LA LLIBERTAT NO ÉS NEGOCIABLE

4

13 Setembre 2012 per yeagov


LA LLIBERTAT NO ÉS NEGOCIABLE

(1.500.000 de veus demanant la independència)
Segons la Guàrdia Urbana 1.500.000 de catalans van manifestar-se ahir per la independència sota el lema “Catalunya, un Estat d’Europa”. Va ser una manifestació declaradament independentista. Catalans vinguts d’arreu del país i barcelonins, de totes les edats i condició social, de tots els partits units per un propòsit, demanar la independència. Els catalans volem que Catalunya, el nostre país, sigui un nou Estat, un nou Estat d’Europa i del món.
La gent ja no està pel pacte fiscal ni per acords de cap mena amb el Regne d’Espanya, ja no vol acords amb un Estat que ens espolia, ens roba, incompleix els acords signats i ens pren el pèl i els diners.
El nostre govern ha de posar en marxa el procés de secessió sota l’empara de Nacions Unides i de la Unió Europea. Deixem de perdre el temps amb negociacions inútils com la del pacte fiscal, Estatuts esquarterats pel Tribunal Constitucional.
Deixi de perdre el temps, president Mas, aquest país té presa perquè lluita per la seva supervivència econòmica i cultural contra un Estat que la ofega econòmicament i vol matar la seva llengua i la seva cultura. Ja li han donat massa oportunitats a Espanya i no tenen remei, són com l’escorpí de la faula de l’escorpí i la tortuga, la naturalesa d’aquest escorpí que és Espanya és matar-ho tot encara que això suposi la seva pròpia mort.
No podem seguir en un Estat on, fins i tot els presumptes demòcrates creuen que és necessari bombardejar Barcelona cada 50 anys, llegeixi’s Azaña o Peces Barba, si els demòcrates espanyols desitgen això fa feredat pensar el que ens voldrien fer els que no són demòcrates, i d’aquest n’hi ha més que dels altres.
No ens creguem els cants de sirena de Pere Navarro i el seu federalisme, un federalisme impossible perquè a Espanya no n’hi ha federalistes.
No tinguem por de les amenaces de coronels – Alamán – i generals – Mena – colpistes, això a l’Europa occidental actual seria el major error que cometria l’Estat espanyol, serien el Regne d’Espanya els que rebria una puntada de peu al cul que els faria fora de totes les organitzacions internacionals si caigués una sola bomba espanyola en territori català, i ells ho saben.
Els nostres representants polítics i el nostre govern tenen la oportunitat de formar part de la Història o que la Història els passi pel damunt i s’oblidi d’ells. El president de la Generalitat Artur Mas pot ser el nostre George Washington o el nostre David Ben Gurion, o acabar sent el president d’un govern regional, o encara pitjor, amb la deriva que recentralitzadora que porta el Regne d’Espanya convertir-se en l’últim president de la última Generalitat de Catalunya, i acabar sent oblidat per les generacions futures. Amb Espanya no podem negociar la nostra llibertat perquè ells ens volen esclaus, deixem-nos de perdre el temps negociant si ens perdonen la vida o no, proclamem la independència ja.
Els catalans portem tres-cents anys fent l’imbècil. Això no vol dir que haguem de deixar de ser catalans, el que hem de fer es deixar de fer l’imbècil”. Joan Sales
El seny, si no va acompanyat d’una ferma voluntat de combat, només serveix per tapar covardies”. Francesc Macià
Cap ciutadà no és lliure, si el poble no n’és”. Josep Pallach
La llibertat no és negociable”. Pau Casals
Enllaç: LA LLIBERTAT NO ÉS NEGOCIABLE (He publicat aquest article també a El Diari Gran dels Sobiranisme. 12/09/2012)
LA LIBERTAD NO ES NEGOCIABLE
(1.500.000 de voces pidiendo la independencia)
Según la Guardia Urbana 1.500.000 de catalanes se manifestaron ayer por la independencia bajo el lema “Cataluña, un Estado de Europa”. Fue una manifestación declaradamente independentista. Catalanes venidos de todo el país y barceloneses, de todas las edades y condición social, de todos los partidos unidos por un propósito, pedir la independencia. Los catalanes queremos que Cataluña, nuestro país, sea un nuevo Estado, un nuevo Estado de Europa y del mundo. La gente ya no está por el pacto fiscal ni por acuerdos de ningún tipo con el Reino de España, ya no quiere acuerdos con un Estado que nos expolia, nos roba, incumple los acuerdos firmados y nos toma el pelo y el dinero. Nuestro gobierno debe poner en marcha el proceso de secesión bajo el amparo de Naciones Unidas y de la Unión Europea. Dejemos de perder el tiempo con negociaciones inútiles como la del pacto fiscal, Estatutos descuartizados por el Tribunal Constitucional. Deje de perder el tiempo, presidente Mas, este país tiene prisa porque lucha por su supervivencia económica y cultural contra un Estado que la ahoga económicamente y quiere matar a su lengua y su cultura. Ya le han dado demasiadas oportunidades en España y no tienen remedio, son como el escorpión de la fábula del escorpión y la tortuga, la naturaleza de este escorpión que es España es matarlo aunque ello suponga su propia muerto. No podemos seguir en un Estado donde, incluso los presuntos demócratas creen que es necesario bombardear Barcelona cada 50 años, léase Azaña o Peces Barba, si los demócratas españoles desean esto da miedo pensar lo que nos querrían hacer los que no son demócratas, y de eso (no demócratas) hay más que de los otros (demócratas). No nos creamos los cantos de sirena de Pere Navarro y su federalismo, un federalismo imposible porque en España no hay federalistas. No tengamos miedo de las amenazas de coroneles – Alamán – y generales – Mena – golpistas, esto en la Europa occidental actual sería el mayor error que cometería el Estado español, sería el Reino de España los que recibiría una patada en el culo que les echaría de todas las organizaciones internacionales si cayera una sola bomba española en territorio catalán, y ellos lo saben. Nuestros representantes políticos y nuestro gobierno tienen la oportunidad de formar parte de la Historia o que la Historia les pase por encima y se olvide de ellos. El presidente de la Generalitat Artur Mas puede ser nuestro George Washington o nuestro David Ben Gurion, o terminar siendo el presidente de un gobierno regional, o aún peor, con la deriva que recentralizador que lleva el Reino de España convertirse en el último presidente de la última Generalidad de Cataluña, y terminar siendo olvidado por las generaciones futuras. Con España no podemos negociar nuestra libertad porque ellos nos quieren esclavos, dejémonos de perder el tiempo negociando si nos perdonan la vida o no, proclamemos la independencia ya.
Los catalanes llevamos trescientos años haciendo el imbécil. Esto no quiere decir que tengamos que dejar de ser catalanes, lo que tenemos que hacer es dejar de hacer el imbécil“. Joan Sales
La cordura, si no va acompañada de una firme voluntad de combate, sólo sirve para tapar cobardías“. Francesc Macià
Ningún ciudadano es libre, si el pueblo no lo es”. Josep Pallach “La libertad no es negociable“. Pau Casals
Anuncis

4 thoughts on “LA LLIBERTAT NO ÉS NEGOCIABLE

 1. Tomàs ha dit:

  El de la Diada va ser un gran dia, inoblidable!

  Si més no, avui en Mas ha dit el mateix a Madrid que a Barcelona.

  Espero que tal i com moltes persones pensen, això no s’aturarà. Confio molt en l’Assemblea Nacional de Catalunya i en l’AMI, aquests no pararan de treballar.

  Ara cal que Barcelona s’afegeixi a l’AMI.

 2. yeagov ha dit:

  La Diada va donar al president la força per fer el pas que cal: proclamar la independència.
  Ahir va fer una conferència a Madrid a la que no hi va anar cap dirigent de PSOE ni de PP, i haurien d’haver anat, Els polítics espanyols sempre tan curts d’enteniment. Només han amenaçat amb fer-li el mateix que a Ibarretxe.
  Espero que l’alcalde Trias sigui valent i s’hi afegeixi a l’AMI.

 3. Estoy de acuerdo en general con tu artículo y con lo que dice Pau Casals, que la libertad no es negociable..

 4. yeagov ha dit:

  Pocos saben que se ofreció a Pau Casals la presidencia de la Generalitat en el exilio y que él rechazó el ofrecimiento por razones personales, aunque es de sobras conocido su patriotismo, y su discurso ante las Naciones Unidas recordando que fue en Catalunya donde se creó el germen de lo que podría ser el primer Parlamento de la historia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

Join 1.799 other followers

Estadístiques "Buscant raons"

 • 26,598 hits
Setembre 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« ag.   oct. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11/09/2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171/10/2017
Votant el futur
%d bloggers like this: