La Junta d’Andalusia i els toros

5

24 Març 2012 per yeagov


La Junta d’Andalusia i els toros

El Partit Animalista va sol·licitar formalment i per escrit a la Junta d’Andalusia i els 20 municipis més importants d’Andalusia (Sevilla, Málaga, Córdoba, Granada, Xerès de la Frontera, Almería, Huelva, Marbella, Dos Hermanas, Cádiz, Algeciras, Jaen, San Fernando, Roquetas de Mar, El Puerto de Santa María, El Ejido, Chiclana de la Frontera, Mijas, Vélez – Màlaga i Fuengirola) informació sobre el que aquestes administracions públiques destinen al foment de la tauromàquia (subvencions a places de toros, escoles i penyes taurines, així com el finançament i publicitat de qualsevol espectacles o festejos amb animals.
Segons el Partit Animalista, enmig d’una crisi econòmica galopant la Junta d’Andalusia dedica 20 milions d’euros anuals a “fomentar la tortura”, és a dir, a finançar tot el que té a veure amb les corrides de toros, 20 milions només la Junta d’Andalusia, caldria saber quants milions posen aquests 20 municipis andalusos. Fa un temps va fer-se públic que el sector taurí rep subvencions de municipis, comunitats autònomes, Estat espanyol i la Unió Europea que arribaven als 600 milions d’euros anuals, 600 milions d’euros que financen un espectacle basat en el suplici de sis animals per corrida per a gaudi d’una gent que sembla excitar-se veient com li claven banderilles a un toro mentre el maregen amb un capot, quan la bèstia ha arribat a un grau de debilitat el sacrifiquen. El portaveu del Partit Animalista, Francisco G. Leal, ha declarat que “considerem inacceptable que els ciutadans haguem de seguir pagant la tortura d’animals sense tenir, ni tan sols, dret a saber quants diners i de quina manera s’està destinant a fomentar la tauromàquia”. El Partit Animalista es presenta a totes vuit províncies andaluses a les eleccions que se celebren el diumenge 25 de març i en el seu programa porta el propòsit de retirar immediatament les subvencions a la tauromàquia i prohibir les corrides de toros per ser una activitat bàrbara i cruel.
Mentrestant al Congrés dels Diputats podria estar preparant-se la declaració de Bé d’Interès Cultural per a les corrides de toros i derogar la llei aprovada pel Parlament de Catalunya que prohibeix aquesta salvatjada a Catalunya.
La Junta de Andalucía y los toros
 El Partido Animalista solicitó formalmente y por escrito a la Junta de Andalucía y los 20 municipios más importantes de Andalucía (Sevilla, Málaga, Córdoba, Granada, Jerez de la Frontera, Almería, Huelva, Marbella, Dos Hermanas, Cádiz , Algeciras, Jaén, San Fernando, Roquetas de Mar, El Puerto de Santa María, El Ejido, Chiclana de la Frontera, Mijas, Vélez – Málaga y Fuengirola) información sobre lo que estas administraciones públicas destinan al fomento de la tauromaquia (subvenciones aplazas de toros, escuelas y peñas taurinas, así como la financiación y publicidad de cualquier espectáculos o festejos con animales. Según el Partido Animalista, en medio de una crisis económica galopante la Junta de Andalucía dedica 20 millones de euros anuales a “fomentar la tortura”, es decir, a financiar todo lo que tiene que ver con las corridas de toros, 20 millones sólo la Junta de Andalucía, habría que saber cuántos millones ponen estos 20 municipios andaluces.Hace un tiempo se hizo público que el sector taurino recibe subvenciones de municipios, comunidades autónomas, España y la Unión Europea que llegaban a los 600 millones de euros anuales, 600 millones de euros que financian un espectáculo basado en el suplicio de seis animales por corrida para disfrute de una gente que parece excitarse viendo como le clavan banderillas a un toro mientras el marean con un capote, cuando la bestia ha llegado a un grado de debilidad lo sacrifican. El portavoz del Partido Animalista, Francisco G. Leal, declaró que “consideramos inaceptable que los ciudadanos tengamos que seguir pagando la tortura de animales sin tener, ni siquiera, derecho a saber cuánto dinero y de qué manera se está destinando a fomentar la tauromaquia”. El Partido Animalista se presenta a las ocho provincias andaluzas en las elecciones que se celebran el domingo 25 de marzo y en su programa lleva el propósito de retirar inmediatamente las subvenciones a la tauromaquia y prohibir las corridas de toros por ser una actividad bárbara y cruel . Mientras el Congreso de los Diputados podría estar preparándose la declaración de Bien de Interés Cultural para las corridas de toros y derogar la ley aprobada por el Parlamento de Cataluña que prohíbe esta salvajada en Cataluña.

5 thoughts on “La Junta d’Andalusia i els toros

  1. Me cuesta creer que en Andalucía supriman las corridas de toros, pero si la crisis es tan profunda en España si podrían rebajar el monto de las subvenciones creo yo.

  2. yeagov ha dit:

    La mentalidad española es un tanto peculiar, se abrazarían a un flotador de cemento aunque se hundieran hasta el fondo si los flotadores buenos estuvieran fabricados en Catalunya.

  3. Tu sentido del humor como siempre y tu exageración..

  4. yeagov ha dit:

    Que más quisiera yo que eso fuera una broma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.841 hits
Març 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enllaços més clicats

  • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: