“Els catalans també vam matar Jesús”, segons Armas Marcelo

11

17 Octubre 2012 per yeagov


“Els catalans també vam matar Jesús”, segons Armas Marcelo

(Quelcom falla quan s’arriben a dir aquests disbarats)
L’escriptor i periodista Juancho Armas Marcelo en el seu article “Un duelo extraterrestre” publicat al libel El Mundo, dirigit pel pseudoperiodista Pedrojota Ramírez, arriba a afirmar sense que se li caigui la cara de vergonya que els catalans van matar a Jesucrist. Els arguments d’Armas Marcelo afirmen que els legionaris romans que acompanyaven a Ponç Pilat, i el mateix Ponç Pilat, procedien de Tàrraco, i per això, segons el periodista, eren catalans és un disbarat. No se sap res dels orígens de Ponç Pilat, ni tampoc de com va acabar, però sembla poc probable que Pilat hagués estat prefecte de Tarraco, encara menys que hagués estat destinat des de Tarraco fins a Judea, ni tampoc que els soldats que l’acompanyaven durant el seu mandat fossin originaris de Tàrraco.
Llegiu el paràgraf de Juancho Armas Marcelo, “Un duelo extraterrestre”, El Mundo: “No hi ha diners, però el català des dels anys de Pilat sap que els símbols són cabdals per al triomf. Cito a Pilat perquè era el governador de Tàrraco en temps de Crist. L’home, contra la seva voluntat, va ser destinat per l’Imperi a Judea (o Palestina, com vostès vulguin) i es va portar de Catalunya – també per ordre de l’Imperi romà – la seva guàrdia pretoriana (de catalans) i un parell de legions de lleva obligatòria. En recalar a Jerusalem, es va trobar amb aquell ésser superior, Jesús, fill de Josep, que deia ser Fill de Déu i amb el Sanedrí jueu. Treguin conclusions de qui o qui va matar o matar a Crist. I qui va donar la llançada final al costat del Mestre. Al final es van jugar la túnica de Jesús als daus, en aquella pel·lícula protagonitzada per Victor Mature titulada exactament La túnica sagrada. Més conclusions: «La pela és la pela», encara que sigui del Fill de Déu, i l’euro no anava a ser menys.”
No havent a Espanya una comunitat jueva fàcilment identificable l’espanyolisme més caspós i recalcitrant adapta els vells arguments antisemites als (relativament) “nous” arguments de la (vella) catalanofòbia però Armas Marcelo sembla haver perdut tot el poc senderi que li pogués quedar.
La cita que fa Armas Marcelo de Ponç Pilat pertany a uns documents atribuïts al prefecte romà que eren una falsificació.
“Los catalanes también matamos a Jesús”, según Armas Marcelo (Algo falla cuando se llegan a decir estos disparates) El escritor y periodista Juancho Armas Marcelo en su artículo “Un dueloextraterrestre” publicado en libelo El Mundo, dirigido por pseudoperiodista Pedrojota Ramírez, llega a afirmar sin que se le caiga la cara de vergüenza que los catalanes mataron a Jesucristo. Los argumentos de Armas Marcelo afirman que los legionarios romanos que acompañaban a Poncio Pilato, y el mismo Poncio Pilato, procedían de Tarraco, y por ello, según el periodista, eran catalanes es un disparate. No se sabe nada de los orígenes de Poncio Pilato, ni tampoco de cómo terminó, pero parece poco probable que Pilato hubiera sido prefecto de Tarraco, aunque menos que hubiera sido destinado desde Tarraco hasta Judea, ni tampoco que los soldados que lo acompañaban durante su mandato fueran originarios de Tarraco. Lea el párrafo de Juancho Armas Marcelo, “Un duelo extraterrestre“, El Mundo: “No hay dinero, pero el catalán desde los años de Pilato sabe que los símbolos son fundamentales para el triunfo. Cito a Pilato porque era el gobernador de Tarraco en tiempos de Cristo. El hombre, contra su voluntad, fue destinado por el Imperio en Judea (o Palestina, como ustedes quieran) y se llevó de Cataluña – también por orden del Imperio Romano – su guardia pretoriana (de catalanes) y un par de legiones de leva obligatoria. En recalar en Jerusalén, se encontró con aquel ser superior, Jesús, hijo de José, que decía ser Hijo de Dios y con el Sanedrín judío. Saquen conclusiones de quien o quienes mató o matar a Cristo. Y quien dio la lanzada final junto al Maestro. Al final se jugaron la túnica de Jesús a los dados, en aquella película protagonizada por Victor Mature titulada exactamente La túnica sagrada. Más conclusiones: «La pela es la pela”, aunque sea del Hijo de Dios, y el euro no iba a ser menos.” No habiendo en España una comunidad judía fácilmente identificable el españolismo más casposo y recalcitrante adapta los viejos argumentos antisemitas en los (relativamente) “nuevos” argumentos de la (vieja) catalanofobia pero Armas Marcelo parece haber perdido todo lo poco seso que le pudiera quedar.
La cita que hace Armas Marcelo de Poncio Pilato pertenece a unos documentos atribuidos al prefecto romano que eran una falsificación.

11 thoughts on ““Els catalans també vam matar Jesús”, segons Armas Marcelo

 1. Tomàs ha dit:

  Si segons Esperanza Espanya ja existia fa 3.000 anys, perquè Catalunya no pot existir des de fa 2.000?

 2. yeagov ha dit:

  No s’havia retirat de la política la senyora Aguirre?. Continua apareixent com si encara hi fos, si fa no fa com altres polítics retirats que es dediquen a dir bestiesses.

 3. Tomàs ha dit:

  Crec que l’Aguirre animarà el cotarro. Seria fantàstic que la portessin a Catalunya per a la campanya electoral.

 4. yeagov ha dit:

  Segurament la portaran, ha participat a la campanya gallega.

 5. Tomàs ha dit:

  Ho deia de conya. Ara bé, estan tant passats de voltes que són capaços de tot.

 6. yeagov ha dit:

  El pitjor és que jo estic segur que vindrà. Encara més, jo diria que portaran totes les mòmies del partit.

 7. Tomàs ha dit:

  Llogaran pisos perquè es passaran un mes sencer en aquí.

 8. A mala llet i estupidesa, no els guanya ningú.
  Tomàs, tenies raó, t’afecta i molt XD
  Si ve l’Aguirre, que segur que ve, espero que ampliï el repertori, així podreu fer moooooooolts articles. Tranquils nois que vindrà la flor i nata peperiana, m’he assabentat que fins i tot estan ressuscitant el Fraga i el Franco… posats a portar mòmies XD
  Ho sento però veig que a mi també m’afecta.
  Només pensar el que ens espera, se’m posa la pell de gallina. Ens esperen molts dies de mirar notícies amb til·les; em sembla que més val que acaparem abans no s’esgotin.

 9. yeagov ha dit:

  Ho podem resumir com que la marquesa vindrà a donar suport a Lady Botox.

 10. silver price ha dit:

  2.- Tampoco es ningún extremo demostrado que Poncio Pilatos hubiera sido gobernador de Tarraco, ni consta que fuera de allí. Y en cualquier caso, estaríamos hablando no de Cataluña, sino de la provincia romana de la Hispania tarraconense, en aquellos tiempos prácticamente las dos terceras partes de la península ibérica. El nombre de catalanes, como el de castellanos, aragoneses o navarros, no aparecerá hasta, más o menos, unos mil años después. Casi nada, Armas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uniu-vos a 1.800 seguidors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.639 hits
Octubre 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: