És més fàcil trobar vida intel·ligent a Mart que un polític demòcrata a Espanya

5

20 Març 2013 per yeagov


És més fàcil trobar vida intel·ligent a Mart que un polític demòcrata a Espanya

 

 

És més fàcil trobar vida intel·ligent a Mart que un polític demòcrata al PP, PSOE, C’s i UPyD. El nacionalisme espanyol està perdent els papers, durant segles han “solucionat” els problemes esclafant altres pobles, matant gent i prohibint, tres coses que alguns politicastres desitjarien poder fer, sense diferències ideològiques. En el fons, però, a Espanya només existeix una ideologia que comparteixen els quatre partits abans citats.
Albert Rivera (C’s), Alejo Vidal-Quadras (PP), Rosa Díez (UPyD) i Joaquín Leguina (PSOE) tenen en comú haver defensat fer un cop d’Estat contra el govern de la Generalitat i el Parlament de Catalunya.
Joaquín Leguina, expresident de la Comunitat Autònoma de Madrid ha declarat que s’ha d’enviar la Guàrdia Civil a Catalunya per aturar les intencions sobiranistes del Govern català. Segons Leguina “la batalla cal donar-la allà. S’ha acabat aquesta broma”. Leguina va declarar a 13TV, la televisió de la COPE, que “cal mostrar com aquella pel·lícula que es deia Arrels profundes, no?, Que Alan Ladd li diu al dolent:” ‘No segueixi vostè per aquest camí’. Després l’ha de matar, però almenys l’avisa que no segueixi vostè per aquest camí”. I Leguina continua defensant el colpisme afirmant que “la República va haver d’enviar al general Batet a posar les peres al quart al Companys aquest, no ?. Aquí jo crec que amb una parella de la Guàrdia Civil és suficient”. Primer considera la possibilitat de matar el president de la Generalitat i després es conforma, aquest “demòcrata espanyol” que n’hi ha prou amb la seva detenció. El “demòcrata espanyol” Joaquín Leguina defensa el vell mètode espanyol de derrocar els governs.
El senyor Leguina justifica el derrocament “manu militari” del president de la Generalitat en nom de la llei, de legislació espanyola. Em sembla d’una extrema gravetat que amb el llarg historial de colpisme que té Espanya polítics dels quatre partits espanyolistes defensin el vell mètode per imposar a Catalunya una idea d’Espanya fracassada.
Albert Rivera, que en un primer moment va defensar la proposta colpìsta del coronel Alamán, tot i que després matisés les seves paraules, també ha proposat que si Catalunya s’independitza “s’ha de plantejar que tots els territoris formen part del país que s’independitza. Mirant els resultats de les últimes eleccions Barcelona i la seva àrea metropolitana potser podrien quedar a Espanya i Girona ser part de Catalunya, per exemple”. Jo sóc barceloní i català, i aquesta idea em repugna, però és bo que hagi fet aquestes declaracions l’Albert Rivera, s’ha tret la màscara. Després de donar suport a un cop d’Estat – que s’hagi desdit després ho considero irrellevant – contra les institucions catalanes i proposar que quan Catalunya s’independitzi l’Estat espanyol mantingui Barcelona, la capital de Catalunya, com a part d’Espanya, que Rivera continuï sent diputat del Parlament de Catalunya és un insult a tots els catalans i a les nostres institucions.
Es más fácil encontrar vida inteligente en Marte que un político demócrata en España
Es más fácil encontrar vida inteligente en Marte que un político demócrata al PP, PSOE, C ‘s y UPyD. El nacionalismo español está perdiendo los papeles, durante siglos han “solucionado” los problemas aplastando otros pueblos, matando gente y prohibiendo, tres cosas que algunos politicastros desearían poder hacer, sin diferencias ideológicas. En el fondo, sin embargo, en España sólo existe una ideología que comparten los cuatro partidos antes citados.
Albert Rivera (C ‘s), Alejo Vidal-Quadras (PP), Rosa Díez (UPyD) y Joaquín Leguina (PSOE) tienen en común haber defendido dar un golpe de Estado contra el gobierno de la Generalitat y el Parlament de Catalunya.
Joaquín Leguina, ex presidente de la Comunidad Autónoma de Madrid ha declarado que se debe enviar a la Guardia Civil en Catalunya para detener las intenciones soberanistas del Gobierno catalán. Según Leguina “la batalla hay que darla allí. Se acabó esa broma “. Leguina declaró a 13TV, la televisión de la COPE, que “hay que mostrar cómo esa película que se llamaba Raíces profundas, no?, Que Alan Ladd le dice al malo:” ‘No siga usted por ese camino’. Después del ha de matar, pero al menos le avisa de que no siga usted por ese camino“. Y Leguina continúa defendiendo el golpismo afirmando que “la República tuvo que enviar al general Batet a poner las peras al cuarto al Companys éste, no? . Aquí yo creo que con una pareja de la Guardia Civil es suficiente“. Primero considera la posibilidad de matar al presidente de la Generalitat y luego se conforma, este “demócrata español” que basta con su detención. El “demócrata español” Joaquín Leguina defiende el viejo método español de derribar los gobiernos.
El señor Leguina justifica el derribo “manu militari” del presidente de la Generalitat en nombre de la ley, de legislación española. Me parece de una extrema gravedad que con el largo historial de golpismo que tiene España políticos de los cuatro partidos españolistas defiendan el viejo método para imponer en Catalunya una idea de España fracasada.
Albert Rivera, que en un primer momento defendió la propuesta golpista del coronel Alamán, aunque luego matizara sus palabras, también ha propuesto que si Catalunya se independiza “debe plantearse que todos los territorios forman parte del país que independiza. Mirando los resultados de las últimas elecciones Barcelona y su área metropolitana quizás podrían quedar en España y Girona ser parte de Catalunya, por ejemplo“. Yo soy barcelonés y catalán, y esta idea me repugna, pero es bueno que haya hecho estas declaraciones Albert Rivera, se ha quitado la máscara. Después de apoyar un golpe de Estado – que se haya desdicho luego lo considero irrelevante – contra las instituciones catalanas y propuso que cuando Catalunya se independice del Estado español mantenga Barcelona, ​​la capital de Catalunya, como parte de España, que Rivera siga siendo diputado del Parlament de Catalunya es un insulto a todos los catalanes y a nuestras instituciones.

5 thoughts on “És més fàcil trobar vida intel·ligent a Mart que un polític demòcrata a Espanya

 1. ByxaBy ha dit:

  T’has deixat el gran Piqué, el futbolista? Nooooooooooooooo l’altre i segur que hi ha algun més 🙂

 2. yeagov ha dit:

  La llista seria llarga però ho he volgut centrar en aquests quatre. Malauradament sembla que els polítics espanyols creuen que tot es pot solucionar fent cops d’Estat.

 3. mariaboix ha dit:

  Visca la DEMOCRÀCIA!!! Espanya té un problema amb els diccionaris!!! Quan ens independitzem els n’hem de regalar un!! Sortia democracia a “El Libro Gordo de Petete”? Potser així ho entendrien millor!!!

  Ara seriosament… és una vergonya el nivell democràtic que té Espanya com a país democràtic!!!

 4. yeagov ha dit:

  Mai millor dit això que Espanya té un problema amb els diccionaris.
  L’edició 22ena del diccionari de la RAE diu:
  democracia.
  (Del gr. δημοκρατία).
  1. f. Doctrina política favorable a la intervención del pueblo en el gobierno.
  2. f. Predominio del pueblo en el gobierno político de un Estado.

  Però ho han modificat a la 23ena per acabar dient:
  democracia.
  (Del lat. tardío democratĭa, y este del gr. δημοκρατία).
  1. f. Forma de gobierno en la que el poder político es ejercido por los ciudadanos.
  2. f. País que tiene esta forma de gobierno.
  3. f. Doctrina política según la cual la soberanía reside en el pueblo, que ejerce el poder directamente o por medio de representantes.
  4. f. Forma de sociedad que practica la igualdad de derechos individuales, con independencia de etnias, sexos, credos religiosos, etc. Vivir en democracia. U. t. en sent. fig.
  5. f. Participación de todos los miembros de un grupo o de una asociación en la toma de decisiones. En esta comunidad de vecinos hay democracia.
  ~ burguesa.
  1. f. En la terminología marxista, democracia liberal.
  ~ censitaria.
  1. f. democracia que restringe el derecho de voto al censo de contribuyentes de un cierto nivel patrimonial.
  ~ cristiana.
  1. f. Movimiento político que aúna los principios democráticos con algunos postulados de la doctrina y el pensamiento social cristianos.
  ~ directa.
  1. f. democracia que se ejerce por el pueblo sin la mediación de representantes, a través de asambleas vecinales, referendos o iniciativas ciudadanas.
  ~ liberal.
  1. f. democracia que, basada en el reconocimiento de los derechos individuales, se ejerce a través de los representantes políticos de los ciudadanos.
  ~ orgánica.
  1. f. Denominación que se atribuía a sí mismo el régimen franquista, el cual suprimió las libertades políticas.
  ~ popular.
  1. f. Sistema de gobierno de los regímenes políticos de inspiración marxista.
  ~ representativa.
  1. f. democracia que se ejerce a través de representantes surgidos de elecciones libres y periódicas.

  I on queda allò tan bonic de “DEMOS = POBLE” I “CRACIA = GOVERN”, democràcia, el govern del poble?

 5. Tomàs ha dit:

  Recordo algunes declaracions del senyor Leguina i he de dir que són de les que més m’han sobtat. Potser per allò de que d’altres personatges un s’ho pot esperar, però d’ell no m’ho esperava.

  Què poc que coneixem a alguns polítics. Qui és en Leguina? Aquell polític que venia una imatge d’esquerres o aquest vàndal que es desfoga a les emissores ultras?

  Una de les coses bones de l’actual Procés és que uns quants polítics s’han descarat i hem pogut conèixer que pensen de veritat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uniu-vos a 1.800 seguidors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.639 hits
Març 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: