Els acords de pau tenen els seus beneficis

3

25 febrer 2012 per yeagov


Els acords de pau tenen els seus beneficis

 
Els acords de pau tenen els seus beneficis

Aquesta és una notícia peculiar però és un exemple que la pau té beneficis. La frontera entre Israel i Jordània està plena de búnquers de l’exèrcit israelià que van ser abandonats l’any 1994 pels soldats arran dels tractats de pau entre ambdós països. Com que a la zona hi ha camps de mines s’ha prohibit l’accés a la zona als civils. Passat un temps s’ha descobert que les ratapinyades s’han instal•lat dins dels túnels foscos dels búnquers. Fins a 12 espècies diferents han estat identificades per investigadors de la Universitat de Tel Aviv que han convertit aquests búnquers en la seva llar, la prohibició d’accedir-hi a la zona ha garantit que les ratapinyades s’hagin pogut reproduir sense ser molestades: “No hi ha dubte que per estar en una zona militar tancada que ha impedit que la interferència humana, l’hàbitat de ratpenats permetrà a aquestes delicades criatures de prosperar”, segons l’investigador Eren Levin. Algunes de les espècies estaven en perill d’extinció o a en situació crítica, ratpenat de ferradura mediterrani i la ratapinyada de Geoffroy.

Si les ratapinyades s’han beneficiat d’un tractat de pau entre Israel i Jordània algú als països veïns d’Israel hauria de prendre nota que també se’n podrien beneficiar les persones, però potser això és demanar molt als palestins, iranians, sirians i libanesos, que han perdut el senderi fa molt de temps. Gaza, Afganistan, l’Iraq o Nigèria són el clar exemple que el veritable problema per a la pau no és Israel sinó l’Islam, una religió d’odi, fanatisme, terrorisme i violència. A cap d’aquests països no hi ha “sionistes malignes” que devorin pobres musulmans, entre ells es maten amb veritable delit.

Los acuerdos de paz tienen sus beneficios

Esta es una noticia peculiar pero es un ejemplo que la paz tienebeneficios. La frontera entre Israel y Jordania está llena debúnkeres del ejército israelí que fueron abandonados en 1994por los soldados a raíz de los tratados de paz entre ambos países. Como en la zona hay campos de minas se ha prohibido el acceso a la zona a los civiles. Pasado un tiempo se hadescubierto que los murciélagos se han instalado dentro de lostúneles oscuros de los búnkeres. Hasta 12 especies diferenteshan sido identificadas por investigadores de la Universidad de Tel Aviv que han convertido estos búnkeres en su hogar, la prohibición de acceder a la zona ha garantizado que los murciélagos hayan podido reproducir sin ser molestadas: “No hay duda de que para estar en una zona militar cerrada que ha impedido que la interferencia humana, el hábitat de murciélagospermitirá a estas delicadas criaturas de prosperar”, según el investigador Eran Levin. Algunas de las especies estaban en peligro de extinción o en situación crítica, murciélago de herradura mediterráneo y el murciélago de Geoffroy.

Si los murciélagos se han beneficiado de un tratado de paz entre Israel y Jordania alguien los países vecinos de Israel debería tomar nota que también se podrían beneficiar las personas, pero quizás eso es pedir mucho a los palestinos, iraníes, sirios ylibaneses, que han perdido el tino hace mucho tiempo. Gaza, Afganistán, Irak o Nigeria son el claro ejemplo de que el verdadero problema para la paz no es Israel sino el Islam, una religión de odio, fanatismo, terrorismo y violencia. A ninguno de estos países no hay “sionistas malignos” que devoren pobresmusulmanes, entre ellos se matan con verdadero deleite.

3 thoughts on “Els acords de pau tenen els seus beneficis

  1. En realidad es una noticia curiosa..como los murciélagos se han benficiado con los tratados de paz entre Israel y Jordania, y un punto de vista muy particular al mismo tiempo cuando se trata de los pueblos islámicos..!

  2. yeagov ha dit:

    Quizá el comentario final sea un poco duro pero es cierto, cuando dos países mantienen buenas relaciones y colaboran ambos se benefician, la guerra en cambio solo beneficia a los traficantes de armas, y hacerle entender eso a los árabes es materia imposible, sin embargo, de ese tratado de paz entre Israel y Jordania se han beneficiado murciélagos. Los palestinos podrían beneficiarse del comercio y de los intercambios científicos y culturales con Israel, incluso podrían aprender algo sobre la libertad y la democracia, pero prefieren el terrorismo y la guerra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.848 hits
febrer 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Enllaços més clicats

  • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: