La burrera d’Aguirre

Deixa un comentari

31 Octubre 2011 per yeagov


 
La burrera d’Aguirre

Esperança Aguirre és d’aquelles persones que quan obre la boca fa que pugi el preu del pa. La presidenta de la Comunitat de Madrid i lideressa pepera de les Espanyes, amb el permís d’Aznar, és coneguda per la seva afició a pixar fora de test, és a dir, fer declaracions molt desafortunades en tot moment i circumstància. Tot i així, és molt estimada per la caverna mediàtica carpetovetònica.

Segons Aguirre la legislatura estava “més que acabada” l’any 2010 “quan el comunista Hu Jintao, el progre Obama i la fracassada Merkel” van ensenyar economia a Zapatero “amb unes trucades telefòniques”. Segons Aguirre a Zapatero li falta grandesa i legitimitat perquè no va haver avançat les eleccions. Aguirre uneix a la seva verborrea habitual i a la seva capacitat de parlar sense pensar una capacitat per faltar el respecte a tothom i una prepotència pròpia d’una vella dama castellana que es dirigeix als súbdits amb el mateix to que li parlaria a les pedres o a una tifa. També sembla que l’hagi posseït el Losantos més aficionat a posar malnoms als seus enemics polítics.

Considerar a Merkel una fracassada em sembla un acudit de mal gust i demostra la manca d’educació de la presidenta madrilenya. Aguirre sembla que hagi estat posseïda per l’esperit de la musa del Tea Party americà, Sara Palin, quan amb la inconsciència que habitualment caracteritza tant a Palin com a Aguirre es refereix a Obama titllant-lo de progre, un terme molt de moda en els mitjans de la caverna i ens els sectors ultraconservadors espanyols – allò que podríem anomenar Aiguardent Party (espanyol).

La burrera de Aguirre

Esperanza Aguirre es de aquellas personas que cuando abre la boca hace que suba el precio del pan. La presidenta de la Comunidad de Madrid y lideresa pepera de las Españas, con el permiso de Aznar, es conocida por su afición a mear fuera de tiesto, es decir, hacer declaraciones muy desafortunadas en todo momento y circunstancia. Sin embargo, es muy querida por la caverna mediática carpetovetónica.

Según Aguirre la legislatura estaba “más que terminada” en el año 2010 “cuando el comunista Hu Jintao, el progre Obama y la fracasada Merkel” enseñaron economía a Zapatero “con unasllamadas telefónicas”. Según Aguirre a Zapatero le faltagrandeza y legitimidad porque no hubo adelantado laselecciones. Aguirre une a su verborrea habitual y su capacidadde hablar sin pensar una capacidad para faltar el respeto a todos y una prepotencia propia de una vieja dama castellana que se dirige a los súbditos con el mismo tono que le hablaría alas piedras o a una mierda. También parece que la haya poseído el Losantos más aficionado a poner motes a sus enemigos políticos.

Considerar a Merkel una fracasada me parece un chiste de mal gusto y demuestra la falta de educación de la presidenta madrileña. Aguirre parece que haya sido poseída por el espíritu de la musa del Tea Party americano, Sara Palin, cuando con la inconsciencia que habitualmente caracteriza tanto a Palin comoAguirre se refiere a Obama tachándolo de progre, un términomuy de moda en los medios de la caverna y nos los sectoresultraconservadores españoles – lo que podríamos llamar Cazalla Party (español).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.736 hits
Octubre 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Enllaços més clicats

  • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: