Si ens independitzem ens enviaran la Duquessa d’Alba?

26

12 Novembre 2012 per yeagov


Si ens independitzem ens enviaran la Duquessa d’Alba?

La oposició a la independència de Catalunya va degenerant. No hi havia prou amb el tinent coronel Alamán advertint que la independència seria pel damunt del seu cadàver. Amb lo desagradable que deu ser anar trepitjant cadàvers. Després vam tenir al feixista eurodiputat del Partit Popular i vicepresident del Parlament Europeu, per a vergonya d’aquesta institució i de la Unió Europea, que demanava enviar l’exèrcit a Catalunya a prendre control de la Generalitat i el Parlament, i detenir el president de la Generalitat de Catalunya. El circ carpetovetònic espanyol no estava complert sense l’Església, la mateixa que va beneir la terrible Guerra Civil com una Croada i al dictador el van fer “Caudillo por la gracia de Dios”, i que va col·laborar en la repressió durant la dictadura. I aquesta Església mancada d’escrúpols, pietat i humanitat reapareix declarant-se contrària del dret dels catalans a decidir el nostre futur i convertint en “dogma de fe” la indivisibilitat de la nació espanyola.
I ara apareix la Duquessa d’Alba dient que està “molt preocupada” per l’auge de l’independentisme català, que “Catalunya és una gran regió” i “em sembla molt malament que es faci – la independència-, és molt perjudicial o poc patriota”. La més important terratinent d’Espanya, la noble amb la llista més llarga de títols nobiliaris i una de les persones que més s’ha beneficiat de les subvencions agrícoles de la Unió Europea ja que és propietària de mitja Espanya. És normal que aquesta senyora defensi un Estat del qual ella i els seus avantpassats han viscut explotant els seus propis compatriotes i enriquint-se amb la feina i els patiments d’aquests compatriotes seus. En el cas dels Alba si que podem parlar d’una de les famílies nobles més antigues, nobles pels títols, però amb un historial més negre que el d’alguns dictadors, inclosos alguns dictadors espanyols. El patriotisme de la Duquessa d’Alba es basa en què mitja Espanya li pertany i que encara creu que també li pertanyen les persones i animals que hi viuen però crec que Catalunya és un dels pocs llocs on aquesta dinastia de dèspotes medievals no tenen ni un terrós.
Apunt històric: A Flandes si els pregunteu sobre el Duc d’Alba us diran que per ells és com parlar de l’home del sac, als nens dolents els solen “amenaçar” que si no fan bondat vindrà el Duc d’Alba i se’ls endurà. Sembla que això té els seus orígens que en el segle XVII el Duc d’Alba va perpetrar moltes atrocitats a Flandes i va quedar Duc d’Alba com a sinònim d’home del sac o del coco. Si ensenyeu una foto de l’actual Duquessa d’Alba als vostres fills i els amenaceu que si no fan bondat vindrà i se’ls endurà ja veureu com s’acolloneixen.
¿Si nos independizamos nos enviarán a la Duquesa de Alba?
La oposición a la independencia de Catalunya degenerando. No había suficiente con el teniente coronel Alamán advirtiendo que la independencia sería por encima de su cadáver. Con lo desagradable que debe ser ir pisando cadáveres. Luego tuvimos el fascista eurodiputado del PP y vicepresidente del Parlamento Europeo, para vergüenza de esta institución y de la Unión Europea, que pedía enviar el ejército a Catalunya a tomar control de la Generalitat y el Parlament, y detener el presidente de la Generalidad de Catalunya. El circo carpetovetónico español no estaba completo sin la Iglesia, la misma que bendijo la terrible Guerra Civil como una Cruzada y al dictador le hicieron “Caudillo por la gracia de Dios”, y que colaboró en la represión durante la dictadura. Y esta Iglesia carente de escrúpulos, piedad y humanidad reaparece declarándose contraria del derecho de los catalanes a decidir nuestro futuro y convirtiendo en “dogma de fe” la indivisibilidad de la nación española.
Y ahora aparece la Duquesa de Alba diciendo que está “muy preocupada” por el auge del independentismo catalán, que “Catalunya es una gran región” y “me parece muy mal que se haga – la independencia-, es muy perjudicial o poco patriota“. La más importante terrateniente de España, la noble con la lista más larga de títulos nobiliarios y una de las personas que más se ha beneficiado de las subvenciones agrícolas de la Unión Europea ya que es propietaria de media España. Es normal que esta señora defienda un Estado del que ella y sus antepasados han vivido explotando sus propios compatriotas y enriqueciéndose con el trabajo y los sufrimientos de estos compatriotas suyos. En el caso de los Alba si que podemos hablar de una de las familias nobles más antiguas, nobles por los títulos, pero con un historial más negro que el de algunos dictadores, incluidos algunos dictadores españoles. El patriotismo de la Duquesa de Alba se basa en que media España le pertenece y que aunque cree que también le pertenecen las personas y animales que viven pero creo que Catalunya es uno de los pocos lugares donde esta dinastía de déspotas medievales no tienen ni un terruño.
Apunte histórico: En Flandes si le preguntáis sobre el Duque de Alba os dirán que para ellos es como hablar del hombre del saco, a los niños malos suelen “amenazarlos” que si no hacen bondad vendrá el Duque de Alba y se los llevará. Parece que esto tiene sus orígenes en el siglo XVII el Duque de Alba perpetró muchas atrocidades en Flandes y quedó Duque de Alba como sinónimo de hombre del saco o del coco. Si enseñáis una foto del actual Duquesa de Alba a vuestros hijos y les amenazáis que si no se portan bien vendrá y se los llevará, ya veréis como se acojonan.

26 thoughts on “Si ens independitzem ens enviaran la Duquessa d’Alba?

 1. Yeagov, un dia em vares dir que l’important era que digués el que pensava. Com que tot degenera a marxes forçades, ara faré un comentari una mica bèstia però la situació ho provoca. Quan dius “Amb lo desagradable que deu ser anar trepitjant cadàvers”, què dius? és una experiència flipant, vas notant els bonys i com algunes parts del cos es trenquen sota els teus peus, crec, craix, quina pujada d’adrenalina…! D’acord, m’he passat, mai ho he experimentat, ni ganes, al contrari, no podria. Crec que tot això m’està afectant massa, cada cop més… i el que ens queda per escoltar… desitjo tant que s’acabi aquest malson!
  Per acabar-ho d’adobar, també ahir, em trobo al twitter amb aquesta imatge: pic.twitter.com/gSimMSMm Algú pot mirar-la sense que se li encongeixi el cor i se li omplin els ulls de llàgrimes i l’envaeixi un sentiment de ràbia i d’odi cap als que ho varen fer? Jo no puc! Respecte l’Alejo (dir-vos que millor “se aleje” hehehe que es perdi, que desaparegui, sembla mentida que sigui català, és una deshonra per a Catalunya. Què dir de l’Església? (Jo penso així, a qui no li agradi, que no llegeixi i, si ofenc algú, em sap greu). És una vergonya! Altre cop es posicionen al costat d’aquesta gentussa? I encara pretenen que creguem en Déu… si Déu existís, algú el creu capaç d’estar d’acord amb tot el que va passar durant la Guerra Civil i durant el Franquisme? Jo NO!

  He tingut la sort que en aquest post no puc veure la foto a menys que cliqui el quadrat blanc, que aleshores, s’obre en una finestra nova. Yeagov, no sé si està fet expressament, si és així, gràcies. Ahir va ser un dia curiós, un altre blocaire li va dedicar un post i se’m va acudir mirar-lo mentre esmorzava, quina indigestió! Aquesta dona provoca terror, aquesta cara, els cabells i el maquillatge dels ulls, quin ensurt! A la tarda, en família, vàrem veure la pel·lícula “El Jovencito Frankenstein”, quina llàstima que no sé com fer-ho per recuperar la imatge, m’agradaria que la veiéssiu; la primera imatge és un cadàver dintre d’un taüt, idèntic a la Duquessa, un altre ensurt.

  Respecte al que diu aquesta senyora, està equivocada, els catalans som molt patriotes, us ho explico tal com jo ho veig:
  Patriota: Persona que ama la seva pàtria. És un gran patriota.
  Pàtria: Terra on hom ha nascut. Catalunya és la pàtria dels catalans. La pàtria sempre tira.
  Tot depèn de com es miri, oi? Doncs jo ho veig així: Sóc molt patriota perquè vull que la meva TERRA sigui LLIURE. Jo MAI he estat ESPANYOLA, senyora terrorífica.

  La informació que dónes, em fa al·lucinar, rep subvencions agrícoles de la Unió Europea? Ahir ja ho vaig llegir, és injust, per què s’afavoreix als rics, d’acord, pel que vaig veure fa uns mesos, aquesta gent tenen terres però no diners, doncs que venguin terres a bon preu perquè algú en pugui treure profit, menys aturats.

  Després de tot aquest escrit, un darrer comentari: “Espanya, cada dia estàs pitjor, vas per molt mal camí”. Tinc ganes de poder-te dir: “ADÉU, NO HA ESTAT UN PLAER!”

 2. yeagov ha dit:

  En quant a quantitats és la tercera que més diners rec del PAC de la UE, i és la major propietària de terres d’Espanya, de fet, podria caminar des d’Almeria fins a Zamora sense sortir de les seves propietats.

 3. Preguntes que m’inquieten: La Unió Europea, n’és conscient d’això? Que també van a favor dels poderosos?

 4. yeagov ha dit:

  La Unió Europea sap que això és així, ho sap molt bé. La UE assigna aquests diners als Estats però són els Estats els que assignen els diners a cada partida. A la UE manen els Estats, uns més que els altres, però el pes d’alguns és molt gran.
  Només cal veure que la UE hagi inclós el corredor central per la insistència d’Espanya tot i saber que és un disbarat.

 5. No m’agrada Europa, cada dia que passa, em decep una mica més…

 6. M’he oblidat una cosa important… què us sembla si fem una llista de persones no grates per a una futura Catalunya? No és per res, però passo de què vinguin a contaminar-la amb el seu vòmit infernal!

 7. yeagov ha dit:

  Justament aquest comentari va ser el que va fer-me recordar la declaració que vaig haver de complimentar per entrar als Estats Units. Sens dubte, crec que com a país sobirà Catalunya haurà de vetar a certes persones que s’han destacat pel seu odi contra Catalunya.

 8. I, a més a més, hauria de formar part de la nostra memòria històrica.

 9. Tomàs ha dit:

  És molt patètic que fins hagin de treure aquesta pobre senyora a primera plana per dir no sé què.

  Estan tant desesperats?

  Què pensen que aporten aquestes presumptes declaracions?

  Hem fet tant famós al Ministre d’Afers Exteriors que ja no cal que treguin a la Duquesa, en Margallo és més famós.

 10. Jo tampoc ho entenc, perquè, per més que diguin, el més important som nosaltres. A més, potser per als espanyols valdrà que els diguin que són poc patriòtics però, per als catalans el patriotisme de què parla aquesta senyora, no existeix.

 11. yeagov ha dit:

  Tomàs: Crec que cada dia que passa el grau de friquisme augmenta en el camp espanyolista.

  Maria: Crec que qui hagi decidit treure aquesta senyora a dir el que ha dit no ha sabut calcular el patetisme de la imatge decadent d’aquesta vella aristòcrata espanyola.

 12. Ah, però hi ha algú que calcula? (Mode irònic excessivament activat)
  Ara seriosament:
  No entenen que som diferents, potser a Espanya, el que digui aquesta senyora afecta a la població però, a mi, personalment, m’importa un rave. És clar que, suposo, que va adreçat als espanyols que viuen a Catalunya.
  Ara pensava, sort que és una portada, imagina’t que arriba a fer un vídeo, d’aquells tan bonics, com els del PP… podria ser capaç de provocar un suïcidi col·lectiu…

 13. yeagov ha dit:

  Les portades d’aquest diari destaquen perquè són les que més bisbes i senyors d’uniforme mostren, apart d’algun torero, perquè ens sorprenem que treguin un personatge tan “typical spanish” com una vella aristòcrata espanyola la dinastia de la qual fa 5 segles que remena les cireres?

 14. Crec que mai he llegit aquest diari.
  Potser perquè FA POR?
  La meva opinió és que vagin cantant que dilluns s’ho trobaran.

 15. yeagov ha dit:

  On treballo solen deixar-nos diversos diaris: La Vanguardia, El Periódico, La Razón, etc. Per tant, veig les portades de La Razón quasi cada dia, i la veritat és que són per llogar-hi cadires. Fa por pel to guerracivilista que empra aquest diari però no estem a l’any 1939.

 16. T’acompanyo en el sentiment, que cruels que són!

  Jo crec que molts s’ho haurien de fer mirar, no és bo ser com són, s’estan podrint per dintre,

 17. yeagov ha dit:

  Només puc titllar d’esperpent el que està succeint a Espanya, ara surt Tejero, que serà el segûent, el cavall d’Espartero?.

 18. Aquest matí he vist el teu tuit i m’he pensat que era broma, però no he pogut llegir la notícia i, a la tarda, quan ho he vist, al·lucinava. Com es pot tenir tanta barra? I la bomba de demà? Això ja és massa!

 19. yeagov ha dit:

  No em sorprendria gens ni mica que demà aparegués alguna notícia presumptament escandalosa, podria ser l’últim intent de manipular les eleccions, apart d’haver privat els catalans que viuen a l’estranger del seu vot o d’algun intent de tupinada.

 20. Vaig amb retard respecte tuits i notícies. Avui, quina n’han fet o dit?

 21. yeagov ha dit:

  He vist un anunci de la Sánchez Camacho que diu “tenemos que parar a Artur Mas”, i sembla que ho provaran sense cap mirament.

 22. M’ho crec, no sé si va ser ahir o abans d’ahir que vaig llegir que, en cas que convoqués un referèndum s’intervindria Catalunya i, també he llegit que Mas està disposat a anar a la presó. Jo no sé què passarà a partir de demà, però NO ens avorrirem. Podem esperar que passi qualsevol cosa.

 23. yeagov ha dit:

  Seria molt greu que empresonessin Mas per complir amb el mandat dels seus conciutadans i que Matas i Camps segueixin lliures després d’haver-se enriquit.Cal recordar que a Companys el van empresonar dues vegades sent president, i la segona el van executar, no es poden tolerar amenaces d’aquesta mena.

 24. Jo espero que només siguin amenaces. Si empresonen Mas, també hauran d’empresonar bona part de la població, Mas només intenta seguir les indicacions de bona part del poble. Mas ja ha dit que està disposat a anar a la presó. A l’hora de la veritat, no sé què farà.

 25. yeagov ha dit:

  El Regne d’Espanya no té capacitat per empresonar centenars de milers o 1 o 2 milions de persones, i a part seria impossible de justificar internacionalment. A Espanya l’han deixat en evidència en el moment que la Gran Bretanya ha acceptat celebrar el referèndum d’Escòcia.

 26. Doncs no sembla que se n’adonin. Espero que a l’hora de la veritat, canviïn d’opinió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uniu-vos a 1.800 seguidors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.642 hits
Novembre 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: