Aznar diu que els nacionalistes són mals governants

3

29 Novembre 2012 per yeagov


Aznar diu que els nacionalistes són mals governants

Aznaramus de l’Altiplà ha reaparegut per anunciar a la plebs que els nacionalistes són el dimoni, evidentment quan parla de nacionalismes i diu que són dolents prova d’obviar el fet que si hi ha hagut un nacionalisme perniciós (i criminal) a Espanya aquest és i ha estat el nacionalisme espanyol. Les paraules que diu són certes però la mentida està en el sentit que ell pretén donar a les seves paraules: “La crisi que s’està vivint no és la primera vegada que es viu a Espanya durant aquest segle i durant els últims 80 anys, ja vam viure un altre l’any 1934. Els nacionalistes en línies generals, són mals governants, i quan intenten governar els territoris que diuen que són seus, com si foren de la seva estricta propietat, normalment organitzen grans embolics”.
El pare i l’avi van tenir càrrecs dins dels règim franquista i durant la guerra civil, és a dir, diguem-ho sense embuts, van ser franquistes. I el nen Aznar quan encara era un cadell es declarava partidari del retorn als falangisme original que ell considerava que s’havia desviat de la idea del fundador.
L’any 1934 el govern Radical-Ceda que hi havia a Espanya havia tombat la llei de conreus aprovada pel govern de la Generalitat, el conflicte va anar in crescendo, per aquest i per altres assumptes, fins que el govern espanyol va decidir emprar la força enviant l’exèrcit a derrocar la Generalitat i a empresonar el govern de la Generalitat. Això d’enderrocar governs legítims, electes i democràtics de Catalunya aquesta dreta casposa que governa Espanya ho porta als gens, ells creuen que Espanya és seva, i si algú els demostra que això no és cert, actuen de la única manera que saben. La situació de l’any 1934, ens vol recordar Aznar, i l’actual s’assemblen, no és agosarat assenyalar que alguns dirigents del Partit Popular ja han dit que s’ha d’enviar l’exèrcit a Catalunya, derrocar el govern i detenir el president de la Generalitat, suspenent l’autonomia. És a dir, el PP té al cap l’any 1934. I té raó quan diu que quan els nacionalistes governen organitzen grans embolics. L’any 1934 el govern Radical-CEDA, profundament nacionalista espanyol, va organitzar l’embolic de derrocar el govern de la Generalitat i la dura repressió d’Astúries, quan aquesta dreta casposa i ultranacionalista va perdre les eleccions, pocs mesos després va iniciar-se la Guerra Civil, i molts dels que havien estat a la CEDA van donar suport a l’Alzamiento, entre ells hi havia el pare i l’avi Aznar. Quasi 3 anys de Guerra Civil i quasi 40 anys de dictadura feixista és un gran embolic organitzat pel nacionalisme espanyol. Però el senyor Aznar hauria de recordar que va succeir durant el seu mandat, un petit recordatori dels embolics del nacionalista i nefast governant Aznar: Prestige, Perejil, Açores, 11-M, etc. Caldria afegir el tema Gürtel, el cas de corrupció més gran d’Espanya i que afecta el PP i allà on governa. Cert, el nacionalisme sovint creu que el territori que governa li pertany, i el PP creu que Espanya li pertany. Aznar comença a fer catúfols i l’home sense adonar-se de quin sentit real tenen les seves paraules apareix periòdicament i fa declaracions quasi sempre poc afortunades, en aquest cas encertades, perquè ell n’és el millor exemple que quan els nacionalistes governen organitzen embolics i creuen que allò que governen els pertany. Més del 50% dels polítics imputats en delictes de corrupció a Espanya són del Partit Popular, que creuen que allò que gestionaven era seu.

Vídeo: ELS EMBOLICS DEL NACIONALISTA AZNAR

La corrupció a Espanya
Corruptódromo
Aznar dice que los nacionalistas son malos gobernantes
Aznaramus de la Meseta ha reaparecido para anunciar la plebe que los nacionalistas son el demonio, evidentemente cuando habla de nacionalismos y dice que son malos prueba de obviar el hecho de que si ha habido un nacionalismo pernicioso (y criminal) en España este es y ha sido el nacionalismo español. Las palabras que dice son ciertas pero la mentira está en el sentido de que él pretende dar a sus palabras: “La crisis que se está viviendo no es la primera vez que se vive en España durante este siglo y durante los últimos 80 años, ya vivimos otro en 1934. Los nacionalistas en líneas generales, son malos gobernantes, y cuando intentan gobernar los territorios que dicen que son suyos, como si fueran de su estricta propiedad, normalmente organizan grandes líos“.
El padre y el abuelo tuvieron cargos dentro de los régimen franquista y durante la guerra civil, es decir, digámoslo sin rodeos, fueron franquistas. Y el niño Aznar cuando aún era un cachorro se declaraba partidario del retorno a falangismo original que él consideraba que se había desviado de la idea del fundador.
En 1934 el gobierno Radical-CEDA que había en España había tumbado la ley de cultivos aprobada por el gobierno de la Generalitat, el conflicto fue in crescendo, por este y por otros asuntos, hasta que el gobierno español decidió emplear la fuerza enviando al ejército a derribar la Generalitat ya encarcelar al gobierno de la Generalitat. Esto de derribar gobiernos legítimos, electos y democráticos de Catalunya esta derecha casposa que gobierna España lo lleva en los genes, ellos creen que España es suya, y si alguien les demuestra que esto no es cierto, actúan de la única manera que saben. La situación del año 1934, nos quiere recordar Aznar, y el actual parecen, no es osado señalar que algunos dirigentes del PP ya han dicho que se ha de enviar al ejército en Catalunya, derrocar al gobierno y detener el presidente de la Generalitat, suspendiendo la autonomía. Es decir, el PP tiene en mente el año 1934. Y tiene razón cuando dice que cuando los nacionalistas gobiernan organizan grandes líos. En 1934 el gobierno Radical-CEDA, profundamente nacionalista español, organizó el lío de derrocar al gobierno de la Generalitat y la dura represión de Asturias, cuando esta derecha casposa y ultranacionalista perdió las elecciones, pocos meses después inició a la Guerra Civil, y muchos de los que habían estado en la CEDA apoyaron el Alzamiento, entre ellos estaba el padre y el abuelo Aznar. Casi 3 años de guerra civil y casi 40 años de dictadura fascista es un gran lío organizado por el nacionalismo español. Pero el señor Aznar debería recordar que sucedió durante su mandato, un pequeño recordatorio de los líos del nacionalista y nefasto gobernante Aznar: Prestige, Perejil, Azores, 11-M, etc. Habría que añadir el tema Gürtel, el caso de corrupción más grande de España y que afecta al PP y allí donde gobierna. Cierto, el nacionalismo a menudo cree que el territorio que gobierna le pertenece, y el PP cree que España le pertenece. Aznar empieza a hacer cangilones y el hombre sin darse cuenta de qué sentido real tienen sus palabras aparece periódicamente y hace declaraciones casi siempre poco afortunadas, en este caso acertadas, porque él es el mejor ejemplo de que cuando los nacionalistas gobiernan organizan enredos y creen que lo que gobiernan les pertenece. Más del 50% de los políticos imputados en delitos de corrupción en España son del PP, que creen que lo que gestionaban era suyo.

3 thoughts on “Aznar diu que els nacionalistes són mals governants

 1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VBGHer3yFyc 0:23 segons diuen les paraules adients per adreçar-se a aquest energumen.

  Algun dia veuran la crua realitat? Tinc tantes ganes de perdre’ls de vista… Imagina’t si les va fer grosses que, quan va governar, era l’època que jo vivia sense saber què passava al món i de totes les seves cagades me’n vaig assabentar. Fins i tot vaig anar a les casserolades… Quin fàstic que em fa! I tanta gent bona que es mor…

 2. Tomàs ha dit:

  Darrerament tothom a tornat a sortir a la palestra. Les velles mòmies tornen, Aznar, Zapatero, Felipe González, Tejero…

  No poden callar, i un dels que pateix més incontinència és l’Aznar. Crec que està desitjant que tot peti per a que el poble l’aclami com el nou salvador de la Pàtria.

 3. yeagov ha dit:

  Maria: Demanar a Aznar que entengui el tema de Catalunya és demanar un impossible.

  Tomàs: Corre la brama que Aznar podria estar esperant que tot peti, inclosa la monarquia per convertir-se ell en el president d’una III República espanyola i que darrera de tot això hi ha gent com en Pedrojota i Anson.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.841 hits
Novembre 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: