ISRAEL I LA FLOTILLA PRO-HAMÀS

4

4 Juliol 2011 per yeagov


 
ISRAEL I LA FLOTILLA PRO-HAMÀS
 
Fa un any una altra flotilla va intentar trencar el bloqueig israelià de Gaza, el resultat va ser que van morir 9 activistes islàmics de nacionalitat turca. Aquestes morts van causar un conflicte diplomàtic molt greu entre Israel i Turquia. Malgrat els intents propagandístics dels partidaris de la Flotilla de fer-los passar per pacífics les imatges que hem pogut anar veient demostren que de pacífics aquests activistes tenien molt poc, i, centrant les crítiques en els espanyols que hi van participar, un dels seus portaveus va quedar en evidència fent unes declaracions furibundes contra l’Estat d’Israel que les podria haver firmat qualsevol líder terrorista islàmic o qualsevol neonazi. El fet que aquests pacifistes de pa sucat amb oli, embarcats en una flotilla organitzada per grups islamistes i que pretenen entrar en un territori on ningú pixa si no és amb el permís del grup terrorista Hamàs els fa perdre tota la credibilitat. Aquesta gent adoctrinada per islamistes i que col•laboren amb islamistes en el seu discurs ataquen l’única democràcia de la zona i col•laboren amb el principal grup terrorista de la zona, Hamàs. El fet que els presumptes pacifistes colpegessin, apunyalessin i fins i tot disparessin contra els soldats deixa clar la fal•làcia de la propaganda d’aquesta gent. Entre les armes van trobar-se diverses armes blanques, tiradors i boles de metall. Un dels soldats israelians va resultar ferit per un tret amb un tipus de munició que no fan servir els israelians. Els presumptes pacifistes de la Flotilla també van llençar còctels Molòtov contra una de les llanxes israelianes. La resta de la història és ja coneguda i ja n’he escrit en anteriors articles.
Ara, un any després, han organitzat una altra flotilla. Al marge de considerar que és una acció irresponsable i perillosa repetir una altra vegada una acció com la de l’any passat d’intentar entrar a Gaza, que va acabar molt malament per a 9 dels participants, i que estúpidament van provocar un conflicte diplomàtic entre dos dels països de la zona, i tot per voler introduir contraban en una zona controlada per una organització terrorista islàmica, ves per on, islamistes com la ONG turca i “pacifista” que va organitzar la flotilla.
I si fa un any era una irresponsabilitat organitzar aquesta flotilla, ara, amb la situació que es viu en aquesta zona, organitzar aquesta flotilla és un disbarat.
Aquesta flotilla és un acte de propaganda del grup terrorista Hamàs i aquells que hi col•laboren es converteixen en còmplices dels organitzadors de la flotilla, una organització islamista turca que es presenta com a ONG i com a pacifista, i ja van demostrar fa un any que de pacifistes no tenen res.
ISRAEL NO PERMETRÀ QUE LA FLOTILLA ISLAMISTA TRENQUI EL BLOQUEIG A GAZA
Israel i Egipte han arribat a un acord per permetre a la flotilla que té previst dirigir-se a Gaza descarregar el seu carregament al port egipci de El-Arish, on una vegada sigui examinat el carregament serà traslladat per carretera fins a Gaza. Netanyahu ha advertit que no es permetrà que la flotilla arribi directament a Gaza i que si ho proven els vaixells seran remolcats fins a un port israelià i el carregament confiscat. És evident que Israel el que vol comprovar és que en el carregament que la flotilla pretén introduir a Gaza no hi hagin armes ni materials amb els que construir armes, que en el carregament de la flotilla només hi hagi productes de primera necessitat, medecines, aliments, roba, etc., no armes.
L’Armada israeliana està fent els preparatius per impedir que la flotilla pugui arribar a Gaza, estimen que si han d’intervenir la violència a emprar serà mínima perquè la ONG turca organitzadora de la flotilla de l’any anterior ha decidit quedar-se al marge, assenyalen a la ONG islamista turca del que va passar l’any passat. Recordem que van morir nou membres d’aquesta ONG.
Els organitzadors anuncien que alguns vaixells partiran de Grècia per trobar-se amb la resta dels vaixells provinents d’altres països a alta mar. El govern grec i el xipriota ha impedit la sortida i l’ús dels seus ports als vaixells de la flotilla. Altres països han demanat als seus ciutadans que no participin en aquesta flotilla. Els serveis d’Intel•ligència que segueixen els preparatius han detectat un vaixell jordà amb 200 palestins i activistes àrabs.
La majoria dels vaixells de la flotilla només transporten activistes de tota índole des de presumptes pacifistes a islamistes de tot pelatge, i sospito que no gaires d’ells són pacífics, si són com els de l’any passat.
ISRAEL VA SABOTEJAR ALGUNS VAIXELLS DE LA FLOTILLA, SEGONS ELS ACTIVISTES DE LA FLOTILLA
Un activista de la flotilla va acusar Israel de sabotejar el vaixell irlandès “Saoirse”. Segons aquest activista “va ser un sabotatge internacional, no tinc dubtes. El vaixell irlandès va ser tret de l’aigua i aquest acte de sabotatge tenia intencions de desactivar-lo. Els activistes van fer fotografies dels danys que seran presentades dijous en una conferència a Dublín”. Però no diu quina mena de danys. Aquests activistes pro-Hamàs sembla que l’adoctrinament a càrrec dels seus amics islamistes els ha fet perdre capacitat d’expressar-se. De moment, dels 1500 participants que estava previst que participessin el nombre s’ha reduït fins a 350. Però torno a plantejar un dubte, era necessari que 1500 persones intentessin entrar en una zona sota el control d’una organització terrorista islàmica com Hamàs en guerra amb l’Estat d’Israel?. Em sembla que no. Hi ha altres vies per enviar ajuda humanitària, i dic ajuda humanitària, no contraban d’armes. Cada dia entren a Gaza camions carregats de productes de primera necessitat previ control per impedir l’entrada d’armes.
També els organitzadors grecs denuncien que un dels seus vaixells, el vaixell italià “Giuliano” va patir danys. Segons el portaveu grec van descobrir que l’eix de l’hèlix havia estat tallat amb un xerrac i es va trencar durant una prova de navegació. També el motor va fer llufa, segons l’activista grec: “Es tracta clarament d’un acte de sabotatge”.
EL GOVERN ISRAELIÀ SOSPITA QUE ELS ACTIVISTES PODRIEN INTENTAR ASSASSINAR ELS SOLDATS ISRAELIANS QUE ASSALTIN LA FLOTILLA
Se sospita que entre els activistes de la flotilla hi podria haver elements extremistes disposats a matar els soldats que assaltin els vaixells de la flotilla. Podrien haver carregat bosses amb substàncies químiques per ataca els soldats israelians. Aquestes sospites es basen en declaracions d’alguns d’activistes de la flotilla que han afirmat que provaran de “vessar la sang dels soldats de Tzàhal” que abordin els vaixells. Han estat identificats dos rellevants dirigents de Hamàs: Amin Abu Rashad, que dirigia una organització de caritat a Holanda que va ser tancada per les autoritats holandeses perquè servia per finançar activitats terroristes. Muhammad Ahmet Hanon, director de l’ABSPP (Associació Benèfica de Solidaritat amb el Poble Palestí), també implicada en la transferència de fons a grups terroristes. Ja veiem que les organitzacions islamistes tenen un estrany concepte de caritat. D’aquesta manera s’entén que el seu concepte d’ajuda humanitària sigui el de caixes plenes d’armes, municions i explosius.
ENROLAR-SE ALS VAIXELLS DE LA FLOTILLA ÉS IL•LEGAL
Israel ha advertit als corresponsals estrangers que enrolar-se als vaixells de la flotilla és il•legal i que si ho fessin podrien tenir vetada l’entrada a l’Estat d’Israel durant 10 anys.
Oren Helman, director de l’Oficina de Premsa del Govern va enviar una carta als mitjans: “M’agradaria deixar-los clar a vostès i als mitjans que representen, que la participació a la flotilla és una violació de la legislació israeliana i és susceptible de portar als seus participants a que se’ls hi negui l’entrada a l’Estat d’Israel durant 10 anys, a la confiscació del seu equip i sancions addicionals”. Demana a la premsa que eviti prendre part en aquesta flotilla que intenta atacar la legalitat de l’Estat d’Israel. En el mateix comunicat s’expressa que degut a que en recents intercepcions de carregaments destinats a Gaza s’hagin trobat armes avançades això obliga les autoritats israelianes a examinar tot el que entri a Gaza per impedir que Hamàs s’armi.
El govern israelià ha considerat a posteriori excessiva l’advertència del director de l’oficina de premsa feta als mitjans que enviïn periodistes a la flotilla. Ha estat un error perquè és a Israel a qui interessa que hi hagi periodistes a la flotilla, periodistes que podrien posar en evidència als organitzadors de la flotilla. Si els activistes pretenen actuar violentament no els interessarà que la premsa estrangera els gravi.
La flotilla anterior va acabar amb nou morts, i allò que originalment va voler presentar-se com un excés dels soldats del Tzàhal contra innocents pacifistes va acabar quedant en un acte de propaganda barroer que els va sortir malament, 9 morts entre els activistes, i en els mesos posteriors han anat apareixent imatges en què podíem veure que els pacifistes no ho eren i que en el Mavi Marmara hi havia armes de foc amb les que aquells “pacifistes” es passejaven armats per la coberta del vaixell.
EL GOVERN ISRAELIÀ OFEREIX ELS PORTS EGIPCIS I ISRAELIANS PER DESCARREGAR L’AJUDA HUMANITÀRIA DE LA FLOTILLA
Lieberman, ministre israelià d’Exteriors va oferir a la flotilla els ports d’Israel i Egipte per descarregar l’ajuda humanitària que transporten a Gaza. “Esperem que acceptin la nostra proposició i transfereixin aquest ajut als ports d’Ashdod (Israel) i Al-Arish (Egipte). No veig grans problemes. Crec que ja tenim suficients problemes a l’Orient Mitjà. No és necessari crear nous mals de cap i noves friccions”. Un cop revisada la càrrega seria transportada a Gaza en camions, d’aquesta manera s’impediria que l’enviament d’ajuda humanitària a Gaza serveixi per introduir armes. És raonable, molt raonable. Clar, que potser als organitzadors de la flotilla no els interessa que es pugui descobrir que el gruix de la càrrega no són ni aliments, ni medecines, ni roba, ni ajuda humanitària, sinó armes.
VAIXELL ESPANYOL SENSE AUTORITZACIÓ PER SALPAR DE GRÈCIA
El vaixell espanyol “Guernika” amb 40 espanyols no tenia autorització per salpar del port grec de Kolimari. Manuel Tapial ha dit que “estem aquí amb una fragata de les autoritats gregues per un costat i una altra per l’altre”, “ens han tallat la llum i ens trobem 50 persones a bord, sense que ens donin cap explicació sobre la prohibició de navegar”. Va advertir que demanaria la dimissió de l’ambaixador espanyol a Grècia. Recordo aquest personatge. L’any passat va fer unes declaracions després del que va succeir amb el Mavi Marmara amb un discurs que signaria qualsevol Ahmadinejad o líder de Hamàs sense problemes fent referència a Israel, suposo que volent fer mèrits davant de Hamàs, però crec que allà va quedar retratat. Potser algú hauria d’informar al senyor Tapial que els seus amics de Hamàs són un grup terrorista islàmic i que Israel és un Estat democràtic, l’únic d’aquella zona, i que ell està col•laborant amb els terroristes islàmics.
ISRAEL Y LA FLOTILLA PRO-HAMAS
Hace un año otra flotilla intentó romper el bloqueo israelí de Gaza, el resultado fue que murieron 9 activistas islámicos de nacionalidad turca. Estas muertes causaron un conflicto diplomático muy grave entre Israel y Turquía. A pesar de los intentos propagandísticos de los partidarios de la Flotilla de hacerlos pasar por pacíficos las imágenes que hemos podido ir viendo demuestran que de pacíficos estos activistas tenían muy poco, y, centrando las críticas en los españoles que participaron, uno de sus portavoces quedó en evidencia haciendo unas declaraciones furibundas contra el Estado de Israel que las podría haber firmado cualquier líder terrorista islámico o cualquier neonazi. El hecho de que estos pacifistas de pacotilla, embarcados en una flotilla organizada por grupos islamistas y que pretenden entrar en un territorio donde nadie mea si no es con el permiso del grupo terrorista Hamás les hace perder toda la credibilidad. Esta gente adoctrinada por islamistas y que colaboran con islamistas en su discurso atacan la única democracia de la zona y colaboran con el principal grupo terrorista de la zona, Hamás. El hecho de que los presuntos pacifistas golpearan, apuñalado e incluso dispararan contra los soldados deja claro la falacia de la propaganda de esta gente. Entre las armas se encontraron varias armas blancas, tiradores y bolas de metal. Uno de los soldados israelíes resultó herido por un disparo con un tipo de munición que no usan los israelíes. Los presuntos pacifistas de la Flotilla también lanzaron cócteles molotov contra una de las lanchas israelíes. El resto de la historia es ya conocida y ya he escrito en anteriores artículos.
Ahora, un año después, han organizado otra flotilla. Al margen de considerar que es una acción irresponsable y peligrosa repetir otra vez una acción como la del año pasado de intentar entrar en Gaza, que acabó muy mal para 9 de los participantes, y que estúpidamente provocaron un conflicto diplomático entre dos de los países de la zona, y todo por querer introducir contrabando en una zona controlada por una organización terrorista islámica, mira por donde, islamistas como la ONG turca y “pacifista” que organizó la flotilla.
Y si hace un año era una irresponsabilidad organizar esta flotilla, ahora, con la situación que se vive en esta zona, organizar esta flotilla es un disparate.
Esta flotilla es un acto de propaganda del grupo terrorista Hamás y aquellos que colaboran se convierten en cómplices de los organizadores de la flotilla, una organización islamista turca que se presenta como ONG y como pacifista, y ya demostraron hace un año que de pacifistas no tienen nada.
ISRAEL NO PERMITIRÁ QUE LA FLOTILLA ISLAMISTA ROMPA EL BLOQUEO DE GAZA
Israel y Egipto han llegado a un acuerdo para permitir a la flotilla que tiene previsto dirigirse a Gaza descargar su cargamento en el puerto egipcio de El Arish, donde una vez sea examinado el cargamento será trasladado por carretera hasta Gaza. Netanyahu advirtió que no se permitirá que la flotilla llegue directamente a Gaza y que si lo prueban los barcos serán remolcados hasta un puerto israelí y el cargamento incautado. Es evidente que Israel lo que quiere comprobar es que en el cargamento que la flotilla pretende introducir en Gaza no hayan armas ni materiales con los que construir armas, que en el cargamento de la flotilla sólo haya productos de primera necesidad, medicinas, alimentos , ropa, etc., no armas.
La Armada israelí está haciendo los preparativos para impedir que la flotilla pueda llegar a Gaza, estiman que si tienen que intervenir la violencia a emplear será mínima porque la ONG turca organizadora de la flotilla del año anterior ha decidido quedarse en el margen, señalan en la ONG islamista turca de lo que pasó el año pasado. Recordemos que murieron nueve miembros de esta ONG.
Los organizadores anuncian que algunos barcos partirán de Grecia para encontrarse con el resto de los barcos provenientes de otros países en alta mar. El gobierno griego y el chipriota ha impedido la salida y el uso de sus puertos a los barcos de la flotilla. Otros países han pedido a sus ciudadanos que no participen en esta flotilla. Los servicios de Intel • Inteligencia que siguen los preparativos han detectado un barco jordano con 200 palestinos y activistas árabes.
La mayoría de los barcos de la flotilla sólo transportan activistas de toda índole desde presuntos pacifistas a islamistas de todo pelaje, y sospecho que no muchos de ellos son pacíficos, si son como los del año pasado.
Israel saboteó algunos barcos de la flotilla, según los activistas de la flotilla
Un activista de la flotilla acusó a Israel de sabotear el barco irlandés “Saoirse”. Según este activista “fue un sabotaje internacional, no tengo dudas. El barco irlandés fue sacado del agua y este acto de sabotaje tenía intenciones de desactivarlo. Los activistas hicieron fotografías de los daños que serán presentadas el jueves en una conferencia en Dublín”. Pero no dice qué tipo de daños. Estos activistas pro-Hamás parece que el adoctrinamiento a cargo de sus amigos islamistas les ha hecho perder capacidad de expresarse. De momento, los 1500 participantes que estaba previsto que participaran el número se ha reducido hasta 350. Pero vuelvo a plantear una duda, era necesario que 1500 personas intentaran entrar en una zona bajo el control de una organización terrorista islámica como Hamas en guerra con el Estado de Israel?. Me parece que no. Hay otras vías para enviar ayuda humanitaria, y digo ayuda humanitaria, no contrabando de armas. Cada día entran en Gaza camiones cargados de productos de primera necesidad previo control para impedir la entrada de armas.
También los organizadores griegos denuncian que uno de sus barcos, el barco italiano “Giuliano” sufrió daños. Según el portavoz griego descubrieron que el eje de la hélice había sido cortado con un serrucho y se rompió durante una prueba de navegación. También el motor hizo muñeco, según la activista griego: “Se trata claramente de un acto de sabotaje”.
EL GOBIERNO ISRAELÍ SOSPECHA QUE LOS ACTIVISTAS PODRÍAN INTENTAR ASESINAR LOS SOLDADOS ISRAELÍES QUE ASALTO LA FLOTILLA
Se sospecha que entre los activistas de la flotilla podría haber elementos extremistas dispuestos a matar a los soldados que asalten los barcos de la flotilla. Podrían haber cargado bolsas con sustancias químicas para ataca a los soldados israelíes. Estas sospechas se basan en declaraciones de algunos de activistas de la flotilla que han afirmado que tratarán de “derramar la sangre de los soldados de Tzahal” que aborden los barcos. Han sido identificados dos relevantes dirigentes de Hamás: Amin Abu Rashad, que dirigía una organización de caridad en Holanda que fue cerrada por las autoridades holandesas porque servía para financiar actividades terroristas. Muhammad Ahmed Hanon, director de la ABSPP (Asociación Benéfica de Solidaridad con el Pueblo Palestino), también implicada en la transferencia de fondos a grupos terroristas. Ya vemos que las organizaciones islamistas tienen un extraño concepto de caridad. De esta manera se entiende que su concepto de ayuda humanitaria sea el de cajas llenas de armas, municiones y explosivos.
ENROLARSE EN LOS BARCOS DE LA FLOTILLA ES ILEGAL
Israel ha advertido a los corresponsales extranjeros que enrolarse en los barcos de la flotilla es ilegal y que si lo hicieran podrían tener vetada la entrada en el Estado de Israel durante 10 años.
Oren Helman, director de la Oficina de Prensa del Gobierno envió una carta a los medios: “Me gustaría dejarles claro a ustedes ya los medios que representan, que la participación en la flotilla es una violación de la legislación israelí y es susceptible de llevar a sus participantes a que se les niegue la entrada al Estado de Israel durante 10 años, a la confiscación de su equipo y sanciones adicionales “. Pide a la prensa que evite tomar parte en esta flotilla que intenta atacar la legalidad del Estado de Israel. En el mismo comunicado se expresa que debido a que en recientes interceptaciones de cargamentos destinados a Gaza se hayan encontrado armas avanzadas esto obliga a las autoridades israelíes a examinar todo lo que entre en Gaza para impedir que Hamás se arme.
El gobierno israelí ha considerado a posteriori excesiva la advertencia del director de la oficina de prensa realizada en los medios que envíen periodistas a la flotilla. Ha sido un error porque es en Israel a quien interesa que haya periodistas en la flotilla, periodistas que podrían poner en evidencia a los organizadores de la flotilla. Si los activistas pretenden actuar violentamente no les interesará que la prensa extranjera los grabe.
La flotilla anterior terminó con nueve muertos, y lo que originalmente quiso presentarse como un exceso de los soldados del Tzahal contra inocentes pacifistas acabó quedando en un acto de propaganda torpe que les salió mal, 9 muertos entre los activistas, y en los meses posteriores han ido apareciendo imágenes en las que podíamos ver que los pacifistas no lo eran y que en el Mavi Marmara había armas de fuego con las que aquellos “pacifistas” se paseaban armados por la cubierta del barco.
EL GOBIERNO ISRAELÍ OFRECE LOS PUERTOS EGIPCIOS Y ISRAELÍES PARA DESCARGAR LA AYUDA HUMANITARIA DE LA FLOTILLA
Lieberman, ministro israelí de Exteriores ofreció a la flotilla los puertos de Israel y Egipto para descargar la ayuda humanitaria que transportan en Gaza. “Esperamos que acepten nuestra propuesta y transfieran esta ayuda a los puertos de Ashdod (Israel) y Al-Arish (Egipto). No veo grandes problemas. Creo que ya tenemos suficientes problemas en Oriente Medio. No es necesario crear nuevos males de cabeza y nuevas fricciones “. Una vez revisada la carga sería transportada en Gaza en camiones, de esta manera se impediría que el envío de ayuda humanitaria en Gaza sirva para introducir armas. Es razonable, muy razonable. Claro, que quizá los organizadores de la flotilla no les interesa que se pueda descubrir que el grueso de la carga no son ni alimentos, ni medicinas, ni ropa, ni ayuda humanitaria, sino armas.
BARCO ESPAÑOL SIN AUTORIZACIÓN PARA ZARPAR DE GRECIA
El barco español “Guernica” con 40 españoles no tenía autorización para zarpar del puerto griego de Kolimari. Manuel Tapial ha dicho que “estamos aquí con una fragata de las autoridades griegas por un lado y otra por el otro”, “nos han cortado la luz y nos encontramos 50 personas a bordo, sin que nos den una explicación sobre la prohibición de navegar “. Advirtió que pediría la dimisión del embajador español en Grecia. Recuerdo este personaje. El año pasado hizo unas declaraciones después de lo que sucedió con el Mavi Marmara con un discurso que firmaría cualquier Ahmadineyad o líder de Hamás sin problemas haciendo referencia a Israel, supongo que queriendo hacer méritos ante Hamás, pero creo que allí quedó retratado. Quizá alguien debería informar al señor Tapial que sus amigos de Hamás son un grupo terrorista islámico y que Israel es un Estado democrático, el único de esa zona, y que él está colaborando con los terroristas islámicos.

4 thoughts on “ISRAEL I LA FLOTILLA PRO-HAMÀS

 1. Crec que és una mica injust referir-se a la nova flota de la Llibertat que es dirigeix ​​a la franja de Gaza per portar ajuda humanitària al poble palestí que hi resideix, com flota pro Hamàs. Però al mateix temps penso que els éssers humans construïm generalment les nostres veritats polítiques, històriques o socials segons les nostres inclinacions o interessos ..

  Entenc que fins aquest moment, “amenaces, denúncies i fins sabotatges inclou la disputa entre les ONG que s’entesten a portar per mar l’ajuda a la franja de Gaza, tot i els negres antecedents de la primera flotilla humanitària.”.

  I encara que “la flota de la llibertat que en els pròxims dies intentarà trencar el bloqueig israelià a Gaza encara està a centenars de milles nàutiques del seu destí, el pols psicològic i real entre Israel i els navilis ja ha començat .”… com tu i molts altres mitjans ho denuncien.

  Sabem que la flota està formada per “una dotzena de vaixells amb centenars d’activistes internacionals, diputats europeus i periodistes, i la seva intenció és arribar a Gaza amb 5.000 tones d’ajuda.”.

  Israel bloqueja la franja fa cinc anys.

  El teu dius que Israel desitja que aquests vaixells descarreguin en un port israelià o un port egipci perquè puguin ser revisats i assegurar-se que no porten armaments sinó realment ajuda humanitària. Però per altra banda altres notícies diuen que homes granota israelians es van infiltrar discretament al port de Pireos i sabotejar el vaixell Julià, destruint la caixa de l’hèlix i tallant l’arbre de la mateixa. A qui creure?

  Un portaveu suec anomenat Mattias Gardell condemnar l’acte i va declarar que “una cosa és que (Israel) pressioni el govern grec per que retardi el viatge amb tràmits burocràtics, i una cosa molt diferent és que (els seus agents) operin en territori grec”.

  La tensió es fa sentir també entre les forces de seguretat israelianes. L’Armada es prepara per impedir que els vaixells aconsegueixin entrar a Gaza I la unitat d’elit Shayetet 13 ha assenyalat que el seu principal objectiu és evitar víctimes civils, la qual cosa dubto perquè es parla molt d’evitar víctimes civils i en la pràctica veiem que no succeeix exactament així.

  Tots recordem que la primera flota internacional va ser interceptada per comandos israelians, i aquests van matar a nou activistes del grup islamista turc IHH, que es trobaven al vaixell Mavi Marmara, i no eren comandos turcs.

  Segons el cap de l’Estat Major israelià, Beni Gantz, “ha subratllat que no hi ha crisi humanitària a Gaza. I que tan sols el maig van entrar 4942 camions amb 127.352 tones d’aliments, gasolina i materials de construcció. Diu que el trànsit és continu des de fa un any, i Israel va anul.lar part de les restriccions després de la tragèdia de la primera flotilla.Pero Gantz es va mostrar fins i tot més propositiu que els seus col.legues i va prometre, com tu dius, que tota l’ajuda de la segona flotilla podrà arribar a Gaza a través del port d’Ashdod o del del Arish, a Egipte. La qual cosa em sembla correcte.

 2. yeagov ha dit:

  M’atinc al llenguatge emprat per membres de la flotilla, molt similar al que empra Hamàs i al utilitzat, per exemple, Ahmadinejad. Cito el cas d’un espanyol que va fer unes declaracions en contra d’Israel que va emprar uns termes per referir-se a Israel que se’ls sento Ahmadinejad en els seus discursos. Si són pacifistes com poden explicar aquest llenguatge que és idèntic que el de Hamàs, com poden uns pacifistes justificar que en el vaixell haguessin armes de foc i armes blanques, recordaré que un dels soldats va rebre un tret amb una arma d’un calibre que no fan servir els soldats israelians. Per què tenen por que es registri la càrrega que porten?.
  Suposem que Israel no intentés impedir l’arribada d’aquesta flota, si aquesta gent pot entrar és perquè el grup terrorista que controla Gaza, Hamàs, els permet entrar. A Gaza no entra ni surt ningú si no és amb el permís de Hamàs, i Hamàs no deixa treballar a ningú que no sigui afí a les seves idees. Les ONG que treballen a la zona han de donar part de les partides que reben a Hamàs i tot i així Hamàs quan necessita aprovisionar roba en els magatzems, i aquestes ONG han de guardar silenci per no ser expulsades.
  Per portar aquesta ajuda humanitària no cal que vagin 1500 persones, tot la suposada càrrega d’ajuda humanitària cap en un vaixell no gaire gran, i un vaixell mercant amb una vintena de tripulants es prou, no són necessaris 15 o 20 vaixells, la majoria iots d’esbarjo.
  Israel ha advertit que no permetrà que aquests vaixells arribin a Gaza, la posició d’Israel és clara, però els de la Flota són una colla de mentiders, que a més, no oblidem aquest fet, intenten cometre un delicte.

  Crec que els “flotilleros” estan una mica neuròtics i veuen malignes agents del Mossad fins a sota del llit. Jo he comentat que els “flotilleros” han denunciat sabotatges però no han demostrat que això sigui cert, les avaries poden tenir una raó simple, alguns vaixells poden ser vells.
  En el cas que la flotilla arribi a la zona i sigui abordada tot dependrà de si els “flotilleros” decideixen atacar els soldats com l’altra vegada, o seure a terra. Els soldats israelians no crec que es deixin sorprendre com els va passar l’altra vegada, si veuen una sola arma o un sol acte hostil per part dels flotilleros pot convertir-se en un drama. Cal recordar que els israelians tenen por que alguns flotilleros intentin assassinar als soldats, pel que sembla s’han detectat comunicats entre algun dels molts grups que participen en la flota que parlen d’assassinar als soldats israelians pel que fa abordin el vaixell.

  Si, 5000 tones caben en un sol vaixell, posem dos, amb una tripulació d’una vintena de persones és suficient, no són necessàries 1500 persones.

  No, els nou turcs morts eren membres d’una ONG islamista, només van morir ells, els nou turcs de la IHH.

  La insistència de les autoritats israelianes que aquesta càrrega s’ha de revisar és perquè temen que sota aquest epígraf d’ajuda humanitària s’intenti entrar armament i explosius a Gaza. Es tracta d’una flotilla humanitària o d’una banda de contrabandistes d’armes?.

 3. D’acord, accepto que el llenguatge et sembli similar al que empra Hamàs o Amadineyad, – a tu i altres persones – però penso al mateix temps que hi ha molts prejudicis al respecte per part de totes les persones involucrades. Jo penso que el problema està en la forma en què es va crear l’Estat d’Israel, i el més recent, en la incursió de càstig que va fer Israel contra la gent de la Franja de Gaza, sense importar-li que morissin moltes persones desarmades, especialment dones i nens. Crec que el llenguatge de molta ajuda té a veure amb això.

  Amb armes blanques o no, els ajuts turcs no eren ordres turcs sinó persones en una missió o pla de tipus humanitari, on també hi havia persones d’altres països. Em vas a perdonar però crec que hi ha moltes notícies manipulades per protegir les accions de l’exèrcit d’Israel. No voldria jo pensar com penso però crec que que la política israeliana és molt agressiva de vegades, o així apareix en alguns mitjans.

  Jo no crec que tinguin por de mostrar la càrrega que porten, el que jo no entenc és per què han de permetre una cosa així … Em molesta l’actitud d’Israel, és com si fossin la policia de la Mediterrània i no es qui els va nomenar com a tals.

  D’acord, suposem que Israel no interfereix amb aquesta flota i ells porten la seva ajuda humanitària a Gaza lliurement, tothom estarà d’acord i la filmaran i els ajuts donaran entrevistes i veurem a la TV quan les persones rebin les coses.

  Jo crec que cal respectar l’autonomia o sobirania d’un poble que no és el nostre. Per alguna cosa existeixen les fronteres. No podríem nosaltres per exemple impedir que els peruans o els bolivians comprin armes, hauríem de preocupar nosaltres de tenir les nostres pròpies armes. Tampoc podríem ficar-nos si en un altre país encara que sigui limítrof es produeix una dictadura, l’únic que podríem fer és trencar relacions amb ells i res més, no podríem impedir-los que ells establissin relacions amb altres països, encara que fos una dictadura. Tampoc podem caminar revisant els vaixells dels peruans o el transport dels bolivians si van per territoris internacionals o territori d’ells encara que portessin armes o drogues penso jo. En relació a les drogues tinc un dubte perquè podria pensar que el decomís ho pot fer la policia de qualsevol país.

  No hem d’oblidar que aquestes persones són islàmics i dins d’aquesta religió ha persones més radicals que altres. Que vagin 100 o 1500 poersonas tant se val, són totes les persones que senten simpatia per la gent de Gaza, ningú els pot impedir que vagin. No es tracta de necessitat es tracta d’un sentiment de suport i solidaritat. Quants vaixells vagin tampoc importa és un moviment de persones que estan expressant la seva protesta pel bloqueig que Israel manté fa cinc anys a Gaza.

  Jo no sóc flotillera però crec entendre a aquesta gent més que a Israel. I et torno a repetir que m’agradaria poder pensar d’una altra manera en relació a Israel però les seves polítiques m’ho impedeixen. No sóc antiisraeliana perquè dic el que dic.

  Insisteixo que no es tracta de necessitat sinó d’un moviment de suport, d’un sentiment de solidaritat. i llibertat

  No m’agrada la hipocresia quan es parla d’armes que tothom compra, ven o té. i Israel no és una excepció.

 4. yeagov ha dit:

  L’Estat d’Israel es va crear legalment, i també va aprovar-se la creació d’un Estat palestí al qual van renunciar els palestins.
  No crec que la mort de palestins desarmats sigui un problema, tampoc d’àrabs desarmats, els terroristes islàmics han mort a molts més persones desarmades que les que van matar els israelians en les seves incursions. Perquè ens ha de molestar que el Tzàhal mati uns quants àrabs si els mateixos àrabs no tenen cap inconvenient a matar la seva pròpia gent. I cal recordar que els israelians abans d’atacar advertien que atacarien una zona determinada, però Hamàs usava la seva gent com escuts humans. Els terroristes de Hamàs han declarat la guerra a l’Estat d’Israel, a la guerra mor gent. La principal diferència és que l’Estat d’Israel protegeix la seva població dels atacs amb projectils d’Hamàs mentre que els palestins usen nens i dones com escuts humans. Repeteixo: A la guerra mor gent. Es pretén que Israel no es defensi, que lluiti amb una mà lligada a l’esquena, i els israelians estan farts de la guerra però si hi ha guerra lluitaran, procurant defensar la seva població civil. En aquest assumpte crec que és als dirigents àrabs als que hem de criticar per dur la seva gent a la mort. I perquè critiquem que Israel mati a uns quants àrabs que es trobaven al costat d’una llançadora de míssils quan els dirigents àrabs no tenen cap escrúpol a l’hora d’exterminar la seva gent. Fixem-nos en el cas de les revoltes àrabs, com els règims reprimeixen la seva població matant-ne milers. Les lluites entre Hamàs i Fatah, tots palestins, van causar més morts que els de l’Operació Plom Fos. La matança més gran de palestins va ser obra de l’exèrcit jordà. I als egipcis tampoc els ha tremolat la mà quan han hagut d’esclafar als palestins. Més de la meitat dels morts durant l’operació plom fos van ser milicians d’Hamàs, la resta eren civils que servien d’escuts humans retinguts per ordre dels seus estimats líders.
  És cert, moltes de les notícies que van aparèixer sobre l’assalt a la flotilla estaven manipulades, manipulades pels que pretenien fer-nos creure que eren pacifistes, manipulades per una premsa que calla davant els crims d’Hamàs. Les notícies aparegudes convertien els soldats israelians en monstres i als “flotilleros” en uns bons nois, res més lluny de la veritat, perquè les organitzacions que van muntar la Flotilla són organitzacions islamistes que de pacífiques tenen poc.
  Israel no pot permetre que algú entregui a Hamàs armes amb les que mataran a ciutadans israelians, no és la policia de la Mediterrània, fan allò que qualsevol país faria si detecta que algú intenta cometre una il·legalitat com el contraban d’armes.
  Existeix un Estat que es diu Perú i un altre que es diu Bolívia, tenen els seus exèrcits, i han tingut fortes topades, també Xile ha tingut topades amb els seus veins, però no existeix un Estat palestí, només hi ha un lloc a l’Orient Mitjà controlat per un grup terrorista que necessita armes, no per organitzar un exèrcit, les volen per cometre atemptats terroristes. Que pensaries si un vaixell intentés subministrar armes a un grup terrorista xilé?. Criticaries que el govern xilé assaltés el vaixell?. Com tots els països Xile assalta vaixells que se sospita que transporten contraban. Israel fa el mateix.
  T’equivoques, aquesta gent dóna suport a Hamàs, i Hamàs no vol un Estat palestí democràtic en què es respectin les llibertats, volen una república islàmica, imposar un règim totalitari, correcció, ja han implantat un règim totalitari a Gaza. I volen destruir l’Estat d’Israel i a la seva gent segons proclamen ells mateixos. Si, hem de respectar als pobles, comencem per respectar el poble d’Israel que és un Estat democràtic, i exigim a Hamàs que respecti al poble palestí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uniu-vos a 1.800 seguidors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.639 hits
Juliol 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: