Watergate espanyistaní

14

26 febrer 2013 per yeagov


Watergate espanyistaní

Alicia Sánchez Camacho (presidenta del Partit Popular a Catalunya) i Victòria Álvarez (exparella de Jordi Pujol i Ferrusola), van reunir-se al voltant d’una taula del restaurant la Camarga per tal que la segona expliqués a la primera afers d’alcova i sobre els negocis del tercer.
Victoria Álvarez va confessar a Sánchez Camacho que la seva raó per apropar-se a Jordi Pujol Ferrusola és “perquè és molt bo al llit”. Intercanvien opinions sobre l’ús del bótox, la cirurgia estètica, i altres assumptes banals.
Tot això hauria acabat aquí si no fos que la conversa estava sent gravada, i segons el director de Método 3 per empleats de la seva agència a instàncies de l’entorn de Sánchez Camacho. Per “entorn” de Sánchez Camacho hem d’entendre Partit Popular. Aquest “entorn” va informar dels detalls del dinar entre ambdues dones per tal que els “espietes” de Método 3, Alejandro Borreguero i Julián Peribáñez, poguessin instal·lar una gravadora dins d’un gerro comprat en un “tot a 1 € xinès” que van posar a la taula on van dinar les senyores sense que ho sabés Francisco Marco, director de Método 3. Segons el director de Método 3, l’agència no va cobrar per aquest treball i ell va assabentar-se de tot l’assumpte per la premsa. El director d’una empresa que es dedica a cercar informació sobre altres no sap que passa dins de l’empresa que ell dirigeix?
Método 3 va dedicar-se a espiar polítics (la líder del Partit Popular a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, el comissari europeu Joaquín Almunia o el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig (CiU)), empresaris i personalitats de la vida pública catalana. Els dos “espietes” han declarat que Sánchez Camacho coneixia la gravació.
I a tot aquest embolic cal afegir la sospita que Método 3 podria tenir alguna relació amb el CNI, que el CNI nega, només faltaria.
Tot aquest assumpte apunta a una trama d’espionatge a partits polítics i altres personalitats a Catalunya darrera de la qual hi ha el Partit Popular, una mena de Watergate en versió espanyola, només cal veure l’estil pedestre i barroer d’aquesta gent, amb una Sánchez Camacho en el paper de Matahari espanyistaní que intenta treure-li informació compromesa a l’exparella despitada d’en Jordi Pujol i Ferrusola.
Un fet curiós és que quan va sortir el tema dels sobres de Bárcenas, Sánchez Camacho va estar una setmana callada, i ara que ha sortit aquest escàndol de les escoltes també ha decidit callar,de moment, fins i tot ella deu estar avergonyida de tota la podridura que hi ha al seu partit.
Watergate españistaní
Alicia Sánchez Camacho (presidenta del PP en Cataluña) y Victoria Álvarez (ex pareja de Jordi Pujol i Ferrusola), se reunieron alrededor de una mesa del restaurante La Camarga para que la segunda explicara a la primera asuntos de alcoba y sobre los negocios del tercero.
Victoria Álvarez confesó a Sánchez Camacho que su razón para acercarse a Jordi Pujol Ferrusola es “porque es muy bueno en la cama. Intercambian opiniones sobre el uso del bótox, la cirugía estética, y otros asuntos banales.
Todo esto habría acabado aquí si no fuera que la conversación estaba siendo grabada, y según el director de Método 3 por empleados de su agencia a instancias del entorno de Sánchez Camacho. Por “entorno” de Sánchez Camacho debemos entender Partido Popular. Este “entorno” informó de los detalles del almuerzo entre ambas mujeres para que los “espías” de Método 3, Alejandro Borreguero y Julián Peribáñez, pudieran instalar una grabadora dentro de un jarrón comprado en un “todo a 1 € chino” que pusieron en la mesa donde comían las señoras sin que lo supiera Francisco Marco, director de Método 3. Según el director de Método 3, la agencia no cobró por este trabajo y él se enteró de todo el asunto por la prensa. ¿El director de una empresa que se dedica a buscar información sobre otros no sabe que pasa dentro de la empresa que él dirige?.
Método 3 se dedicó a espiar políticos (la líder del PP en Cataluña, Alicia Sánchez Camacho, el comisario europeo Joaquín Almunia o el consejero de Empresa y Empleo, Felip Puig (CiU)), empresarios y personalidades de la vida pública catalana. Los dos “espías” han declarado que Sánchez Camacho conocía la grabación.
Y a todo este lío hay que añadir la sospecha de que Método 3 podría tener alguna relación con el CNI, que el CNI niega, faltaría más.
Todo este asunto apunta a una trama de espionaje a partidos políticos y otras personalidades en Catalunya tras la cual está el PP, una especie de Watergate en versión española, sólo hay que ver el estilo pedestre y torpe de esta gente, con una Sánchez Camacho en el papel de Matahari españistaní que intenta sacarle información comprometida a la ex pareja despechada de Jordi Pujol i Ferrusola.
Un hecho curioso es que cuando salió el tema de los sobres de Bárcenas, Sánchez Camacho estuvo una semana callada, y ahora que ha salido este escándalo de las escuchas también ha decidido callar, de momento, incluso ella debe estar avergonzada de toda la podredumbre que hay en su partido.

14 thoughts on “Watergate espanyistaní

 1. mariaboix ha dit:

  Això ja és massa! El director de Método 3 no ho sabia i no ho van cobrar… treball en negre dels investigadors? Els espies declaren que la ASC coneixia la gravació i sembla ser que Método 3 pot tenir relació amb el CNI. Només puc dir: Quanta intel·ligència! Estic admirada! És Espanya en estat pur… plena d’Inútils, Incompetents, Idiotes…

  A mi, personalment, també em preocupa la informació que he trobat en aquest article:
  http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/02/sanchez-camacho_la_victimista_92979.php … 3.800 € un dinar per a dues persones (si fossin adolescents mascles, que mengen molt…), d’acord que la vida està cara i el restaurant deu ser car… però 3.800 €? Que m’ho expliquin!!!

 2. No puedo creer que pierdan el tiempo en grabar estupideces..por ahí leí que le ,echan la culpa de las grabaciones al PSOE de Catalunya..

 3. yeagov ha dit:

  Patricia:
  Supongo que esperaban obtener información sobre los negocios de Jordi Pujol i Ferrusola, que era la razón por la que acordaron reunirse Sánchez Camacho (PP) con la expareja de Pujol, y por lo declarado por los implicados en el asunto, ésto se hizo a petición del entornode la señora Sánchez Camacho, es decir, de su partido. En un primer momento debía ser la propia Sánchez Camacho la que llevara el micrófono pero consideraron que se pondría nerviosa y decidieron poner la grabadora dentro de un jarrón. En el PP tienen una fea costumbre amenazar con querellas que luego no presentan, y en este caso si la señora Sánchez Camacho quiere querellarse contra alguien debería hacerlo contra su propio partido.

  Maria:
  3800 euros un dinar per a dues persones? Que menjaven aquestes dues, or?. I és una mica trist organitzar un dinar per treure-li informació compromesa a l’exparella rebotada de Pujol i Ferrusola i acabar parlant de lo bo que era el seu ex al llit, secrets de bellesa i moda. Algú pensava que descobririen els assumptes tèrbols de Jordi Pujol i Ferrusola i les que han quedat en evidència han estat elles dues. 900 euros en una bossa de cocodril?

 4. Jaume, entiendo, querían grabar la conversación y sacar provecho de ella y usaron el estilo espionaje antiguo.

 5. mariaboix ha dit:

  De debò, per més que hi penso,no m’explico què poden haver menjat, el lloc aquest no el conec, potser també hi ha servei de gigolós, si no, no ho entenc..

 6. yeagov ha dit:

  Patricia:
  Lo que se va conociendo de este asunto hace que todo dé mucha pena.

  Maria:
  Després de saber que la senyora Sánchez Camacho paga 900 euros per una bossa de mà i 3800 euros en un dinar amb la crisi que tenim crec que això la inhabilita per representar a la ciudadania.

 7. mariaboix ha dit:

  Com més penso en aquest cas, més al·lucino!!! Aquesta, diguem-ne, dona, té cervell? Si saps que t’estan gravant, com dius aquestes coses?

  I la barra que té aquest? Què me’n dius?
  pic.twitter.com/bcSAPIMPKI

 8. Jaume, de acuerdo contigo.

 9. Tomàs ha dit:

  Avui he escoltat que ambdues són amigues des de fa molt de temps i que anara a dinar no ha estat una cosa extraordinària.

  Sembla que A. Sánchez C. no vol que el contingut de la conversa sigui divulgat per la premsa. Entenc que hi haurà coses personals gravades, però potser no vol que s’escoltin algunes coses que va poder dir d’altres polítics.

  En tot cas, estigui el PP al darrera dels temes, estigui o no el CNI ficat, el que no pot Catalunya és anar pel món amb un lliri a la ma. A veure si espavilem! Qualsevol dia ens fotran Montserrat i ens adonarem després d’una setmana.

 10. mariaboix ha dit:

  Per fer el que aquesta dona ha fet, s’ha de ser intel·ligent, es tracta de fer xerrar l’altre sense que tu diguis res important i ella no està a l’alçada. Espero que surti tot i s’ensorri.

  Respecte a nosaltres, hem d’aprendre a tenir més picardia…

 11. yeagov ha dit:

  Maria:
  El que comença ser un cas d’espionatge polític bastant lamentable s’ha convertit en una mena de programa de safareig polític. La senyora Sánchez Camacho ha passat de ser una mena de Matahari de pa sucat amb oli a una Jorge Javier de la política. Crec que s’ha ficat en un assumpte que la supera.
  Montoro és un personatge sinistre i desagradable.

  Tomàs:
  Ben cert, fins ara crec que els nostres polítics han anat amb un lliri a les mans i sembla que volen fer-ho seguint les normes, però no se n’adonen que davant tenen uns tafurs que fan trampes o canvien les regles de la partida a mitja partida.

  Maria:
  Si l’exparella de Jordi Pujol i Ferrusola creia que el seu ex ha comés un delicte el que ha de fer és denunciar-ho davant un jutge, i a més ho ha de poder provar.

 12. mariaboix ha dit:

  Tot és patètic i cada dia que passa, empitjora la situació…

  Montoro és… (ja us ho imagineu, oi?)

  L’exparella de JPiF deu ser d’aquestes que els agrada sortir a les notícies i a la tele…

 13. yeagov ha dit:

  Andy Warhol tenia raó quan deia que tothom voldria tenir els seus quinze minuts de glòria, però jo em pregunto si és gaire gloriós ser famós per haver-se ficat al llit amb una altra persona.

 14. mariaboix ha dit:

  Jo només he apuntat una possibilitat, aquesta dona no la conec, ni ganes… Quantes dones hi ha que ho han fet? Jo abans, quan era jove, mirava els programes del cor, una secció que feien en un programa de la Mari Pau Huguet, el noi que ho presentava em feia riure, quan van començar a sortir amants com a bolets, em van començar a repugnar aquests programes. Jo no ho faria mai, però sé de gent que sí i, pensa, que en molts casos, en treuen molts diners… si vols que et sigui sincera, per a mi, aquestes, són més putes que les putes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uniu-vos a 1.800 seguidors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.642 hits
febrer 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: