Una noia tunisiana condemnada a mort per un clergue islàmic per fer un topless per reivindicar els drets de les dones

19

28 Març 2013 per yeagov


Una noia tunisiana condemnada a mort per un clergue islàmic per fer un topless per reivindicar els drets de les dones

El clergue islàmic tunisià ha condemnat Amina, una noia tunisiana de 19, a rebre 10 fuetades en un lloc públic i a ser lapidada per indecència. El clergue islàmic vol castigar-la per la seva “indecència” i també com una advertència per evitar que el seu “mal exemple” s’estengui entre altres noies. Amina va penjar a les xarxes socials una fotografia seva en topless amb una frase en àrab reivindicant els drets de les dones.
Adel Almi va promulgar una fatwa declarant Amina culpable d’exhibir el seu cos en públic. Segons el clergue islàmic “Amina volia destacar i cridar l’atenció al posar despullada. Això reflecteix que la noia no té res a perdre i no és conscient del sagrat de la dona. Aquestes accions han de ser tractats per evitar possibles desastres”. Qui no és conscient de res és aquest clergue, no és conscient que el que és sagrada és la vida d’aquesta noia. Que la reprovessin podria ser comprensible però aquests tarats islàmics han decidit assassinar una noia de 19 anys per ensenyar els pits. Aquest psicòpata devot arriba a afirmar que la noia es mereixia 100 fuetades i “la lapidació fins a la mort”.
Quina mena de religió corrompuda i malalta és aquesta que ho arregla lapidant, fuetejant, penjant, amputant i decapitant?
S’han produït reaccions variades a favor i en contra d’Amina, des de gent que dóna suport a Amina fins a amenaces de mort contra la noia, però és la reacció de la família la que em sembla més vomitiva ja que donen suport a la sentència de mort: “Som una família musulmana i no podem acceptar aquestes pràctiques que han afectat greument no només a la nostra imatge, sinó la imatge de la dona tunisiana i la nostra religió, l’Islam”. Doncs mirin, si, la imatge de la família d’Amina ha quedat malmesa, quina mena de pares són aquests que volen que la seva filla sigui fuetejada i lapidada, i quina mena de religió és aquesta que s’empara en Déu per condemnar a mort a una noia.
Una chica tunecina condenada a muerte por un clérigo islámico para hacer un topless para reivindicar los derechos de las mujeres
El clérigo islámico tunecino ha condenado Amina, una chica tunecina de 19, a recibir 10 latigazos en un lugar público ya ser lapidada por indecencia. El clérigo islámico quiere castigarla por su “indecencia” y también como una advertencia para evitar que su “mal ejemplo” se extienda entre otras chicas. Amina colgó en las redes sociales una fotografía suya en topless con una frase en árabe reivindicando los derechos de las mujeres.
Adel Almi promulgó una fatwa declarando Amina culpable de exhibir su cuerpo en público. Según el clérigo islámico “Amina quería destacar y llamar la atención al posar desnuda. Esto refleja que la chica no tiene nada que perder y no es consciente de lo sagrado de la mujer. Estas acciones deben ser tratados para evitar posibles desastres “. Quien no es consciente de nada es este clérigo, no es consciente de que lo que es sagrada es la vida de esta chica. Que la reprueba podría ser comprensible pero estos tarados islámicos han decidido asesinar a una chica de 19 años para enseñar los pechos. Este psicópata devoto llega a afirmar que la chica se merecía 100 latigazos y “la lapidación hasta la muerte”.
¿Qué clase de religión corrompida y enferma es esta que lo arregla lapidando, azotando, colgando, amputando y decapitando?
Se han producido reacciones variadas a favor y en contra de Amina, desde gente que apoya a Amina hasta amenazas de muerte contra la chica, pero es la reacción de la familia la que me parece más vomitiva ya que apoyan la sentencia de muerte: “Somos una familia musulmana y no podemos aceptar estas prácticas que han afectado gravemente no sólo a nuestra imagen, sino la imagen de la mujer tunecina y nuestra religión, el Islam”. Pues miren, sí, la imagen de la familia de Amina ha quedado dañada, qué tipo de padres son estos que quieren que su hija sea azotada y lapidada, y qué tipo de religión es esa que se ampara en Dios para condenar a muerte a una chica.

19 thoughts on “Una noia tunisiana condemnada a mort per un clergue islàmic per fer un topless per reivindicar els drets de les dones

 1. ByxaBy ha dit:

  Aquí l’únic indecent i qui dóna mal exemple és el clergue i els seus acòlits. Quina potestat té aquest subjecte per dictar normes ètiques o morals quan és incapaç de respectar el dret més bàsic de l’ésser humà com a individu?

  I compte, això passa a Tunísia a un tir de pedra de les nostres costes, por fa pensar que pugui passar en països on es regeixen per la xaria.

  On es la comunitat internacional?

 2. mariaboix ha dit:

  Hi ha d’altres parts d’una dona que també són sagrats i molts les fan malbé i no passa res, encara hi ha qui diu que són mascles!! Quina mena de religió és aquesta, quin Déu permet això? Com poden uns pares dir aquestes coses? Quin fàstic de món, ple de tarats mentals… tot el dia fent mal en nom de Déu!! És una vergonya!!

 3. yeagov ha dit:

  ByxaBy
  El fet que qui dicta una sentència de mort sigui un clergue posa els pèls de punta. Els tunisians van derrocar Ben Alí, fan unes eleccions i les guanyen uns psicòpates religiosos. Exacte, Tunísia està molt a prop, en línia recta són només 859 quilòmetres el que ens separa.

  mariaboix
  La vida és sagrada però per a aquests torrats la vida no val res. També m’escandalitza l’opinió dels pares, però cal dir que en la cultura àrab hi ha una cosa que se’n diu crims d’honor. Quan creuen que una filla ha deshonrat la família ells mateixos la maten, i els tribunals d’aquests països solen ser molt permissius amb els assassinats de dones.

 4. mariaboix ha dit:

  Per a ells les dones NO valen res!!!

 5. Aquesta notícia fa esgarrifar. El clergue islamic i els pares de la noia són uns criminals. Dit això, també he de dir que el problema no és la religió islàmica, sinó com la interpreten unes persones i uns països que semblen prehistorics. Aquí on visc, Canadà, tenim gent de moltes religions, inclosa la islàmica, i us asseguro que una notícia com aquesta faria esgarrifar als musulmans canadencs igual que a nosaltres. A les classes que imparteixo a la universitat hi tinc estudiants d’origens de tot el món i de totes les religions, i tothom es comporta d’una manera civilitzada i tothom té la ment oberta (inclosos els musulmans), però són canadencs, vet aquí.

 6. Tomàs ha dit:

  Malauradament en aquest tema hem de dir allò de “nada nuevo bajo el sol”, no hi ha avanços en aquest terreny. La visió curta, la ment tancada, la ceguesa cultural, social i humana, el despropòsit, la deshumanització, la crueltat…, tot el que vulguem dir es queda curt davant d’un despropòsit sense final.

  No hi sembla haver solució. La religió pren el lloc a la raó i passa el que passa.

 7. Maria Boix ha dit:

  Quina mena de religió atempta contra la vida d’una persona? O és que, per ser sona, no és una persona?

 8. yeagov ha dit:

  Mariaboix
  Fa uns mesos vaig escriure sobre el cas d’una actriu iraniana que va ser condemnada a rebre 90 fuetades per aparèixer sense el mocador en una pel•lícula. No estic parlant de sortir despullada, ni de fer cap acte pecaminós, simplement la van condemnar a rebre 90 fuetades per vestir com us vestiu qualsevol dona occidental.

  Shaudin Melgar-Foraster
  És cert, el problema és la forma que s’interpreten els preceptes religiosos, quasi sempre unes interpretacions molt conservadores que apliquen càstigs molt durs fins i tot per temes irrellevants. En alguns països existeix una policia de la moral que vigila que les dones vesteixin decorosament o que no estiguin amb homes que no siguin de la seva família.

  Tomàs
  Més aviat, sembla que no només no avancen sinó que estan fent marxa enrera. L’Islam guanya terreny especialment a l’Àfrica, i és l’Islam més fanàtic.

  Maria Boix
  La dona en aquestes societats és propietat del pare, i quan es casa passa a ser propietat del marit.

 9. Maria Boix ha dit:

  Crec que ja va sent hora que mundialment la dona pugui ser LLIURE!!! Que estem al segle XXI!!! De què serveixen els defensors dels Drets Humans i totes aquestes històries? Fa temps que he arribat a la conclusió que NO serveixen per a res.Si no vigilem la tornada enrere serà mundial!!!

 10. yeagov ha dit:

  Nosaltres estem al segle XXI, i sovint tinc els meus dubtes, però els països àrabs viuen ara a la seva Edat Mitja.

 11. Maria Boix ha dit:

  I internacionalment no se’ls podria donar una bona empenta? Sí, jo sovint també dubto que estiguem al S. XXI.

 12. yeagov ha dit:

  T’ho respondré amb un exemple:
  Hem vist com en aquests últims anys han anat caient un dictador àrab darrera de l’altre, i hem anat veient com aquests països lluny de convertir-se en democràcies han passat de ser dictadures militars a dictadures teocràtiques.
  Les teocràcies són més efectives a l’hora de controlar la gent. Una teocràcia té el poder de l’exèrcit sota control però en uns pobles molt religiosos el temor al càstig diví aconsegueix el que no pot aconseguir la violència física de les armes. Les armes et poden matar, però el temor a la condemna de la teva ànima és molt més efectiu. I estem parlant d’Estats on la religió ho regeix tot, la vida i la mort.

 13. Maria Boix ha dit:

  Ho sento, no m’entra al cap!! La meva ànima, si és que alguna vegada n’he tingut, se’n va anar de vacances i encara no ha tornat! Com pot gent aparentment intel·ligent creure aquestes coses? (ho dic per gent que conec). Jo no em crec res que no veig!! Potser quan em mori me’n penediré. Són creences que només són per fer anar la gent per on alguns volen.

 14. yeagov ha dit:

  En alguna època s’ha discutit si les dones teníeu ànima o no, sembla que si. Quan la religió serveix per atemorir acaba succeint que molta gent perd la fe en les seves creences, però sempre hi resta un cert temor.

 15. Maria Boix ha dit:

  Doncs jo ni a la mort temo, m’han fet tant mal que tant me fot tot! I el rotllo de les animetes i totes aquestes xorrades (sense ànim d’ofendre ningú, a mi m’ofèn que ens vulguin fer creure aquestes coses) NO me l’empasso! Quan ho pugui veure i tocar, potser m’ho creuré!

 16. yeagov ha dit:

  Està bé que les religions s’ocupin d’assumptes espirituals però malament quan els clergues dicten sentències de mort i decideixen lapidar dones, penjar homes o tallar braços. La religió pot ser una guia moral però no pot convertir-se en codi penal com està succeint als països àrabs. Si fos tunisià ara mateix enyoraria Ben Ali, si fos egipci enyoraria Mubarak. Fer una revolta per derrocar una dictadura militar que tot i ser molt menyspreable donava un grau de llibertat a les dones que ara han perdut amb l’arribada al poder dels islamistes.

 17. Maria Boix ha dit:

  No entenc per què ens tenen tanta mania!!!

 18. yeagov ha dit:

  Que les dones aprenguessin a llegir no era l’habitual, la dona era “educada” per tenir cura de la casa, els fills i el marit, i per això no es considerava necessari que sabessin llegir. Sovint ni les dones de famílies benestants en sabien, però sempre n’hi ha hagut excepcions. Per sort, això als països occidentals ha canviat, la dona rep la mateixa instrucció que l’home, però si anem als països àrabs veiem que en aquells on s’han implantat règims islàmics la dona s’ha vist marginada. Els talibans no accepten que les nenes aprenguin a llegir, per això sol ser habitual que les escoles femenines siguin atacades. Els talibans han arribat a matar les mestres i fins i tot a atemptar contra escoles.

 19. Maria Boix ha dit:

  M’avorreix tanta discriminació!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.728 hits
Març 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: