12 d’octubre, Dia de la bretolada nacional

Deixa un comentari

14 Octubre 2011 per yeagov


 

 
12 d’octubre, Dia de la bretolada nacional

Bretolada a Lleida

A Lleida tres brètols van destrossar el monument al president de la Generalitat Lluís Companys de l’Avinguda Lluís Companys. La Guàrdia Urbana lleidatana va enxampar als tres brètols quan estaven carregant el bust del president Companys al seu cotxe. El bust ha estat traslladat a la comissaria de la Guàrdia Urbana i serà entregat als responsables municipals de patrimoni per que el reparin i tornin a col•locar al seu lloc. La Guàrdia Urbana ha obert diligències contra els tres brètols per temptativa de furt. El dia 15 d’octubre es commemora el 71è aniversari de l’assassinat del president Companys per les tropes feixistes espanyoles.

Regidor ex-PP de Masquefa atropella dos joves independentistes

Juan Luís López Mora, regidor de l’Ajuntament de Masquefa, que va ser regidor del PP i ara ho és per Força Masquefa, va decidir penjar una “estanquera” a la façana de l’Ajuntament sense tenir autorització del Ple municipal. Després va amagar-se al seu vehicle per vigilar que ningú tragués l’”estanquera”. Des de la seva furgoneta va veure com dos veïns del poble retiraven la bandera i va envestir els dos joves amb el vehicle. A un dels joves li va fracturar una cama i a l’altre li va causar lesions lleus. Després López Mora va baixar del seu vehicle i va començar a donar cops amb el pal de la bandera al jove que va resultar ferit lleu fins que va ser reduït i arrestat per la policia local i un altre veí.

Concert fatxa a Sabadell i Barcelona

El partit feixista espanyol Democràcia Nacional havia organitzat un concert de grups d’ideologia feixista a Sabadell però l’Ajuntament de la ciutat els va impedir celebrar aquest concert a la ciutat i finalment els feixistes van optar per traslladar el concert al Poble Nou de Barcelona. A Barcelona tampoc van ser rebuts amb flors sinó més aviat amb ampolles pels grups antifeixistes que van manifestar-se en contra i alguns van decidir deixar ben clar als feixistes que en aquesta ciutat sobren. Van rebentar la porta del local on s’havia de celebrar el concert i van ferir algun dels feixistes. Els Mossos d’Esquadra van detenir a dos antifeixistes.
Els Mossos d’Esquadra van rebre ordres de la Fiscalia d’enregistrar tant el concert com l’acte feixista que amb motiu del 12-O se celebra cada any a Montjuïc, fet que va molestar molt als feixistes, per saber si en el concert – que no va celebrar-se – i l’acte de Montjuïc es feia apologia de l’odi i la discriminació.
Al líder del partit feixista Democràcia Nacional Pedro Chaparro no li va fer cap gràcia que l’alcalde Manuel Bustos, impedís a la formació feixista celebrar el seu concert a Sabadell i en el to prepotent típic d’aquests personatges ha dit que “no tinc ni idea perquè aquest alcalde Manuel Bustos, aquest deficient mental, està comportant-se com un autèntic manipulador censurant un concert patriota, nacionalista espanyol…”. Chaparro queda retratat per les seves pròpies paraules. Felicito l’alcalde Bustos per no haver permès que el concert feixista se celebrés a la seva ciutat, lamento en canvi que l’Ajuntament de Barcelona no fes el mateix. I ja n’hi ha prou que aquesta patuleia d’orcs celebrin a la nostra ciutat el 12-O amb actes d’exaltació del feixisme. Si volen fer tot això que ho facin a Mordor.

I a Mordor passegen una cabra

A Lleida tres brètols destrossen un bust dedicat al president Companys assassinat pels feixistes ara fa 71 anys, a Masquefa un regidor penja sense permís una “estanquera” de la façana de l’Ajuntament i envesteix a dos ciutadans que la van despenjar amb la seva furgoneta, i a Barcelona se celebra un acte d’exaltació feixista i els antifeixistes han d’impedir un concert organitzat per Democràcia Nacional que s’havia de celebrar a Sabadell. Certament, el 12 d’octubre és el Dia de la bretolada espanyolista. I mentrestant a Mordor per celebrar el Dia de la bretolada nacional, també conegut com Dia de la Hispanitat, o en una altra època Dia de la Raça (espanyola) passegen els tancs i la cabra de la Legió davant l’exaltada i enfervorida plebs carpetovetònica que aplaudeix l’exhibició obscena d’armament pels carrers.

Vídeo: PEDRO CHAPARRO – DN – INSULTA L’ALCALDE DE SABADELL MANUEL BUSTOS

12 de octubre, Día de la gamberrada nacional

Gamberrada en Lleida

En Lleida tres gamberros destrozaron el monumento al presidente de la Generalitat Lluís Companys de la Avenida Lluís Companys. La Guardia Urbana leridana pilló a los tres gamberros cuando estaban cargando el busto del presidente Companys en su coche. El busto fue trasladado a la comisaría de la Guardia Urbana y será entregado a los responsables municipales de patrimonio para que el reparen y vuelvan a colocar en su lugar. La Guardia Urbana ha abierto diligencias contra los tres gamberros por tentativa de hurto. El día 15 de octubre se conmemora el 71 º aniversario del asesinato del presidente Companys por las tropas fascistas españolas.

Concejal ex-PP de Masquefa atropella dos jóvenes independentistas

Juan Luis López Mora, concejal del Ayuntamiento de Masquefa, que fue concejal del PP y ahora lo es por Fuerza Masquefa, decidió colgar una “estanquera” en la fachada del Ayuntamiento sin tener autorización del Pleno municipal. Después escondió a su vehículo para vigilar que nadie sacara la “estanquera”. Desde su furgoneta vio como dos vecinos del pueblo retiraban la bandera y embistió a los dos jóvenes con el vehículo. En uno de los jóvenes le fracturó una pierna y al otro le causó lesiones leves. Después López Mora bajó de su vehículo y empezó a dar golpes con el palo de la bandera al joven que resultó herido leve hasta que fue reducido y arrestado por la policía local y otro vecino.

Concierto facha en Sabadell y Barcelona

El partido fascista español Democracia Nacional había organizado un concierto de grupos de ideología fascista en Sabadell pero el Ayuntamiento de la ciudad les impidió celebrar este concierto en la ciudad y finalmente los fascistas optaron por trasladar el concierto en el Poble Nou de Barcelona. En Barcelona tampoco fueron recibidos con flores sino más bien con botellas por los grupos antifascistas que se manifestaron en contra y algunos decidieron dejar bien claro a los fascistas que en esta ciudad sobran. Reventaron la puerta del local donde se iba a celebrar el concierto e hirieron alguno de los fascistas. Los Mossos d’Esquadra detuvieron a dos antifascistas.
Los Mossos d’Esquadra recibieron órdenes de la Fiscalía de registrar tanto el concierto como el acto fascista que con motivo del 12-O se celebra cada año en Montjuïc, lo que molestó mucho a los fascistas, para saber si en el concierto – que no se celebró – y el acto de Montjuïc se hacía apología del odio y la discriminación.
Al líder del partido fascista Democracia Nacional Pedro Chaparro no le hizo ninguna gracia que el alcalde Manuel Bustos, impidiera la formación fascista celebrar su concierto en Sabadell y en el tono prepotente típico de estos personajes ha dicho que “no tengo ni idea porque este alcalde Manuel Bustos, este deficiente mental, está comportándose como un auténtico manipulador censurando un concierto patriota, nacionalista español …”. Chaparro queda retratado por sus propias palabras. Felicito al alcalde Bustos por no haber permitido que el concierto fascista se celebrara en su ciudad, lamento en cambio que el Ayuntamiento de Barcelona no hiciera lo mismo. Y ya basta que esta pandilla de orcos celebren en nuestra ciudad el 12-O con actos de exaltación del fascismo. Si quieren hacer todo esto que lo hagan en Mordor.

Y en Mordor pasean una cabra

En Lleida tres gamberros destrozan un busto dedicado al presidente Companys asesinado por los fascistas hace 71 años, en Masquefa un concejal cuelga sin permiso una “estanquera” de la fachada del Ayuntamiento y embiste a dos ciudadanos que la descolgaron con su furgoneta , y en Barcelona se celebra un acto de exaltación fascista y los antifascistas deben impedir un concierto organizado por Democracia Nacional que debía celebrarse en Sabadell. Ciertamente, el 12 de octubre es el Día de la gamberrada españolista. Y mientras a Mordor para celebrar el Día de la gamberrada nacional, también conocido como Día de la Hispanidad, o en otra época Día de la Raza (española) pasean los tanques y la cabra de la Legión ante la exaltada y enardecida plebe carpetovetónica que aplaude la exhibición obscena de armamento por las calles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.682 hits
Octubre 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Enllaços més clicats

  • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: