Quousque tandem abutere, Partido Popular, patientia nostra?

25

17 gener 2013 per yeagov


Quousque tandem abutere, Partido Popular, patientia nostra?

Puc entendre que el PP estigui en contra de la independència però creuen realment que les seves amenaces i mentides ens convenceran a aquells que som partidaris de la independència per tal que canviem d’opinió?. L’última bajanada del PP, per ara, ha estat comparar la declaració de sobirania amb la pena de mort. Afirmen els dirigents del Partit Popular a Catalunya que la declaració per la independència és com si el Parlament de Catalunya decidís admetre a tràmit una proposició a favor de la pena de mort.
Si us plau, senyores i senyors del PP, deixin de consumir drogues o de beure alcohol il·legal. No se n’adonen que comparar la declaració de sobirania amb la pena de mort és una bajanada que supera tots els límits del sentit comú?. No van fer prou el ridícul quan van dir que després de la independència s’obligaria la gent a traduir-se els cognoms?. I la llista de rucades que han arribat a dir els dirigents del PP és llarga, molt llarga, però el problema no és que diguin rucades, bé, si que és greu, el problema és que cada dia diuen rucades més grossos.
Quousque tandem abutere, Partido Popular, Patients nuestra?
Puedo entender que el PP esté en contra de la independencia pero ¿creen realmente que sus amenazas y mentiras nos convencerán a aquellos que somos partidarios de la independencia para que cambiemos de opinión?. La última tontería del PP, por ahora, ha sido comparar la declaración de soberanía con la pena de muerte. Afirman los dirigentes del PP en Catalunya que la declaración por la independencia es como si el Parlament de Catalunya decidiera admitir a trámite una proposición a favor de la pena de muerte.
Por favor, señoras y señores del PP, dejen de consumir drogas o beber alcohol ilegal. ¿No se dan cuenta que comparar la declaración de soberanía con la pena de muerte es una tontería que supera todos los límites del sentido común?. ¿No hicieron suficiente el ridículo cuando dijeron que tras la independencia se obligaría a la gente a traducirse los apellidos?. Y la lista de tonterías que han llegado a decir los dirigentes del PP es larga, muy larga, pero el problema no es que digan tonterías, bueno, si es grave, el problema es que cada día dicen tonterías más grandes.

25 thoughts on “Quousque tandem abutere, Partido Popular, patientia nostra?

 1. Si, parece un poco confusa la comparación, pero entiendo que el PP catalán se opone a que la Mesa del Parlamento considere en trámite la declaración de soberanía pues lo considera si es aceptado, una resolución ilegal..Entiendo también que el Parlamento ya aceptó llevarlo a trámite y no veo como pueden reconsiderar eso….

 2. Entiendo también que “el PP catalán defiende que el trámite parlamentario más adecuado sería una iniciativa legislativa para reformar la Constitución, un debate que de todas formas debería elevarse a las Cortes.”…

 3. Si encara tenen seguidors, quin nivell intel·lectual tenen? No se n’adonen de la quantitat de bestieses que diuen? Suposo que tot això ho fan per no perdre els desgraciats que voten PP, no deuen creure que dient aquestes bestieses deixarem de ser independentistes. Cada vegada que obren la boca, tinc més ganes de marxar. No es podria accelerar una mica el procés?

 4. yeagov ha dit:

  Patricia: Respeto que el PP esté en contra de la independencia pero los argumentos expresados hasta ahora son cada vez más disparatados. Personalmente creo que no debemos hacer ningún movimiento desde Catalunya para cambiar la Constitución porqué nos podríamos encontrar con algo peor que lo que hay ahora. Cuando nos hayamos independizado que los españoles hagan con su Constitución lo que les plazca.

  Maria: I crec que en diran coses més gruixudes. Fixa’t, estic segur que escoltarem dir a Lady Botox que si ens independitzem ens menjarem els nens castellanoparlants crus.

 5. Ja ho sé, Yeagov, no em vull imaginar de què són capaços, per què fer-ho? No va se l’Enrique de Diego que va dir que ens beuríem la sang i ens els menjaríem? El que no veuen és que ,si continuem a Espanya, potser sí que ho haurem de fer perquè NO podrem anar a comprar, la gent no tindrà diners i les botigues hauran tancat.

 6. yeagov ha dit:

  Exacte, Enrique de Diego va dir aquelles animalades però sospito que no trigarem a escoltar algun dirigent del PP dient el mateix. Ara recordo que Vidal-Quadras ho va dir:

 7. I pensar que aquest energumen és el vicepresident del Parlament Europeu! Cada dia que passa em fa més vergonya constar com a espanyola. Encara no entenen per què volem marxar?

  Quan diu que és dialògic, deu voler dir diaestúpid! Amb perdó, però aquest parell són imbècils?

  Darrerament t’ha agafat fort amb el llatí!

 8. Tomàs ha dit:

  La col·lecció d’animalades és gran, llarga i molt poc original. És plena de buits, de buit de contingut, de buits d’intel·ligència, de buits de normalitat democràtica, de buits de no saber estar a l’alçada.

  Que es preocupin més del que pot passar si en Barcenas fa públiques les llistes de persones que han cobrat en negre al llarg dels darrers 20 anys!

 9. Deu ser llarga, molt llarga! Com és que encara no han posat cap querella?
  Ahir el Twitter n’anava ple:
  -“què passa al PP? Avui al carrer Gènova de Madrid estan destruint papers, mireu a la foto com és veritat” pic.twitter.com/XIiuwdmC
  -El Director de RTVE pide BORRAR un tweet donde se dice que vecinos han visto sacar cajas de la sede del PP en Génova http://twitter.com/carlosgomezgil/status/292368288330162177/photo/1pic.twitter.com/KdGWSlB5

 10. Tomàs ha dit:

  Això sembla que està començant. Veurem fins on arriba. Qui té la informació és en Bárcenas.

  Què farà el PP? Dirà que no en sabia res?

 11. yeagov ha dit:

  Maria: Que gent com aquest parell que surten al vídeo parlin de diàleg quan el que ells fan és bramar i pontificar és una presa de pèl.
  Aquesta frase és una de les frases més conegudes del discurs de Ciceró conegut com les catilinàries. En aquest discurs Ciceró critica Catilina per haver intentar fer un cop d’Estat contra la República romana.

  Tomàs: Hauria de començar la Cospedal presentant la dimissió si fos conseqüent amb el que va afirmar dies enrere. I espero que es publiquin les llistes. Això es va iniciar fa vint anys en l’època Aznar i sembla que va ser ell qui ho va organitzar, Rajoy va cobrar durant un temps però després va renunciar-hi.

  Maria: Bona pregunta, però crec que la resposta és que això no anirà més enllà. Si bona part dels dirigents del PP van cobrar, sembla que Sánchez Camacho també, això implicaria que es fes amb el PP el mateix que es va fer amb Unió Mallorquina.
  Ho vaig llegir al Twitter, sembla que mentre la seu del PP estava envoltada per gent protestant, els pepers van dedicar-se a treure documentació de la seu, deu ser per si la Justícia decideix investigar l’assumpte. Crec, però, que tot l’assumpte quedarà en no res, el PP en aquests moments controla tots els ressorts de l’Estat i no permetran que es faci cap investigació, però per si hi hagués un jutge que decidís iniciar la investigació, ells ja han iniciat l’eliminació de proves.
  Des de l’arribada del PP la caiguda d’audiència i prestigi de TVE són alarmants. El PP ha volgut convertir TVE en una Telemadrid o Canal 9 d’àmbit estatal.

  Tomàs: Bárcenas té la informació perquè era qui va dissenyar aquest sistema però el seu partit ja li haurà garantit que surti ben parat a canvi del seu silenci.

 12. Yeagov, a més quin diàleg, si són ells qui no escolten! La Cospedal ja ha deixat clar que no dimiteix!

  No era ben bé una pregunta… era més aviat dir, són culpables peròcom que tenen la paella pel mànec, no cal! Si ahir la Policia feia enrere la gent que anava al carrer Gènova a queixar-se mentre ells es desfeien de proves, també vaig llegir que havien desconnectat les càmeres de seguretat. Per desgràcia, no passarà res i, d’aquí a tres anys els tornaran a votar. Espero que nosaltres ja no hi serem i ells, que s’espavilin!

 13. yeagov ha dit:

  Per això quan es va a una manifestació s’ha d’anar amb una càmera. Algú hauria de preguntar en qualsevol roda de premsa que hi havia en aquelles caixes que van sortir de la seu del PP tot just fer-se públic el tema Bárcenas.

 14. El que jo dic, ens prenen per imbècils! Fa massa pudor tot això!

 15. yeagov ha dit:

  Cospedal, amb la barra que la caracteritza, ha titllat els socialistes de mesquins per dir que amb els diners de Bárcenas es podria evitar el tancament d’urgències.

 16. Per què no deixen de barallar-se com al pati de l’escola i es dediquen a engarjolar delinqüents i a recuperar els diners?

 17. yeagov ha dit:

  Excel·lent pregunta. Si es comencés a engarjolar tots els corruptes en el cas d’alguns partits pràcticament hi anirien tots els actuals dirigents, i és poc probable que puguessin tornar els diners perquè probablement els diners que han saquejat multiplica moltes vegades el patrimoni dels partits i el dels seus dirigents.

  I afegeixo que si bé no m’agraden els partits amb corruptes encara m’agraden menys aquells partits de nova creació que parlen de regenerar la política, crec que els partits tradicionals el que han de fer és acabar amb els seus corruptes particulars, i que des d’ara quan a un partit li surti un corrupte el facin saltar ells mateixos sense que ningú els ho hagi de dir.

 18. Vols dir que hi hauria prou presons? Molts partits polítics, es quedarien sense polítics! Com més diners tenen, més se’n gasten. Uns mesos enrere van publicar quant guanyaven i quant devien alguns polítics, estan molt endeutats…

  Estic d’acord amb el que dius al segon paràgraf, és el que haurien d’haver fet sempre!

 19. yeagov ha dit:

  El que et puc dir, i ho he hagut de consultar, a Espanya hi ha una població penitenciària de 76.000 persones, i diuen que les presons existents estan superpoblades. I hi ha, diuen, 400.000 polítics, encara que aquesta xifra és relativa perquè inclou molts alcaldes i regidors de petits pobles que no són polítics professionals ni cobren.
  Cal dir que la majoria dels alcaldes, regidors i diputats són persones honestes, malauradament els barruts que hi ha a tots els partits embruten el prestigi d’una professió majoritàriament honesta. La merda sempre fa pudor encara que n’hi hagi poca quantitat.

 20. L’altre dia el vaig trobar al Twitter, fa por! És un mapa de corrupció a Espanya

  Fa dos anys vaig conèixer l’alcalde d’un poblet del Baix Empordà i em va semblar molt honest, treballador, bona persona… vaig al·lucinar amb ell i els seus ajudants!

 21. yeagov ha dit:

  El mapa que de l’enllaç que has penjat i totes les dades sobre la corrupció les pots trobar a: http://wiki.nolesvotes.org/wiki/Corrupt%C3%B3dromo

 22. Tu vols que tingui un infart? Només de veure el mapa… si arribo a estar dreta caic de cul!

  Com es pot haver arribat a aquests extrems i que ningú faci res?

  A Europa, són idiotes? Ja ho saben tot això? Què pensen fer?

 23. yeagov ha dit:

  Hi ha una web que analitza diversos paràmetres per calcular la qualitat democràtica dels països, entre aquests paràmetres hi ha els nivells de la corrupció, la llibertat de premsa, etc.

 24. Espanya és una vergonya!!!

  Si en aquesta web hi poses Espanya, es disparen totes les alarmes…

 25. yeagov ha dit:

  http://es.wikipedia.org/wiki/%C3%8Dndice_de_democracia

  Buscava la web però no l’he trobat, però aquesta llista és la mateixa que apareixia allà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.687 hits
gener 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: