El president Mas es deixa extorquir pel règim Rajoyista

5

29 Agost 2012 per yeagov


El president Mas es deixa extorquir pel règim Rajoyista

La situació és absurda. La Generalitat de Catalunya, el govern de Catalunya, s’ha vist obligada a demanar a l’Estat espanyol que li presti uns diners al govern espanyol que s’ha negat reiteradament a realitzar les transferències d’uns diners que l’Estat havia robat prèviament als ciutadans catalans. És a dir, el govern espanyol està “rescatant” el govern de la Generalitat amb uns diners que hauria d’haver traspassat perquè els acords que hi ha entre ambdós governs així ho indica, és el mateix govern que té compromeses i promeses inversions a Catalunya que no realitza perquè no li dóna la gana perjudicant greument l’economia catalana.
M’ha decebut el president de la Generalitat de Catalunya perquè s’ha deixat extorquir pel morós, sense paraula i espoliador govern espanyol, m’ha decebut que s’hagi sotmès al xantatge d’haver de demanar a aquella camarilla de barruts de l’Altiplà que li prestin uns diners que aquells desvergonyits ineptes han espoliat a tots els catalans. Però com pot acceptar el govern català que el govern espanyol li presti els diners dels ciutadans catalans que fa mesos haurien d’estar a la caixa de la Generalitat no com un prèstec (que voldran que es torni i amb unes condicions draconianes que poden significar, i de fet signifiquen, que la Generalitat ha estat intervinguda. L’Estat lladre i morós d’Espanya ha perpetrat un cop d’Estat a Catalunya.
16000 milions d’euros anuals que l’Estat espanyol roba a Catalunya, al voltant d’uns 4200 milions que l’Estat deu a Catalunya per diversos conceptes i que es nega a pagar, una inversió per construir una línia ferroviària al port que si no es fa podria posar en risc futures inversions al port de Barcelona i que (probablement) no es farà (mai). Són ells qui ens deuen diners, qui ens roba els nostres, qui ens presta els nostres diners i ho fan imposant condicions. Ja n’hi ha prou, senyor Mas, ja n’hi ha prou, el govern que vostè presideix no es pot deixar extorquir d’aquesta manera pel mateix govern que li deu milers de milions d’euros d’una banda i que roba encara molts més milions d’euros al país que vostè governa.
 
El presidente Mas se deja extorsionar por el régimen Rajoyista
La situación es absurda. La Generalitat de Catalunya, el gobierno de Catalunya, se ha visto obligada a pedir a España que le preste un dinero al gobierno español que se ha negado reiteradamente a realizar las transferencias de dinero que el Estado había robado previamente a los ciudadanos catalanes. Es decir, el gobierno español está “rescatando” el gobierno de la Generalitat con un dinero que debería haber traspasado porque los acuerdos que existen entre ambos gobiernos así lo indica, es el mismo gobierno que tiene comprometidas y promesas inversiones en Catalunya que no realiza porque no le da la gana perjudicando gravemente la economía catalana.
Me ha decepcionado el presidente de la Generalitat de Catalunya porque se ha dejado extorsionar por moroso, sin palabra y expoliador gobierno español, me ha decepcionado que se haya sometido al chantaje de tener que pedir a aquella camarilla de caraduras del Altiplano que le presten un dinero que aquellos desvergonzados ineptos han expoliado a todos los catalanes. Pero como puede aceptar el gobierno catalán que el gobierno español le preste el dinero de los ciudadanos catalanes que hace meses deberían estar en la caja de la Generalitat no como un préstamo (que querrán que se vuelva y con unas condiciones draconianas que pueden significar, y de hecho significan que la Generalitat ha sido intervenida. El Estado ladrón y moroso de España ha perpetrado un golpe de Estado en Catalunya.
16000 millones de euros anuales que el Estado español roba a Catalunya, alrededor de unos 4.200 millones que el Estado debe a Catalunya por diversos conceptos y que se niega a pagar, una inversión para construir una línea ferroviaria en el puerto que si no se hace podría poner en riesgo futuras inversiones en el puerto de Barcelona y que (probablemente) no se hará (nunca). Son ellos quienes nos deben dinero, quién nos roban nuestros (dinero), quienes nos presta nuestro dinero y lo hacen imponiendo condiciones. Ya basta, señor Mas, ya basta, el gobierno que usted preside no se puede dejar extorsionar de esta manera por el mismo gobierno que le debe miles de millones de euros por un lado y que roba todavía muchos más millones de euros al país que usted gobierna.

5 thoughts on “El president Mas es deixa extorquir pel règim Rajoyista

 1. Tomàs ha dit:

  Tot és el mateix. Catalunya no pot anar als mercats internacionals a demanar diners perquè ara no és el moment. Tampoc pot tornar a vendre bons perquè els tipus d’interès que hauria de pagar seria massa alt.

  Catalunya no té més remei que acudir a l’únic “banc” al qual té accés. El mateix banc on van a parar els nostres diners que no tornen.

  Ara hem de pagar interessos pels nostres diners. És la conya!

  La situació està fora de tot enteniment. El que no entengui que això no es pot aguantar que es pregunti què és el que vol.

 2. yeagov ha dit:

  Pot ressumir-se que hem de demanar diners prestats al mateix que ens acaba d’atracar que ens deixa els mateixos diners que ens ha robat i ens reclama interessos per aquests diners.

 3. De acuerdo..en realidad parece absurdo que el gobierno de Catalunya pida dinero prestado al gobierno español, debiéndoles éste dinero..tal vez es la única manera de conseguirlo. ¿Qué puede hacer el presidente Mas..?

 4. yeagov ha dit:

  Puede aceptar el chantaje o puede plantarse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.735 hits
Agost 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: