La Diada del PP de Badalona i dels Ciudadanos

7

11 Setembre 2011 per yeagov


 

 
La Diada del PP de Badalona i dels Ciudadanos


Badalona s’independitza de Catalunya

El cabdill García Albiol ha decidit que la ciutat de Badalona, la tercera ciutat de Catalunya s’independitzi. Ha decidit que a Badalona no se celebrarà la Diada. García Albiol mai va participar en anteriors Diades, però abans la seva presència era irrellevant, ara sent alcalde de Badalona ha pres la decisió que la seva ciutat tampoc.
És això el que espera a les ciutats i pobles de Catalunya i a la pròpia Catalunya en cas d’una futura victòria d’alcaldes pepers?.
És curiós que un partit que amb la “sagrada Constitució espanyola” a les mans nega el dret dels catalans (i bascos) a independitzar-se d’Espanya hagi decidit independitzar Badalona de Catalunya, això si, sense proclamar la independència, només decidint que a la ciutat que ell governa des de fa uns mesos no celebraran la Diada.

Anem a contar Ciutadanades

El partit neolerrouxista Ciudadanos (C’s) ha iniciat una campanya que ells titulen “vamos a contar Diadas”. A C’s la Diada no li agrada, tampoc la llengua catalana, per això estan aquí, per salvar-nos de la nostra errada idea de voler parlar la llengua catalana. Els neolerrouxistes fent un exercici de tergiversació històrica i revisionisme absolutament delirant intenten explicar-nos un sopar de duro immens sobre els fets que són l’origen de la Diada.
Tot i no estar-hi d’acord amb els nacionalistes espanyols ni amb els botiflers perquè soc independentista català, podria respectar que ells creguin que Catalunya ha de seguir sent una part d’Espanya, un situació que jo voldria veure corregida aviat, però amb el que no puc estar de cap de les maneres és que ens neguin la nostra història, una història que especialment els últims quatre segles ha tingut pocs moments positius. Hem perdut moltes coses i de la nostra relació amb Espanya no crec que hi puguem trobar res positiu. Des de Felip IV i els seu vàlid, el comte-duc d’Olivares, passant per l’infame Felip V, seguint amb el dictador Primo de Rivera i continuant amb el dictador feixista Francisco Franco, només per citar-ne els moments puntuals, no puc trobar res de beneficiós en aquesta unió forçada amb un país, Espanya, que només ens ha espoliat, ha fet la guerra a casa nostra, ens ha derogat les nostres institucions, cosa que només fa un invasor quan s’apodera d’un altre país, i ens ha prohibit parlar la nostra llengua.
La democràcia espanyola no ha servit per acabar amb aquesta situació, continuen espoliant-nos, i si abans ens prohibien la llengua a baioneta calada ara ho fan a toga amb tuf de ranci.
Tenim a casa nostra uns botiflers, així és com diem dels traïdors a Catalunya, mentre en altres països als traïdors, se’ls executa, empresona o se’ls expulsa del país, nosaltres els fiquem a les nostres institucions. I em refereixo al Partit Popular, un partit que té diputats al nostre Parlament, un partit amb les mateixes idees i amb la mateixa idea d’Espanya que el general Franco, que en prendre Catalunya per la força de les armes el primer que va fer va ser suprimir totes les institucions del país, inclòs el Parlament on ara s’asseuen els diputats del Partit Popular.
I tenim també als neolerrouxistes de Ciudadanos, un partit creat amb un propòsit, aconseguir que el català desaparegui de la vida pública, i molt probablement també de la privada, i que ara, arribada la Diada ens intenta explicar sopars de duro, i intenta fer-nos oblidar com hem arribat a aquesta situació, Ciudadanos intenta negar-nos la nostra pròpia història i convèncer-nos que ens val més ser uns bons espanyolets desmemoriats. Aquests paràsits dels Ciudadanos ens intenten inocular el verí de l’oblit amb les seves fal•làcies espanyolistes.
Un poble que oblida la seva història està condemnat a repetir-la, ens cal recordar la nostra història per sortir d’aquesta situació lamentable. Un poble que oblida la seva llengua mor perquè la llengua és en el cas dels catalans l’ànima del nostre poble, si perdem l’ànima, és a dir, la llengua, desapareixerem, i ens convertirem en quelcom més lamentable que simples espanyolets sense memòria i sense llengua. Apa, Alberto Rivera, ves-te’n a celebrar el 18 de juliol i el 12 d’octubre, que és el que a tu t’agrada ben embolicat amb l’estanquera.

La Diada del PP de Badalona y los Ciudadanos

Badalona se independiza de Cataluña

El caudillo García Albiol ha decidido que la ciudad de Badalona, la tercera ciudad de Cataluña se independice. Ha decidido que en Badalona no se celebrará la Diada. García Albiol nunca participó en anteriores Diadas, pero antes su presencia era irrelevante, ahora siendo alcalde de Badalona ha tomado la decisión de que su ciudad tampoco.

¿Es ésto lo que espera a las ciudades y pueblos de Cataluña y la propia Cataluña en caso de una futura victoria de alcaldes peperos?.

Es curioso que un partido que con la “sagrada Constitución española” en las manos niega el derecho de los catalanes (y vascos) a independizarse de España haya decidido independizar Badalona de Cataluña, eso si, sin proclamar la independencia, sólo decidiendo que en la ciudad que él gobierna desde hace unos meses no celebrarán la Fiesta.

Vamos a contar Ciutadanadas

El partido neolerrouxista Ciudadanos (C’s) ha iniciado una campaña que ellos titulan “vamos a contar Diadas”. A C ‘s la Diada no le gusta, tampoco la lengua catalana, para eso están aquí, para salvarnos de nuestra errónea idea de querer hablar la lengua catalana. Los neolerrouxistas haciendo un ejercicio de tergiversación histórica y revisionismo absolutamente delirante intentan explicarnos una cuento chino inmenso sobre los hechos que son el origen de la Diada.
A pesar de no estar de acuerdo con los nacionalistas españoles ni con los botiflers porque soy independentista catalán, podría respetar que ellos crean que Cataluña debe seguir siendo una parte de España, una situación que yo quisiera ver corregida pronto, pero con lo que no puedo estar de ninguna manera es que nos nieguen nuestra historia, una historia que especialmente los últimos cuatro siglos ha tenido pocos momentos positivos. Hemos perdido muchas cosas y de nuestra relación con España no creo que podamos encontrar nada positivo. Desde Felipe IV y su válido, el conde-duque de Olivares, pasando por el infame Felipe V, siguiendo con el dictador Primo de Rivera y continuando con el dictador fascista Francisco Franco, sólo por citar los momentos puntuales, no puedo encontrar nada beneficioso en esta unión forzada con un país, España, que sólo nos ha expoliado, ha hecho la guerra en nuestro país, nos ha suprimido nuestras instituciones, lo que sólo hace un invasor cuando se apodera de un otro país, y nos ha prohibido hablar nuestra lengua.
La democracia española no ha servido para acabar con esta situación, continúan expoliándonos, y si antes nos prohibían la lengua a bayoneta calada ahora lo hacen en toga con tufo a rancio.
Tenemos en nuestro país unos botiflers, así es como llamamos a los traidores en Cataluña, mientras en otros países a los traidores, se les ejecuta, encarcela o se les expulsa del país, nosotros los metemos en nuestras instituciones. Y me refiero al Partido Popular, un partido que tiene diputados en nuestro Parlamento, un partido con las mismas ideas y con la misma idea de España que el general Franco, que al tomar Cataluña por la fuerza de las armas lo primero que hizo fue suprimir todas las instituciones del país, incluido el Parlamento donde ahora se sientan los diputados del Partido Popular.
Y tenemos también a los neolerrouxistes de Ciudadanos, un partido creado con un propósito, conseguir que el catalán desaparezca de la vida pública, y muy probablemente también de la privada, y que ahora, llegada la Diada nos intenta explicar cuentos chinos, e intenta hacer hacernos olvidar cómo hemos llegado a esta situación, Ciudadanos intenta negarnos nuestra propia historia y convencernos de que nos vale más ser buenos españolitos desmemoriados. Estos parásitos de los Ciudadanos nos intentan inocular el veneno del olvido con sus falacias españolistas.
Un pueblo que olvida su historia está condenado a repetirla, necesitamos recordar nuestra historia para salir de esta situación lamentable. Un pueblo que olvida su lengua muere porque la lengua es en el caso de los catalanes el alma de nuestro pueblo, si perdemos el alma, es decir, la lengua, desapareceremos, y nos convertiremos en algo tan lamentable como unos simples españolitos sin memoria y sin lengua. Anda, Alberto Rivera, vete a celebrar el 18 de julio y el 12 de octubre, que es lo que a ti te gusta bien envuelto con la estanquera.

7 thoughts on “La Diada del PP de Badalona i dels Ciudadanos

 1. Absolutamente sorprendida con este artículo y no entiendo por qué has colocado mujeres desnudas junto al dirigente de C’s, que tiene que ver el tema del artículo con la desnudez y me da la impresión que una de las mujeres está embarazada.

 2. yeagov ha dit:

  La imagen que a ti te sorprende no es ningún montaje, es un fotograma del video de campaña de ese partido. Y no es la primera vez. En su primera campaña el candidato Rivera del partido neolerrouxista Ciudadanos apareció en el cartel electoral desnudo, en la segunda campaña hizo aparecer a sus acólitos. No es que sean partidarios del nudismo, simplemente es que a falta de ideas y programa hay que llamar la atención. Pero creo que la imagen es irrelevante, es una anécdota, es el artículo lo que debemos comentar.

 3. Ahora te entiendo más, me imagino que quieren decir que no tienen nada que ocultar..creo que es la propaganda moderna…y juvenil.

 4. yeagov ha dit:

  Esa era su intención, decir que no tenían nada que ocultar, yo lo que pensaba entonces y sigo pensando ahora es que no tienen nada que ofrecer, son unos analfabetos intelectuales con un programa monotemático.

 5. Sarcástico y duro, pero es cierto que muchos partidos a veces no tienen nada que ofrecer,

 6. yeagov ha dit:

  La mayoría de las fotos que pongo solo son para adornar el artículo, lo que no quita que haya segundas y malas intenciones. Los videos suelen tener, cuando los pongo, una relación más directa. Lo que importa es el texto, lo que yo escribo ya que eso expresa mis opiniones sobre la materia. Hay temas con los que no puedo ser amable.

 7. Entiendo y en espacial aquello de las segundas y malas intenciones…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.735 hits
Setembre 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: