EL RÈGIM LIBANÈS NO RECONEIX ALS REFUGIATS SIRIANS

5

16 Desembre 2011 per yeagov


EL RÈGIM LIBANÈS NO RECONEIX ALS REFUGIATS SIRIANS

 
EL RÈGIM LIBANÈS NO RECONEIX ALS REFUGIATS SIRIANS

El govern libanès, una coalició de partits que encapçala l’organització terrorista xiïta libanesa Hezbolà, s’ha negat a reconèixer la qualitat de refugiats dels sirians que fugen de la despietada reprensió del règim sirià que a hores d’ara ja ha provocat més de 5000 morts. El govern libanès encapçalat per Hezbolà també va oposar-se a la creació d’un camp de refugiats per acollir a 50000 sirians.

L’organització terrorista xiïta Hezbolà es finançada i armada per Síria i l’Iran, per aquesta raó es nega a acollir als sirians que fugen de la repressió del règim que els manté i s’oposa a qualsevol condemna contra el règim sirià. Això seria mossegar la mà d’un dels pocs països que li donen suport – a més de l’Iran – i que li ha permès aconseguir unes armes que l’ha convertit en una força armada encara més potent que el propi exèrcit libanès, i controlar àmplies zones del Líban. L’exèrcit libanès és en aquests moments molt inferior a la branca armada d’Hezbolà, i a més Hezbolà és part del govern del país, és a dir, Hezbolà és un exèrcit paral•lel dins del Líban mentre la branca política controla el govern i per tant l’exèrcit del Líban.

EL RÉGIMEN LIBANÉS NO RECONOCE LOS REFUGIADOS SIRIOS

El gobierno libanés, una coalición de partidos que encabeza la organización terrorista chií libanesa Hezbolá, se ha negado a reconocer la calidad de refugiados de los sirios que huyen de ladespiadada reprensión del régimen sirio que a estas alturas yaha provocado más de 5000 muertos. El gobierno libanésencabezado por Hezbolá también se opuso a la creación de uncampo de refugiados para acoger a 50.000 sirios.

La organización terrorista chií Hezbolá se financiada y armadapor Siria e Irán, para ello se niega a acoger a los sirios que huyen de la represión del régimen que los mantiene y se opone acualquier condena contra el régimen sirio. Esto sería morder la mano de uno de los pocos países que le apoyan – además de Irán – y que le ha permitido conseguir unas armas que la haconvertido en una fuerza armada más potente que el propioejército libanés, y controlar amplias zonas del Líbano. El ejércitolibanés es en estos momentos muy inferior a la rama armada deHezbolá, y además Hezbolá es parte del gobierno del país, es decir, Hezbolá es un ejército paralelo dentro del Líbano mientras la rama política controla el gobierno y por tanto el ejército del Líbano.

5 thoughts on “EL RÈGIM LIBANÈS NO RECONEIX ALS REFUGIATS SIRIANS

 1. Otra de las razones es que el Libano es un país pequeño que tiene poco más de 3 millones de habitantes, que vivió una guerra civil y que se ha visto afectado por la crisis económica internacional. Creo que ningún país como ese podría recibir 50.000 refugiados de un país vecino de golpe. ¿Cómo podría mantenerlos?
  No olvidemos que las negociaciones entre El Líbano e Israel todavía prosiguen con una franja de seguridad entre ambos países y presencia de cascos azules en la zona. No se por qué tendrían que recibir 50.000 refugiados sirios.

  Yo creo que los sirios tienen que ir a un país que los acepte como refugiados , no pueden entrar en un país que los rechaza. La ONU puede aceptarlos pero no creo que puedan aceptar tanta gente a la que tienen que mantener ellos, no los libaneses..

 2. yeagov ha dit:

  La decisión de no aceptar a esos 50000 sirios que huyen de la represión del régimen sirio no tiene nada que ver con las dificultades económicas, ni con la situación crítica libanesa, es una decisión del gobierno libanés al frente del cual está Hezbolá, aliados del régimen sirio.

 3. Por supuesto que la razón principal es la que señalas el gobierno del Líbano defiende al gobierno de Assad.

 4. yeagov ha dit:

  Los de Hezbolá son de puertas adentro en el Líbano los sicarios del régimen sirio, y de cara a Israel son el brazo terrorista de Irán. Pensar que un gobierno de Hezbolá se vaya a enfrentar a sus amos es inimaginable.

 5. Ok. respeto tus sentimientos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uniu-vos a 1.800 seguidors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.639 hits
Desembre 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: