A sou del Partit Popular

7

6 febrer 2013 per yeagov


A sou del Partit Popular

Els nivells de corrupció dins del PP són un escàndol majúscul, el tresorer del partit Luís Bárcenas repartia sobres a tort i dret entre la direcció del partit, encara que a la presidenta del PP no li va tocar ni un, i des de que l’assumpte va descobrir-se ha estat molt callada, fins ahir. Però deixem que Alícia segueixi vivint al seu PP de les meravelles. Sembla que el PP no només va repartir diners entre els seus, també van rebre diners Libertad Digital i la plataforma ¡Basta Ya!.
Libertad Digital
Libertad Digital, el web que presideix Federico Jiménez Losantos va rebre un total 36.100 euros desembre de l’any 2004. Losantos ha negat en un primer moment haver rebut diners del Partit Popular: “Si sabéssim que ha arribat aquests diners els donaria per als menjadors de Càritas. És una promesa en ferm” encara que immediatament ha dit que l’any “2004 hi ha dues possibilitats que alguna societat on tingués a veure Bárcenas, o bé participés en una ampliació de capital que va haver aquest any”, o bé, que en aquell any electoral haguessin invertit en anuncis a Libertad Digital” i ens paguessin el desembre“. Primer diu que NO i després diu que POTSER hagin rebut diners del PP. Per cert, el tresorer del PP invertint diners del PP en un mitjà de comunicació?. Si que ha reconegut Losantos que alguns dirigents del PP van acudir a la compra d’accions del portal “Libertad Digital” que dirigeix Losantos. El PP comprant mitjans de comunicació amb diners d’origen fosc?.
¡Basta Ya!
¡Basta Ya! és la plataforma des de la que van impulsar la creació de Unión Progreso y Democracia, UPyD, que va rebre 3005 euros durant el primer semestre de 2002, segons la comptabilitat que van manejar els tresorers del PP entre 1990 i 2009, Luís Bárcenas i Álvaro Lapuerta. ¡Basta Ya! és una plataforma creada pel filòsof Fernando Savater amb el propòsit de criticar la política antiterrorista del govern socialista. Cal recordar, però que entre 1996 i 2004 va governar el PP, és a dir, ¡Basta Ya! es crea durant el govern Aznar per criticar les polítiques antiterroristes d’un govern que no existiria fins 5 anys després. Estava preparant el PP el terreny creant una camarilla d’agitadors?. L’any 2007 Rosa Díez va abandonar el PSOE i va presentar-se a les eleccions amb el suport de ¡Basta Ya! que es va convertir en UPyD. És a dir, una plataforma finançada pel Partit Popular posada al servei de Rosa Díez que va sortir rebotada del PSOE.
¡Basta Ya! va continuar com un diari digital al servei d’UPyD, diguem les coses pel seu nom, era el seu òrgan de propaganda. Però van haver de tancar-lo per manca de diners l’any 2010, i van tancar criticant els que els havien promès finançar-los però els havien tancat l’aixeta: “van prometre la seva ajuda i després van fallar, la van restringir sense justificar o senzillament tancar l’aixeta quan van trobar massa arriscat per als seus petits interessos […]. El nostre tancament per problemes de finançament francament ridículs si es comparen amb les costoses i artificioses mogudes subvencionades per tot arreu (celebracions, aniversaris, exposicions oficials, cims, simposis, propaganda institucional, autobombo bancari, etc.) És només, i lamentem dir-ho, una conseqüència inevitable del principal càncer de la democràcia a Espanya: el recurs habitual en escanyament econòmic i mediàtic per comprar voluntats o eliminar les que no estan en venda”. L’òrgan de propaganda d’UPyD es va vendre al PP a canvi de diners i van servir a algun propòsit del PP, quan el PP va considerar que UPyD i el seu òrgan de propaganda ¡Basta Ya! ja no els eren útils els van tallar l’aixeta.
.
A sueldo del PP
Los niveles de corrupción dentro del PP son un escándalo mayúsculo, el tesorero del partido Luis Bárcenas repartía sobres a diestro y siniestro entre la dirección del partido, aunque a la presidenta del PP no le tocó ni uno, y desde que el asunto descubrirse ha estado muy callada, hasta ayer. Pero dejemos que Alicia siga viviendo en su PP de las maravillas. Parece que el PP no sólo repartió dinero entre los suyos, también recibieron dinero Libertad Digital y la plataforma ¡Basta Ya!.
Libertad Digital
Libertad Digital, la web que preside Federico Jiménez Losantos recibió un total 36.100 euros diciembre del año 2004. Losantos ha negado en un primer momento haber recibido dinero del PP: “Si supiéramos que ha llegado ese dinero les daría para los comedores de Cáritas. Es una promesa en firme “aunque inmediatamente dijo que el año” 2004 hay dos posibilidades de que alguna sociedad donde tuviera que ver Bárcenas, o bien participara en una ampliación de capital que hubo este año “, o bien, que en ese año electoral hubieran invertido en anuncios en Libertad Digital “y nos pagaran en diciembre“. Primero dice que NO y luego dice que QUIZÁ hayan recibido dinero del PP. Por cierto, ¿el tesorero del PP invirtiendo dinero del PP en un medio de comunicación? . Si ha reconocido Losantos que algunos dirigentes del PP acudieron a la compra de acciones del portal “Libertad Digital” que dirige Losantos. ¿El PP comprando medios de comunicación con dinero de origen oscuro?.
¡Basta Ya!
¡Basta Ya! es la plataforma desde la que se impulsó la creación de Unión Progreso y Democracia, UPyD, que recibió 3.005 euros durante el primer semestre de 2002, según la contabilidad que manejar los tesoreros del PP entre 1990 y 2009, Luis Bárcenas y Álvaro Lapuerta. ¡Basta Ya! es una plataforma creada por el filósofo Fernando Savater con el propósito de criticar la política antiterrorista del gobierno socialista. Hay que recordar, pero, que entre 1996 y 2004 gobernó el PP, es decir, ¡Basta Ya! se crea durante el gobierno Aznar para criticar las políticas antiterroristas de un gobierno que no existiría hasta 5 años después. ¿Estaba preparando el PP el terreno creando una camarilla de agitadores?. En 2007 Rosa Díez abandonó el PSOE y se presentó a las elecciones con el apoyo de ¡Basta Ya! que se convirtió en UPyD. Es decir, una plataforma financiada por el PP puesta al servicio de Rosa Díez que salió rebotada del PSOE.
¡Basta Ya! continuó como un diario digital al servicio de UPyD, digamos las cosas por su nombre, era su órgano de propaganda. Pero tuvieron que cerrarlo por falta de dinero del año 2010, y cerraron criticando los que les habían prometido financiarlos pero les habían cerrado el grifo: “prometieron su ayuda y luego fallaron, la restringieron sin justificar o sencillamente cerrar el grifo cuando encontraron demasiado arriesgado para sus pequeños intereses […]. Nuestro cierre por problemas de financiación francamente ridículos si se comparan con las costosas y artificiosas movidas subvencionadas por todas partes (celebraciones, aniversarios, exposiciones oficiales, cumbres, simposios, propaganda institucional, autobombo bancario, etc.) Es sólo, y lamentamos decirlo ello, una consecuencia inevitable del principal cáncer de la democracia en España: el recurso habitual en estrangulamiento económico y mediático para comprar voluntades o eliminar las que no están en venta“. El órgano de propaganda de UPyD se vendió al PP a cambio de dinero y sirvieron a algún propósito del PP, cuando el PP consideró que UPyD y su órgano de propaganda ¡Basta Ya! ya no les eran útiles les cerraron el grifo.

7 thoughts on “A sou del Partit Popular

 1. ByxaBy ha dit:

  Patètic, esperpèntic i indignant, no sé ni com qualificar aquestes actuacions i el que més em fot és el recurs infantil del: “Tú más” només els falta dir que ha estat: “Una conspiración masónica bolchevique”.
  I aquesta és la manera general que tenen els polítics espanyols de depurar responsabilitats.

  Bé, la conferència de Rajoy via TV “va ser un punt, això si és fer bon ús de la tecnologia” i la censura del Facebook increïble i les ficades de pota de Floriano a Twitter magistrals i els comentaris d’Alicia? Doncs al seu país de les meravelles, i, i, i …

  En fi pilotes fora, intentem desviar l’atenció i a esperar que passi, o que els altres facin una similar a la seva “Grande y libre”

  No ho digueu a ningú: “Ha sido ETA”

 2. yeagov ha dit:

  Al Twitter algú rememorava a Max Headroom quan va veure a Rajoy explicant-se a través d’un televisor.
  El demagog professional González Pons ha acusat a membres del PSOE de col•laborar amb ETA: “”Debería mostrar públicamente la contabilidad interna del PSOE, cuánto ganan tanto los líderes de ahora como los de antes y cómo lo hacen, explicar la condonación de los créditos bancarios y las contraprestaciones otorgadas o aclarar si sabía algo de los subordinados suyos que están siendo investigados por colaborar con ETA o si sabía algo del ministro de Fomento de Zapatero que está siendo investigado por corrupción por el Supremo”, La fixació dels dirigents del PP d’acusar tothom de connivència amb ETA és malaltissa.

 3. mariaboix ha dit:

  Són una colla d’inútils! Quan fas coses que no són correctes no pots divagar com ho fan aquests… es nota tant que menteixen, si fins i tot acaben ficant la pota i donant la raó (Rajoy, el dilluns). Has de fer un bon argument i després aprendre-te’l bé.

  Espanya està completament degenerada i, a sobre, no crec que passi res, d’aquí a uns dies hi haurà un altre embolic i aquest s’oblidarà, com han fet amb tot. Una gran vergonya!!

  El recurs d’ETA, ja comença a cansar.

 4. yeagov ha dit:

  L’estil de Rajoy és deixar que els assumptes es podreixin i qui dia passa, any empeny.

 5. mariaboix ha dit:

  Ja t’ho vaig dir, aquí NO passarà res i tal dia, farà un any!!!

 6. Tomàs ha dit:

  Pel que sembla, no només han repartit diners (arribats de manera obscura) entre ells mateixos, sinó que també ho han fer seguint criteris ideològics.

  Així i tot, no perdem mai de vista que en aquests els voten quasi bé 10 milions de persones. Les coses són així.

  Ara, encara que es descobreixi tot això i encara que l’escàndol es faci més gran, encara els seguiran votant com a mínim 7 milions de persones. Espanya és així.

 7. yeagov ha dit:

  Els nivells de corrupció i les formes són semblants als que veiem a països amb una dictadura i algunes pseudodempcràcies d’Amèrica Llatina com Veneçuela, incloent-hi el control de mitjans de comunicació i l’ús de tots els mecanismes de l’Estat per atacar els altres partits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No Instagram images were found.

Join 1.800 other followers

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.509 hits
febrer 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Enllaços més clicats

 • Cap

Articles d’altres blocs que m’agraden

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
%d bloggers like this: