Quousque tandem abutere, Alicia Sánchez Camacho, patientia nostra?

18

30 gener 2013 per yeagov


Quousque tandem abutere, Alicia Sánchez Camacho, patientia nostra?

Segons Alícia Sánchez Camacho, presidenta del Partit Popular a Catalunya per la gràcia del diví dit de Rajoy, té la gosadia pròpia de la ignorància o de la bogeria, i dia si, dia també, es dedica a fer declaracions cada dia més esbojarrades. Per exemple, ara acusa el president Mas i el líder d’Esquerra, Oriol Junqueras, de voler crear una mena d’Estat feixista per voler organitzar un referèndum o consulta a la ciutadania sobre la independència. També afirma la susdita representant de la ultradreta espanyolista a Catalunya que Mas i Junqueras volen acabar amb la separació de poders per controlar-ho tot, de fet, això és justament el que està fent el govern espanyol des de que el Partit Popular ha arribat al poder.
Sánchez Camacho sent dirigent del Partit Popular hauria de saber millor que el partit del qual ella és dirigent si que té una gran relació amb el feixisme. El PP va ser fundat per Manuel Fraga Iribarne, un senyor que havia estat ministre del règim franquista i que l’any 1968 deia “Catalunya va ser ocupada per Felip IV, va ser ocupada per Felip V, que la va vèncer, va ser bombardejada pel general Espartero, que era un general revolucionari, i la vam ocupar el 1939 i estem disposats a tornar-la a ocupar tantes vegades com sigui necessari i per això estic disposat a agafar de nou el fusell. Per tant, ja saben vostès a què atenir, i aquí tinc el mosquet per tornar-lo a utilitzar” Altres dirigents del seu partit, com Mayor Oreja han lloat l’anterior règim, o Vidal-Quadras defensant el colpisme.
Sánchez Camacho és una habitual de les tertúlies d’Intereconomía, una cadena de televisió destacada per fer apologia del feixisme, i és dirigent d’un partit que no té les seves arrels en la democràcia sinó en una dictadura feixista.
Mas i Junqueras defensen la celebració d’una consulta on els catalans podrem decidir quin país volem, això és la democràcia, una democràcia que a la senyora Sánchez Camacho i els seus feixistes no agrada, i on fins i tot els que estan en contra podran votar malgrat que ells – els feixistes del Partit Popular i C’s – el que no volen és que votem nosaltres.
Quousque tandem abutere, Alicia Sánchez Camacho, patientia nostra?
Según Alicia Sánchez Camacho, presidenta del Partido Popular en Cataluña por la gracia del divino dedo de Rajoy, tiene la osadía propia de la ignorancia o de la locura, y día sí, día también, se dedica a hacer declaraciones cada día más alocadas. Por ejemplo, ahora acusa al presidente Mas y el líder de Esquerra, Oriol Junqueras, de querer crear una especie de Estado fascista por querer organizar un referéndum o consulta a la ciudadanía sobre la independencia. También afirma la susodicha representante de la ultraderecha españolista en Cataluña que Mas y Junqueras quieren acabar con la separación de poderes para controlar todo, de hecho, eso es justamente lo que está haciendo el gobierno español desde que el Partido Popular ha llegado al poder.
Sánchez Camacho siendo dirigente del PP debería saber mejor que el partido del cual ella es dirigente si que tiene una gran relación con el fascismo. El PP fue fundado por Manuel Fraga Iribarne, un señor que había sido ministro del régimen franquista y que en el año 1968 decía “Cataluña fue ocupada por Felipe IV, fue ocupada por Felipe V, que la venció, fue bombardeada por lo general Espartero, que era un general revolucionario, y la ocupamos en 1939 y estamos dispuestos a volver a ocupar tantas veces como sea necesario y por ello estoy dispuesto a coger de nuevo el fusil. Por tanto, ya saben ustedes a qué atenerse, y aquí tengo el mosquete para volverlo a utilizar “Otros dirigentes de su partido, como Mayor Oreja han alabado el anterior régimen, o Vidal-Quadras defendiendo el golpismo.
Sánchez Camacho es una habitual de las tertulias de Intereconomía, una cadena de televisión destacada por hacer apología del fascismo, y es dirigente de un partido que no tiene sus raíces en la democracia sino en una dictadura fascista.
Mas y Junqueras defienden la celebración de una consulta donde los catalanes podremos decidir qué país queremos, eso es la democracia, una democracia que a la señora Sánchez Camacho y sus fascistas no gusta, y donde incluso los que están en contra podrán votar a pesar de que ellos – los fascistas del PP y C ‘s – lo que no quieren es que votemos nosotros.

18 thoughts on “Quousque tandem abutere, Alicia Sánchez Camacho, patientia nostra?

 1. Jaume, que extraña la idea de la señora Sánchez Camacho al decir que una consulta ciudadana o referéndum acerca de la independencia catalana, serían mecanismos de una especie de estado fascista.. creo que no tiene sentido..!
  Tal vez ella dice eso porque si ellos son fascistas como tu aseguras, el fascismo subordina la razón a la voluntad y acción de las masas adoctrinadas y no conciben que las personas puedan pensar y decidir individualmente en consulta ciudadana acerca de su destino.. No hay que olvidar que ellos nunca se ubicarán ni en la izquierda ni en la derecha del espectro político, siempre estarán aparte de todo.

 2. mariaboix ha dit:

  “Dit diví de Rajoy”? No sé què t’has pres, però deixa-ho!!!

  Quan la tanquen en un psiquiàtric? Ja fa temps que els catalans hem d’aguantar les seves estupideses, ara ja desbarra! No podem fer alguna cosa per aturar-ho?

  Crec que comença a ser necessari que aquesta gent torni a l’escola, a primària, i aprengui alguns conceptes bàsics. Aquesta gent té un problema greu que és que no saben acceptar la realitat, vivim en un estat (suposadament) democràtic, per tant, els agradi o no, un referèndum és la cosa més natural del món. Altra cosa és que a ells no els interessi… malgrat no ho volen assumir, són minoria i saben que perdran.

 3. ByxaBy ha dit:

  Eo, què Franco va ser un gran demòcrata fins i tot va fer un referèndum, i amb una participació que ja agradaria als seus deixebles, els actuals dictadors, els mal anomenats populars.
  Sí, l’actual PP és herència directa de “Alianza Popular” i aquesta dels espècimens il·luminats del franquisme que van sobreviure al dictador.
  I compte, ja governen a Badalona.

  Dels “Ciudadanos” (Queda més castís en espanyol) millor no parlar, la paranonia que llueixen recorda els millors temps d’Acebes i Zaplana amb les seves teories de la conspiració. “Pobrets són els trolls de la política, tots conspiren contra ells”.

  I em permets un apunt sobre aquesta cadena de nom que no vull recordar. Heu de saber que un dels seus tertulians habituals va ser redactor en cap del diari “El alcazar” Els que tenim ja una edat ho recordem per la seva apologia i exaltació al feixisme més ranci.
  I com no pot ser d’altra manera en una televisió “democràtica i plural” també compten entre els seus habituals: el capellà, el general i un peridodista que presenten com a “Caballero Legionario”, sense comentaris.
  No us perdeu la missa dominical al “Valle de los caidos” promocionada per aquesta magna cadena. “El que s’ha dit tot uns demòcrates”.

 4. yeagov ha dit:

  ByxaBy
  Franco va celebrar dos referèndums. L’any 1947 per aprovar la Llei de Successió a la Prefectura de l’Estat, i el 1967 per aprovar la Llei Orgànica de l’Estat. En broma es deia que “SI para que se quede, NO para que no se vaya”.
  Recordo “El Alcázar” i el “Ya”, tots dos desapareguts, suposo que La Gaceta ocupa l’espai ideològic-periodístic d’aquests dos diaris.

  Maria:
  Sánchez Camacho va ser nomenada a dit per Rajoy, que va posar fi a la disputa pel poder entre Cirera i Nebrera.
  Aquesta gent no té clar que és la democràcia, eleccions i referèndums són el més habitual, i de fet, hi ha països on s’aprofiten les eleccions per consultar la ciutadania sobre diversos assumptes, és a dir, tu vas a votar en unes eleccions i a més et pregunten que n’opines sobre lleis concretes. És cert que en algunes dictadures se celebren referèndums o eleccions, a l’Iran i l’Aràbia Saudita se celebren eleccions, però això no fa que aquests països siguin democràcies, i no ho són perquè tot el sistema polític és una farsa. Per exemple, els dos referèndums celebrats durant el franquisme eren una farsa que intentava donar una aparença democràtica a un règim totalitari. Conec algun altre cas més actual d’un país on hi ha eleccions i on van canviar la llei per permetre que el màxim dirigent del país pogués perpetuar-se en el poder malgrat que constitucionalment hi havia limitació de mandats.

  Patricia:
  Durante las elecciones la señora Sánchez Camacho vio como sus argumentos catastrofistas eran desmontados uno a uno. Incluso quedó en evidencia después de varias meteduras de pata que ya hemos comentado en anteriores artículos, por ejemplo, aquella famosa suma errónea o cuando dijo que España tenía 500 siglos de historia.

 5. mariaboix ha dit:

  Yeagov, em referia a “diví”!!!!

 6. yeagov ha dit:

  Altres cops m’he referit al diví dit d’Aznar que va assenyalar Rajoy com a successor seu. Fina ironia.

 7. mariaboix ha dit:

  Ja ho sé! Ho sento, amb aquesta gentussa no hi ha ironia que valgui…

 8. Jaume, entiendo..

 9. Tomàs ha dit:

  Potser també hi ha una certa por a la pròpia supervivència política. Si marxem d’Espanya, que serà del PP i de C’s.

  Si es limitessin a ser partits de la dreta, no hi hauria cap problema en que ho seguissin sent de la Catalunya Independent o del Canadà, ara bé, no és així. Son partits espanyols i de dreta i no s’hi veuen en una Catalunya Independent i no saben que fer.

 10. mariaboix ha dit:

  I perquè ells no se sentin desplaçats ens hem de fotre la majoria? Jo m’he sentit desplaçada tota la vida… Potser sóc egoista?

 11. Tomàs ha dit:

  No, ni molt menys. Jo ja he deixat de “poner la otra mejilla”, i em sembla que molts catalans també,

 12. mariaboix ha dit:

  Tenen dues opcions: quedar-se i portar-se bé o que marxin a la seva estimada Espanya (ja veurem com els tracten, ja no serviran per a res).

 13. yeagov ha dit:

  Maria:
  No et preocupis, Maria.

  Tomàs:
  La raó d’existir del PP a Catalunya es la seva vessant de dreta espanyolista, perquè ja existeix una coalició de dretes catalana, CiU. El cas de C’s és encara més curiós perquè ells es presenten com un partit d’esquerres anticatalanista, però actuen com un partit de dretes (a la dreta del PP) espanyolista. I el ventall a Catalunya no dóna per tres formacions de dretes. I a l’esquerra també està la cosa complicada. El PSC diu ser socialdemòcrata i federalista, encara que ni ells saben amb qui poden federar-se a Espanya, perquè el PSOE és un partit jacobí. ERC és un partit socialdemòcrata i independentista, quan es proclami la independència serà el partit socialdemòcrata de Catalunya, i tampoc crec que hi hagi tant espai per a dos partits socialdemòcrates.

  Maria:
  Tu ets catalana i vius en un país que es diu Catalunya, no ets tu qui s’ha de sentir desplaçada a casa teva.

  Irònicament ja hem vist com als més ferms defensors de la espanyolitat de Catalunya els han marginat en el repartiment de sobres. Pobre Alice, però ja ho diuen que Mordor no paga traïdors.

 14. mariaboix ha dit:

  Gràcies Yeagov! Ara ja no em sento desplaçada, fins fa poc sí, per la feina, sempre he estat envoltada “d’espanyolisados” i dels “cutres” amb un nivell intel·lectual força baix. Ara treballo per a independentistes i em sento molt bé, són bona gent…

  La meva opinió és que tant els del PPC com els del PSC són titelles sense veu ni vot, en el cas de l’Alice, tinc la sensació que fa tot el que fa per fer-se veure a Espanya, però és i serà un zero a l’esquerra.

 15. yeagov ha dit:

  Un altre cas és el de Carme (Carmen) Chacón, que alguns sectors del PSC pretenen que sigui la successora de Rubalcaba, per això la Chacón deu fer aquestes declaracions presentant-se com més espanyola que la bandera, però crec que no se n’adona – i Sánchez Camacho tampoc – que a Espanya les veuen com dubtoses pel fet de ser catalanes i mai arribaran gaire lluny dins de la política espanyola, per moltes proclames espanyolistes que facin.

 16. mariaboix ha dit:

  Aquí les veiem anti-catalanes i allà les veuen catalanes. Fan mal a Catalunya per no-res.

 17. yeagov ha dit:

  No es poden tenir dues pàtries ni servir dos amos.

 18. mariaboix ha dit:

  Si no els he entès malament, de pàtria només en tenen una, la seva estimadíssima Espanya i, a sobre, per a ells és “Una, Grande y Libre”. I, d’altra banda, quin servei fan a Catalunya? per tant, de quins dos amos em parles????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.735 hits
gener 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: