Nacionalització telepàtica

14

2 Abril 2013 per yeagov


Nacionalització telepàtica

 

Ho reconec, estava equivocat quan deia que l’Estat espanyol no era innovador, serà el primer Estat del Món, i probablement de l’Univers, que permetrà la tramitació telepàtica dels expedients de nacionalització.
El Ministeri de Justícia del govern espanyol ha presentat l’esborrany de l’avantprojecte de Llei de Reforma Integral dels Registres, que proposa en la pràctica la privatització dels Registres, seguint la política del PP de privatitzar-ho tot i desmantellar l’Estat, col·locant el que és públic en mans privades, mans privades que sovint són amics i parents de membres del propi govern. Això, però, no és el tema d’aquest article, si que ho és que entre els mitjans a través dels quals es podran tramitat els expedients de nacionalitat en el Registre Civil, segons l’esborrany, s’incorpora la via telepàtica.
Està bé, aquesta innovació, ja sabem que sovint els horaris del registre i els nostres són incompatibles, i que realitzar tràmits per telèfon pot arribar a convertir-se en una missió impossible. Però malauradament algú devia tenir les neurones desconnectades perquè no és que l’Estat inclogui ara la telepatia entre les vies de comunicació amb l’administració sinó que allà on a l’esborrany van escriure “telepàticament” en realitat volien escriure “telemàticament”.
Nacionalización telepática
Lo reconozco, estaba equivocado cuando decía que España no era innovador, será el primer Estado del Mundo, y probablemente del Universo, que permitirá la tramitación telemática de los expedientes de nacionalización.
El Ministerio de Justicia del gobierno español ha presentado el borrador del anteproyecto de Ley de Reforma Integral de los Registros, que propone en la práctica la privatización de los Registros, siguiendo la política del PP de privatizar todo y desmantelar el Estado, colocando lo público en manos privadas, manos privadas que a menudo son amigos y parientes de miembros del propio gobierno. Pero esto no es el tema de este artículo, si que lo es que entre los medios a través de los cuales se podrán tramitado los expedientes de nacionalidad en el Registro Civil, según el borrador, se incorpora la vía telepática.
Está bien, esta innovación, ya sabemos que a menudo los horarios del registro y nuestros son incompatibles, y que realizar trámites por teléfono puede llegar a convertirse en una misión imposible. Pero desgraciadamente alguien debía tener las neuronas desconectadas porque no es que el Estado incluya ahora la telepatía entre las vías de comunicación con la administración sino que allí donde al borrador escribieron “telepáticamente” en realidad querían escribir “telemáticamente”.

14 thoughts on “Nacionalització telepàtica

 1. Maria Boix ha dit:

  Innovadors o INÚTILS??? Vaig penjar la notícia al Facebook i una amiga, que és mestra, em va dir: “Aquests fan com els meus alumnes d’11 anys que entreguen els treballs sense llegir-los.”

  Jo crec que aquest govern passarà a la història com a govern PPatètic!!! Amb què més ens poden sorprendre?

 2. ByxaBy ha dit:

  Gràcies Jaume, un cop més em fas riure jajaja

  No cal fer cap comentari, encara recordo la no negació del cas Bárcenas. Aquesta penya es irrepetible!!!

 3. Me quedé pensando en lo escrito; yo conocía la cibernética social pero no había escuchado hablar de telemática, , muy interesante….ahora me puedo reír del error.. :).

 4. yeagov ha dit:

  Patricia:
  Telemática es basicamente y resumiendo la comunicación por via informática. En este caso se trata de realizar trámites mediante el ordenador, es decir, si tienes que realizar un trámite lo puedas hacer desde casa con el ordenador, y no tener que hacerlo vía teléfono, correo tradicional o electrónico o en persona.
  El error reside en hacer público un documento con errores, lo que indica que no son nada pulcros a la hora de trabajar, y por suerte, se trata de un error inocente que solo ha provocado jocosos comentarios en la prensa y en la red.

  ByxaBy
  Se’ls ha de reconèixer que estan fent grans aportacions al llenguatge com aquella de Cospedal referint-se a l’acomiadament de Bárcenas com “indemnización por despido diferido”.

  Maria:
  Són molt barroers redactant documents en termes que no tenen cap sentit.

 5. Hahaha! Cada dia que passa la fan més grossa. Hahaha! Quina colla d’imbècils.

 6. yeagov ha dit:

  No és la primera vegada que es publica un avantprojecte de llei ple d’errades ortogràfiques i problemes de concordança, però aquesta vegada és un disbarat que fa gràcia.

 7. Jaume entiendo, se que se pueden hacer muchos trámites usando el ordenador pero no sabía que eso se ha transformado en una ciencia llamada telemática.. gracias he aprendido algo nuevo..!

 8. yeagov ha dit:

  De hecho la telemática no es un término nuevo, es de mediados de los 70.
  Debo añadir que está muy bien que la administración pública ponga medios para que los ciudadanos puedan realizar trámites, pero todos sabemos que las aparentes facilidades para realizar trámites suelen ser un medio a través del cual se nos hace perder la paciencia.

 9. Concuerdo contigo, pero no conocía el término..

 10. Maria Boix ha dit:

  Què podem esperar si molts no tenen la ESO?

 11. Tomàs ha dit:

  Aquesta si que és bona. El PP entra en la ciència ficció, ja li queda menys camí per convertir-se en alguna cosa estranya i molt llunyana a nosaltres.

 12. Maria Boix ha dit:

  No al·lucinis, Tomàs!!! Senzillament, són inútils!!!

 13. yeagov ha dit:

  Obrim aquesta porta amb la clau de la imaginació. Després d’ella trobarem una altra dimensió, una dimensió de so, una dimensió de visió, la dimensió de la ment. Estem entrant en un món diferent de somnis i idees. Estem entrant en la dimensió desconeguda.

  Si creus que la telepatia pot ser una nova forma de tramitació administrativa és que estàs entrant a la dimensió desconeguda.

 14. […] creadors de la “nacionalització telepàtica”  ara ens arriba “Com es diu l’esposa de líder suprem?”. El règim que governa […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uniu-vos a 1.800 seguidors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.639 hits
Abril 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: