Banderes

4

9 Març 2012 per yeagov


Banderes

La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha anunciat que prendrà les mesures que siguin necessàries per a que tots els ajuntaments de Catalunya exhibeixin la bandera espanyola al balcó en compliment de la llei de banderes.
La virreina imperial a la colònia catalana diu que “qualsevol situació que nosaltres puguem pensar que no s’ajusta a la legalitat el que farem serà que s’estudiï per part de l’advocacia de l’Estat i una vegada que l’advocacia de l’Estat s’hagi informat farem el que tinguem que fer”. I que faran, ficar els alcaldes a la garjola per no penjar la “rojigualda”?.
La delegada del govern espanyol a Catalunya deu tenir molt poca feina i segurament per això ha decidit buscar-se una ocupació, la d’inquisidora de les banderes, no debades la feina de la delegació del govern espanyol a Catalunya es vigilar que els indígenes no es esvalotin gaire. Potser, i ja aprofitant que estem en crisi i que és evident que aquest càrrec no té feina i per això la persona que ara l’ocupa ha decidit adjudicar-se una missió quasi sagrada de penjar o fer penjar una bandera espanyola a cada balcó municipal de Catalunya, caldria suprimir el càrrec i la institució, ens estalviaríem el cost que suposa mantenir una institució que és una rèmora del passat – encara que li hagin canviat el nom i hagi perdut atribucions – que sol ser ocupada per persones amb un cert afany de notorietat i amb ganes de fer mèrits. Això directament no depèn de nosaltres i dubto que el govern espanyol elimini el càrrec de “virrei imperial” a les colònies, però si que podem fer dues coses: desacatar la llei de banderes espanyola i que els nostres ajuntaments es neguin a complir la llei (espanyola) de banderes, també i això és una cosa que podem fer tots nosaltres, és penjar fotos d’edificis de l’Estat a Catalunya que no tinguin les banderes del nostre municipi i la Senyera al balcó.
Banderas
La delegada del gobierno español en Cataluña, María de los Llanos de Luna, ha anunciado que tomará las medidas que sean necesarias para que todos los ayuntamientos de Cataluña exhiban la bandera española en el balcón en cumplimiento de la ley de banderas. La virreina imperial en la colonia catalana dice que “cualquier situación que nosotros podamos pensar que no se ajusta a la legalidad lo que haremos será que se estudie por parte de la abogacía del Estado y una vez que la abogacía el Estado se haya informado haremos lo que tengamos que hacer “. ¿Y que harán, meter a los alcaldes en la cárcel por no colgar la “rojigualda”?. La delegada del gobierno español en Cataluña debe tener muy poco trabajo y seguramente por eso ha decidido buscarse una ocupación, la de inquisidora de las banderas, no en vano el trabajo de la delegación del gobierno español en Cataluña es vigilar que los indígenas no se alboroten mucho. Tal vez, y ya aprovechando que estamos en crisis y que es evidente que este cargo no tiene trabajo y por eso la persona que ahora lo ocupa ha decidido adjudicarse una misión casi sagrada de colgar o hacer colgar una bandera española en cada balcón municipal de Cataluña, habría que suprimir el cargo y la institución, nos ahorraríamos el coste que supone mantener una institución que es una rémora del pasado – aunque le hayan cambiado el nombre y haya perdido atribuciones – que suele ser ocupada por personas con un cierto afán de notoriedad y con ganas de hacer méritos. Esto directamente no depende de nosotros y dudo que el gobierno español elimine el cargo de “virrey imperial” en las colonias, pero si que podemos hacer dos cosas: desacatar la ley de banderas española y que nuestros ayuntamientos se nieguen a cumplir la ley (española) de banderas, también y eso es algo que podemos hacer todos nosotros, es colgar fotos de edificios del Estado en Cataluña que no tengan las banderas de nuestro municipio y la Senyera en el balcón.

4 thoughts on “Banderes

 1. Entiendo que la delegada del gobierno español en Catalunya, al orecuparse que “todos los ayuntamientos de Cataluña exhiban la bandera española en el balcón” está de alguna manera cumpliendo con alguna ley que así lo establece. Me imagino que podrán colocar junto a la bandera española, la bandera catalana.

 2. yeagov ha dit:

  Ella solo se refiera a los edificios de los ayuntamientos, es decir, no se refiere a aquellos edificios de la administración del Estado en Catalunya. De todos los edificios del Estado que hay en Catalunya solo muestra las cuatro banderas (la de Barcelona, Catalunya, España y la UE) el Banco de España.

 3. Tomàs ha dit:

  El tema de la bandera i el de la llengua els treu de pollaguera.

  Si del que es trata és de tibar de la corda…, doncs tibem-la tots!

  Ahir es va constituir l’Assemblea Nacional de Catalunya!

 4. yeagov ha dit:

  Amb el tema de la llengua no podem transigir, la llengua catalana és la llengua d’aquest país i si no els agrada ells s’ho perden però crec que no cal ni que discutim les sentències, simplement desacatem-les directament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No Instagram images were found.

Join 1.800 other followers

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.467 hits
Març 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
%d bloggers like this: