La passió turca per Sarah Ferguson

Deixa un comentari

17 gener 2012 per yeagov


 
La passió turca per Sarah Ferguson

Turquia ha sol•licitat a la Gran Bretanya l’extradició de Sarah Ferguson. Sarah Ferguson està acusada de perjudicar la imatge internacional de Turquia per haver gravat clandestinament l’any 2008 un documental per a la ITV a nens d’un centre de rehabilitació i educació infantil turc que estaven lligats. Sarah Ferguson podria ser condemnada a una pena de 7 a 22 anys.

Fa uns quants anys un documental gravat en un orfenat xinès va provocar una polèmica molt similar, els nens apareixien lligats als llits o cadires. Al govern xinès aquell documental no li va fer cap gràcia perquè pensava que allò perjudicava la imatge de la Xina.

La imatge dels països pot veure’s perjudicada quan les autoritats permeten o són còmplices de fets com aquests, quan els Estats permeten barbaritats com les execucions públiques o discretes, o quan es lapida una dona acusada d’un delicte que a Occident ni tan sols és delicte, o quan un Estat engarjola a qui critica públicament un genocidi que l’Estat prefereix fer creure que mai va produir-se.

L’existència de nens lligats en un centre que es fa dir de rehabilitació i educació infantil és el que perjudica la imatge de Turquia, no pas les imatges d’un documental en què es denuncia el fet.

Sorprèn que les autoritats turques exigeixin l’extradició només de Sarah Ferguson, que només era la presentadora i no de tot l’equip implicat començant pel director i el productor del documental que serien els responsables principals. Que pretén el govern turc sol•licitant l’extradició de Sarah Ferguson?. Si els turcs no volen aparèixer davant el món com uns bàrbars que lliguen nens al bressol o la cadireta, el que han de fer és no lligar-los. I si no volen que altres països condemnin el genocidi armeni el que ells no haurien de fer és condemnar a la garjola a compatriotes seus que s’atreveixen a parlar del tema.

Vídeo: The Duchess of York Turkey Orphanage

La pasión turca por Sarah Ferguson

Turquía ha solicitado a Gran Bretaña la extradición de SarahFerguson. Sarah Ferguson está acusada de perjudicar la imagen internacional de Turquía por haber grabadoclandestinamente en 2008 un documental para la ITV en niñosde un centro de rehabilitación y educación infantil turco queestaban atados. Sarah Ferguson podría ser condenada a una pena de 7 a 22 años.

Hace unos años un documental grabado en un orfanato chinoprovocó una polémica muy similar, los niños aparecían ligados acamas o sillas. Al gobierno chino ese documental no le hizoninguna gracia porque pensaba que lo perjudicaba la imagen de China.

La imagen de los países puede verse perjudicada cuando lasautoridades permiten o son cómplices de hechos como estos,cuando los Estados permiten barbaridades como lasejecuciones públicas o discretas, o cuando se lapida a una mujer acusada de un delito que en Occidente ni siquiera esdelito , o cuando un Estado encarcelado a quien criticapúblicamente un genocidio que el Estado prefiere hacer creer que nunca se produjo.

La existencia de niños atados en un centro que se hace llamarde rehabilitación y educación infantil es lo que perjudica laimagen de Turquía, no las imágenes de un documental en el quese denuncia el hecho.

Sorprende que las autoridades turcas exijan la extradición sólode Sarah Ferguson, que sólo era la presentadora y no de todo el equipo implicado empezando por el director y el productor del documental que serían los responsables principales. Quepretende el gobierno turco solicitando la extradición de SarahFerguson?. Si los turcos no quieren aparecer ante el mundocomo unos bárbaros que ligan niños en la cuna o la sillita, lo quedeben hacer es no atarlos. Y si no quieren que otros paísescondenen el genocidio armenio lo que ellos no deberían hacer es condenar a la cárcel a compatriotas suyos que se atreven a hablar del tema.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.735 hits
gener 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Enllaços més clicats

  • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: