa y Chendo, o al menos sancionados con una tarjeta amarilla?. Pues no lo fueron.

Pepe

El jugador portugués del Madrid hizo durante todo el partido lo que mejor hace, repartir leña a diestro y siniestro, el mismo que había hecho en los anteriores dos partidos, y no fue expulsado, Pepe debía creer que tenía bula para intentar romper las piernas a los contrarios y ni él ni su entrenador – the Special One – no han entendido su expulsión. Aún es más triste el intento de manipulación de las imágenes perpetrado por el programa de Intereconomía “Punto pelota”, que retocar un vídeo de una manera grosera por intentar demostrar que Pepe no había intentado lesionar Alves (Barça).
Mourinhades de the Special One

Siempre he tenido la sensación viendo al actual entrenador del Real Madrid, el portugués José Mourinho representaba un papel, es decir, Mourinho creó hace mucho un personaje, lo que suelen hacer los artistas y los famosos, y que no siempre tiene que ver con la persona que hay bajo este personaje, ya Mourinho le ha pasado lo mismo que a muchos de estos famosos, el personaje se le acabado tragando, ya no existe Jose Mourinho, existe the Special One. Y the Special One ha perdido el juicio. El individuo ahora ya conocido como the Special One y antes conocido como Jose Mourinho planteó los tres partidos contra el Barça jugados en estos últimos días como si en lugar de ser el entrenador de un equipo como el Real Madrid, que es lo que teóricamente es, como si dirigiera un equipo de la tercera división turca, los jugadores blancos, especialmente Pepe, repartieron leña a diestro y siniestro, cierto, empataron el partido de liga jugando al antifútbol, ​​y ganaron el partido de la final de Copa del Rey jugando al antifútbol, ​​en estas circunstancias podemos entender que la Copa del Rey se quería suicidarse tirándose bajo las ruedas del autobús, sentía vergüenza de haber sido ganada por aquellos jugadores que habían atentado contra las esencias de este deporte. The Special One ha ido perdiendo el escaso seso que le quedaba y llegado el tercer partido consiguió que lo expulsaran por hacer algunas de sus habituales mourinhades que no fueron entendidas por el equipo arbitral. The Special One no podrá dirigir a sus jugadores desde el banquillo en el partido de vuelta de la semifinal de la Champions en el Camp Nou. Si the Special One decide asistir al partido le deberán encontrar un lugar donde pase desapercibido, se habla de un palco privado. Yo creo que a estas alturas the Special One necesita más bien una habitación acolchada y una camisa de fuerza. El ego de the Special One ha crecido tanto que ha acabado devorando a la persona antes conocida como Mourinho, la rueda de prensa celebrada tras el partido de ida en el Bernabeu mostró un the Special One que no aceptaba ninguna responsabilidad por la derrota sufrida y que detallaba una conspiración en la que implicaba desde el Barça y la UEFA hasta la UNICEF. The Special One empieza a perder adeptos después de sus últimas ruedas de prensa en la que parece que se haya trastocado completamente.

2 thoughts on “El Madrid-Barça del partit d’anada de la Champions

  1. Jo no entenc molt de futbol a més que no m’agrada, però aquí al meu país aparèixer comentaris molt variats sobre això, especialment es va parlar de passió i fúria en els partits. I pel que sembla creien que podia guanyar el Reial Madrid, no sé per què. I entenc que així va ser/fue.

  2. yeagov ha dit:

    El Madrid va jugar molt dur, van fer un partit molt dolent repartint molta llenya, i van perdre. Però ha estat el prepartit i el postpartit el que ha acabat destacant: roda de premsa de Mourinho (entrenador del Madrid) que sembla haver perdut el seny i alguns mitjans intentant manipular les imatges.
    El Barça va guanyar perquè va jugar a futbol, cosa que no va fer el Madrid.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.687 hits
Abril 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Enllaços més clicats

  • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: