“Que vienen los catalanes”

9

16 Març 2012 per yeagov


 
“Que vienen los catalanes”

A Madrid estan acollonits, no és que hagin descobert un meteorit que es dirigeix directament cap a la Plaza del Sol, no, encara és més terrible, el dia 25 de maig la Vila i Cort serà envaïda per hordes de milers de catalans i bascos. Mama, por. Les autoritats aconsellen als madrilenys que es tanquin a casa i barrin les portes, que no surtin al carrer, podrien patir algun trauma escoltant aquelles llengües estranyes que parlen aquells indígenes provinents de les colònies. La capital de l’Imperi tremola només de pensar que els indígenes arribats des de les colònies es passejaran pels carrers de la Vila i Cort amb els seus colors de guerra i parlant en les seves llengües. Des dels racons més profunds de la caverna algú crida que s’ha de fortificar la ciutat construir una muralla, però la decisió arriba tard. Llegim aquesta conversa apòcrifa traduïda al català entre un pare i un fill espanyols davant l’arribada de catalans i bascos a la Vila i Cort:

-Papà, com són els catalans?
-Tenen banyes i cua, i es mengen als nens espanyols després d’obligar-los a dir “cheche chuchejs menchen feche dun penchat”
-Quina por, papà, salva’m.
-Perquè et preocupen tant els catalans, fill meu?
-És que m’ha el dit Melcior Miralles que vindran els catalans a Madrid i ho destruiran tot.

Melchor Miralles (ABC Punto Radio): “Melcior Miralles (ABC Punto Radio): “Aquesta casa, ABC Punto Radio, “cada mañana sale el sol”, porta informant-los en exclusiva que organitzacions independentistes de Catalunya i el País Basc preparen ja la major manifestació antiespanyola de tota la història a Madrid amb motiu de la final de la Copa del Rei que se celebrarà el pròxim 25 de maig en l’Estadi Vicente Calderón. La idea és utilitzar la final de Copa com a altaveu polític de les seues reivindicacions […]. Una vegada dins de l’Estadi intentaran que els seus crits i pancartes antiespanyoles siguen escoltats […]. Diuen que la xiulada serà majúscula, les mateixes fonts han insistit que es tracta d’una mobilització totalment pacífica […]. Fonts d’Interior consultades per ABC Punto Radio han expressat la seva preocupació per la possibilitat que es produeixin actes violents i que aquests col•lectius pretenguin aconseguir notorietat a través de la provocació […]. Seria lamentable que una vegada més l’espectacle esportiu se’l carreguin els que volen convertir-ho en un acte de reivindicació política. És mesclar assumptes que no tenen res a veure i crec que seria un gran error”.

Un contuberni catalano-basc o basc-català per organitzar la major manifestació antiespanyola de tota la història?. Però no ho era parlar en català?. Perquè, com tot espanyol de bé sap, els catalans parlem en català per fotre als pobres espanyols, i ara ho superarem, segons Melchor Miralles. Catalunya i Euskadi han estat històricament molt més avançades que Espanya però desconeixia que haguéssim desenvolupat una tecnologia nova i desconeguda fins ara, unes pancartes que podran ser escoltades. D’això, si, senyor, d’això se’n diu innovació tecnològica, i Melchor Miralles l’ha descobert. I Miralles cita fonts desconegudes que li han fet saber que serà una mobilització pacífica, però Miralles no se’n refia d’aquests éssers malignes que són els catalans i aconsegueix que una font d’Interior li ha mostrat un cert grau de preocupació perquè es puguin produir aldarulls. Segurament deu ser una font d’aigües pútrides de l’interior de la caverna en què viu i treballa Melchor Miralles. Ell, per si de cas, ja anuncia la invasió de les hordes de catalans i bascos. Miralles intenta escalfar un ambient anticatalà a Madrid irresponsablement que s’uneix a una sèrie de portades d’altres mitjans cavernaris que aquests dies deuen tenir poca cosa de la que parlar o potser pretenen desviar l’atenció del personal de problemes reals com els que tenim degut a la crisi i de la incapacitat d’un govern espanyol incompetent però ideològicament afí a aquests mitjans cap al boc expiatori de sempre.

Vídeo: MELCHOR MIRALLES – QUE VIENEN LOS CATALANES!!!

Precedents recents de Melcior Miralles:
Vídeo: MELCHOR MIRALLLES I LA COPA DEL REI

“Que vienen los catalanes”

En Madrid están acojonados, no es que hayan descubierto un meteorito que se dirige directamente hacia la Plaza del Sol, no, todavía es más terrible, el día 25 de mayo la Villa y Corte será invadida por hordas de miles de catalanes y vascos. Mama, miedo. Las autoridades aconsejan a los madrileños que se encierren en casa y bloqueen las puertas, que no salgan a la calle, podrían sufrir algún trauma escuchando aquellas lenguas extrañas que hablan aquellos indígenas provenientes de las colonias. La capital del Imperio tiembla sólo de pensar que los indígenas llegados desde las colonias se pasearán por las calles de la Villa y Corte con sus colores de guerra y hablando en sus lenguas. Desde los rincones más profundos de la caverna alguien grita que hay que fortificar la ciudad construyó una muralla, pero la decisión llega tarde. Leemos esta conversación apócrifa traducida al catalán entre un padre y un hijo españoles ante la llegada de catalanes y vascos en la Villa y Corte:

-Papá, como son los catalanes?
-Tienen cuernos y cola, y se comen a los niños españoles después de obligarles a decir “cheche chuchejs Menchen Feche un Pencho”
-Qué miedo, papá, sálvame.
-Porque te preocupan tanto los catalanes, hijo mío?
-Es que me ha dicho Melchor Miralles que vendrán los catalanes en Madrid y lo destruirán todo.
Melchor Miralles (ABC Punto Radio): “Melchor Miralles (ABC Punto Radio): “Esta casa, ABC Punto Radio, “cada mañana sale el sol”, lleva informando en exclusiva que organizaciones independentistas de Cataluña y el País Vasco preparan ya la mayor manifestación antiespañola de toda la historia en Madrid con motivo de la final de la Copa del Rey que se celebrará el próximo 25 de mayo en el Estadio Vicente Calderón. La idea es utilizar la final de Copa como altavoz político de sus reivindicaciones […]. Una vez dentro del Estadio intentarán que sus gritos y pancartas antiespañolas sean escuchados […]. Dicen que la pitada será mayúscula, las mismas fuentes insistieron en que se trata de una movilización totalmente pacífica […]. Fuentes de Interior consultadas por ABC Punto Radio han expresado su preocupación por la posibilidad de que se produzcan actos violentos y que estos colectivos pretendan conseguir notoriedad a través de la provocación […]. Sería lamentable que una vez más el espectáculo deportivo se le cargan los que quieren convertirlo en un acto de reivindicación política. Es mezclar asuntos que no tienen nada que ver y creo que sería un gran error”.

¿Un contubernio catalano-vasco o vasco-catalán para organizar la mayor manifestación antiespañola de toda la historia?. ¿Pero no lo era hablar en catalán?. Porque, como todo español de bien sabe, los catalanes hablamos en catalán para joder a los pobres españoles, y ahora lo superaremos, según Melchor Miralles.Cataluña y Euskadi han sido históricamente mucho más avanzadas que España pero desconocía que hubiéramos desarrollado una tecnología nueva y desconocida hasta ahora, unas pancartas que podrán ser escuchadas. De eso, si, señor, esto se llama innovación tecnológica, y Melchor Miralles le ha descubierto. Y Miralles cita fuentes desconocidas que le han hecho saber que será una movilización pacífica, pero Miralles no se fía de estos seres malignos que son los catalanes y consigue que una fuente de Interior le ha mostrado un cierto grado de preocupación porque sepuedan producir disturbios. Seguramente debe ser una fuente de aguas pútridas del interior de la caverna en que vive y trabaja Melchor Miralles. Él, por si acaso, ya anuncia la invasión de las hordas de catalanes y vascos. Miralles intenta calentar un ambiente anticatalán en Madrid irresponsablemente que se une a una serie de portadas de otros medios cavernarios que estos días deben tener poca cosa de la que hablar o quizás pretenden desviar la atención del personal de problemas reales como los que tenemosdebido a la crisis y de la incapacidad de un gobierno español incompetente pero ideológicamente afín a estos medios hacia el chivo expiatorio de siempre.

9 thoughts on ““Que vienen los catalanes”

 1. montseniubo ha dit:

  M’encanta creure que “amedrento” els de la caverna ultra nacionalista espanyola. És una mínima compensació per tota la pasta que ens roben i tot el mal que han fet i fan a Catalunya. Bon cop de falç!

 2. yeagov ha dit:

  Puc entendre que a Grècia català i home del sac puguin ser sinònims després que uns compatriotes nostres dits almogàvers es passessin pel folre tot bitxo vivent per venjar-se de l’assassinat dels seus caps però que jo en tingui notícia a Madrid encara no hem fet res d’això, que jo recordi només vam ficar-li algunes manetes al Madrid.

 3. Me imagino que dentro del problema real, hay bastante de ironía y sarcasmo en tu artículo.. me haces pensar en …¡cuidado que viene el lobo..!
  Espero que el encuentro o manifestación que van a celebrar en la Puerta del sol en Madrid los catalanes y vascos, sea exitoso, y que no les toquen las lenguas..!! (repito lo que tú dijiste en otro artículo) Es posible que una manifestación como esa en Madrid impresione a mucha gente, creo, porque me parece que no están acostumbrados que así sea.
  El cuento del padre español que le dice a su hijo que los catalanes tienen cuernos y cola y se comen a los niños españoles después de obligarlos a hablar en catalán, es realmente para asustarse..!!

 4. yeagov ha dit:

  Ese cuento está ligeramente basado en una escena de “la última noche de Boris Grushenko” y en la imagen que el antisemitismo intentaba transmitir de los judíos, muy similar a la que desde el nacionalismo español se intenta transmitir de los catalanes.
  De hecho lo que se va a celebrar en Madrid no es ninguna manifestación política si no un partido de la final de la Copa del Rey entre el Barça (catalanes) y el Bilbao (vascos). Se producirá seguramente una pitada contra el himno español como sucedió en la anterior final de la Copa del Rey celebrada en Valencia.

 5. Bueno, creo que un encuentro de fútbol en ese nivel es casi como una manifestación política, especialmente si van a pitar el himno español como lo hicieron antes en la anterior final de la Copa del Rey celebrada en Valencia, Aunque estoy de acuerdo que a veces los chiflidos o pitadas o gritos son sólo la espontaneidad de la gente y no tiene que ver con acción política concertada.

 6. yeagov ha dit:

  Organizar este partido ha costado más que un parto. En principio debía jugarse en el Santiago Bernabeu, el Estadio propiedad del Real Madrid pero se han sacado de la manga unas obras misteriosas que casualmente se estarán realizando en la fecha del partido.
  Y hemos visto una serie de reacciones infantiloides por parte de la caverna que parece que en vez de un partido de fútbol lo que vaya a suceder en Madrid es el apocalipsis.

 7. Entiendo, porque para alguna gente un partido de fútbol es como si se acabara el mundo especialmente si no ganan..

 8. yeagov ha dit:

  O la guerra. De hecho el fútbol como todos los deportes son una alegoría de la guerra, solo que procurando en lo posible que no hayan muertos.

 9. De acuerdo, aunque creo que a los fanáticos no les importa si hay muertos porque cuando se agreden lo hacen sin mirar las consecuencias..y casi se matan a golpes..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.735 hits
Març 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: