Els neolerrouxistes contra les misses en català i a favor de la monarquia borbònica

37

5 Abril 2013 per yeagov


Els neolerrouxistes contra les misses en català i a favor de la monarquia borbònica

Els neolerrouxistes contra les misses en català
C’s no havia abandonat del tot els arguments infantils dels seus inicis: Si hi ha atur, si els hospitals no funcionen o si es cremen els boscos és culpa del català. Es presenten com un partit antinacionalista d’esquerres però tenen un discurs ultranacionalista espanyol molt dretà. I ves per on, si a Catalunya hi ha poca assistència a les misses també és, segons Jorge Coñas, perdó, Jorge Cañas, aquest personatge barroer i desagradable portaveu de la “taronja macarrònica (carpetovetònica)” culpa del català. En Coñas, perdó, Cañas, acusa d’”adoctrinament nacionalista” el cardenal arquebisbe de Barcelona, Martínez Sistach. En Coñas, perdó, Cañas, va criticar des del faristol del Parlament de Catalunya la concessió de la medalla d’or de la Generalitat al cardenal Sistach afirmant que “s’ha premiat la fidelitat de Sistach als principis nacionalistes”. Cañas continua desvariejant quan afirma que “des de l’arquebisbat intenten prohibir que es facin misses en castellà, intenten impedir la realitat només dient misses en català, per això no tenen feligresos, per això les esglésies estan buides”. És lamentable que aquest personatge sigui diputat al Parlament de Catalunya, és una mala còpia d’un altre nefast i barroer polític espanyolista, Toni Cantó.
Els neolerrouxistes a favor de la monarquia borbònica
La “taronja macarrònica (carpetovetònica)” es proclama defensora de la monarquia perquè en paraules del líder neolerrouxista, Albert Rivera la “vida pública espanyola no es regeix per gràcia divina sinó per la Constitució, i aquesta estableix la Corona com a cap d’estat”. A Espanya la Constitució espanyola és (quasi) paraula de Déu tal i com la interpreten els “sacerdots” de la (sacrosanta) Constitució i algun altre aiatol·là constitucional de cap de setmana. Ser cap d’Estat no hauria de col·locar ningú per sobre de la llei, no en un Estat modern i
democràtic del segle XXI, si que els reis ho estaven – pel damunt de la llei – per la gràcia de Déu, fins i tot algun “caudillo de España” amb dèries pseudomonàrquiques es va col·locar pel damunt de la llei i dels pobres mortals que els havien de patir. Després d’aquest rampell promonàrquic el líder neolerrouxista ha criticat que els altres partits exigeixin responsabilitats per les corrupteles monàrquiques tenint també ells casos de corrupció. No sé si ha acabat la seva intervenció cridant “visca el rei” però si que ha dit que “la Constitució deixa clar qui és el cap d’Estat, nosaltres som constitucionalistes, si es vol canviar el sistema per una república existeixen unes vies específiques”.
L’article 56.3 de la Constitució diu que “la persona del Rei és inviolable i no està subjecta a responsabilitat. Els seus actes seran sempre referendats en la forma establerta en l’article 64, no tenint validesa sense aquest referendament, llevat del que disposa l’article 65, 2″. I l’article 65.2 diu “dels actes del Rei seran responsables les persones que els referendin.”
És a dir, la Constitució que defensa el diputat Rivera diu que el rei no té cap responsabilitat i que allò que faci el rei en són responsables aquells que en donin suport. Senyor Rivera, està vostè disposat a anar a la garjola en el lloc del rei?
Ah, i també el partit del diputat Rivera ha comés irregularitats a l’hora de finançar-se, i això que encara no toquen poder. Que no ens passi res el dia que la “taronja macarrònica” mani en un ajuntament, aquests se’n duran les culleretes de plàstic de la màquina del cafè.
Los neolerrouxistes contra las misas en catalán y a favor de la monarquía borbónica
Los neolerrouxistes contra las misas en catalán
C ‘s no había abandonado del todo los argumentos infantiles de sus inicios: Si hay paro, si los hospitales no funcionan o si se queman los bosques es culpa del catalán. Se presentan como un partido antinacionalista de izquierdas pero tienen un discurso ultranacionalista español muy derechista. Y mira por donde, si en Catalunya hay poca asistencia a las misas también es, según Jorge Coñas, perdón, Jorge Cañas, este personaje grosero y desagradable portavoz de la “naranja macarrónica (carpetovetónica)” culpa del catalán. Coñas, perdón, Cañas, acusa de “adoctrinamiento nacionalista” al cardenal arzobispo de Barcelona, ​​Martínez Sistach. Coñas, perdón, Cañas, criticó desde el atril del Parlamento de Catalunya la concesión de la medalla de oro de la Generalitat al cardenal Sistach afirmando que “se ha premiado la fidelidad de Sistach a los principios nacionalistas“. Cañas continúa desvariando cuando afirma que “desde el arzobispado intentan prohibir que se hagan misas en castellano, intentan impedir la realidad sólo diciendo misas en catalán, por eso no tienen feligreses, por lo que las iglesias están vacías“. Es lamentable que este personaje sea diputado en el Parlamento de Catalunya, es una mala copia de otro nefasto y torpe político españolista, Toni Cantó.
Los neolerrouxistes a favor de la monarquía borbónica
La “naranja macarrónica (carpetovetónica)” se proclama defensora de la monarquía porque en palabras del líder neolerrouxista, Albert Rivera la “vida pública española no se rige por gracia divina sino por la Constitución, y ésta establece la Corona como jefe de estado”. En España la Constitución española es (casi) palabra de Dios tal como la interpretan los “sacerdotes” de la (sacrosanta) Constitución y algún otro ayatolá constitucional de fin de semana. Ser jefe de Estado no debería colocar nadie por encima de la ley, no en un Estado moderno y democrático del siglo XXI, si que los reyes lo estaban – por encima de la ley – por la gracia de Dios, incluso algún “caudillo de España” con manías pseudomonàrquiques se colocó por encima de la ley y de los pobres mortales que les tenían que padecer. Después de este arrebato promonárquico el líder neolerrouxista criticó que los demás partidos exijan responsabilidades por las corruptelas monárquicas teniendo también ellos casos de corrupción. No sé si ha terminado su intervención llamando “viva el rey” pero si que ha dicho que “la Constitución deja claro quién es el jefe de Estado, nosotros somos constitucionalistas, si se quiere cambiar el sistema por una república existen unas vías específicas“.
El artículo 56.3 de la Constitución dice que “La persona del Rey es inviolable y no está sujeta a responsabilidad. Sus actos estarán siempre refrendados en la forma establecida en el artículo 64, careciendo de validez sin dicho refrendo, salvo lo dispuesto en el artículo 65, 2“. Y el artículo 65.2 dice “los actos del Rey serán responsables las personas que los refrenden.”
Es decir, la Constitución que defiende el diputado Rivera dice que el rey no tiene ninguna responsabilidad y que de lo que haga el rey son responsables aquellos que lo apoyen. ¿Señor Rivera, está usted dispuesto a ir a la cárcel en el lugar del rey?
Ah, y también el partido del diputado Rivera ha cometido “irregularidades” a la hora de financiarse, y eso que aún no tocan poder. Que no nos pase nada el día que la “naranja macarrónica” mande en un ayuntamiento, éstos se llevarán las cucharillas de plástico de la máquina del café.

37 thoughts on “Els neolerrouxistes contra les misses en català i a favor de la monarquia borbònica

 1. Maria Boix ha dit:

  Molta gent no va a missa no per motius lingüístics, sinó per altres motius. Per exemple: hi ha capellans que són avorrits, d’altres que són massa retrògrads… Jo antigament era creient, a casa meva n’eren i jo era força obedient, per tant, anava a missa i hi ha capellans que no entens res del que diuen. A ciutat tens moltes possibilitats però als pobles, no. A més, pel que m’han dit gent que hi va, se’n fan en els dos idiomes. Que es modernitzin una mica i tindran més adeptes que hi ha molta gent que hi aniria si no fos tant pal.

  Respecte a la monarquia, no em sembla gens bé que sigui intocable. Hauria de ser exemplar i són uns lladres. La maleïda Prostitució (Constitució) em té fregida!!! Per què no l’apliquen en tots els punts i no només en el que els interessa? Estic farta de polítics corruptes, mentiders, lladres… Estic moooolt saturada!!!

 2. yeagov ha dit:

  En el seus inicis C’s passés el que passés era culpa, segons ells, de la llengua catalana. Al principi s’oposaven a la llengua catalana a les escoles, després van començar a defensar el bilingüisme que la majoria d’ells no practica, últimament defensaven el trilingüisme, això si, convertint el català en residual. Han arribat a afirmar que a Catalunya se’ls persegueix per parlar en castellà quan ho fan al Parlament de Catalunya sense que s’escolti ningú dient-los el nom del porc, i aquests defensors del bilingüisme no practicants han criticat l’ús de les altres llengües al Senat perquè consideren que és una despesa inútil. Parafrasejant a Ciceró, Quousque tandem abutere Rivera patientia nostra? (Fins quan abusaràs, Rivera, de la nostra paciència?).

  Jo crec que el suport de C’s a la monarquia només és una mostra més que aquests de C’s no saben per on naveguen.

 3. Maria Boix ha dit:

  El més preocupant és l’augment de vots que van tenir a les darreres eleccions.

 4. ByxaBy ha dit:

  Jo crec que “Los ciudadAnos” tenen raó, és que encara no sabeu que a Jesucrist el va matar un català “Rojo, separatista y masón?
  Un altre dia us explicaré l’extinció dels dinosaures, ja podeu imaginar la nacionalitat de l’autor de l’atemptat.

 5. yeagov ha dit:

  Suposo que et deus referir a la tesi periodística-històrica-política-alcohòlica d’en Juancho Armas Marcelo, que va dir en un article on afirmava que Ponç Pilat i els legionaris que l’acompanyaven eren catalans.

  https://buscantraons.wordpress.com/2012/10/17/els-catalans-tambe-vam-matar-jesus-segons-armas-marcelo/

 6. Maria Boix ha dit:

  ByxaBy A veure si s’aclareixen… no hem existit o som prehistòrics? Gentussa!!!

 7. yeagov ha dit:

  L’extinció dels dinosaures és molt probable que s’hagués produït perquè els van usar a Vic per fer fuets.

 8. Maria Boix ha dit:

  Que dolents els de Vic… 😉

 9. ByxaBy ha dit:

  Sí, Yeagov, em referia a l’amic d’empenta.

  Maria per a ells som segons convingui, coherència zero.
  Fa uns dies vaig pronosticar un escàndol a l’àmbit català per pal·liar les aberracions que envolten a Espanya i aquí el tenim. El de menys és que sigui cert o fals, llançat el peixet Espanya pica l’ham.

  Vaig llegir un comentari de Victor manuel en una entrevista, comentava que va trobar una senyora en una botiga de queviures demanant si tenien fuet que no fos català. Ja no saben ni fer boicot, temps aquells del cava!!!, “Morcilla de Burgos” senyora.

 10. Tomàs ha dit:

  C’s és tan peculiar que està a punt de sortir del mapa. Poden dir totes les burrades que els passin pel cap? Només tenen una dèria, atacar tot el que faci flaire de català.

 11. Maria Boix ha dit:

  ByxaBy són tan patètics!!! L’estupidesa humana no té límits i Espanya és capdavantera!! Ella s’ho perd si no vol fuet català!!

 12. ByxaBy ha dit:

  Maria patètic és poc, però ja no val la pena fer-se mala sang, Espanya està agonitzant, es mor i ara si que marxem.

 13. yeagov ha dit:

  Tomàs: Suposo que el fet que C’s sigui una de les creacions de Boadella deu tenir molt a veure amb aquests espectacles.

 14. Maria Boix ha dit:

  ByxaBy he de moderar-me, les diria massa grosses!! Vols dir que marxem? Fins que no ho vegi, no m’ho creuré!

 15. yeagov ha dit:

  Tinc el plaer d’informar-vos que Pio Moa m’ha blocat al Twitter. I ja és el segon fatxa que em bloqueja.

 16. Maria Boix ha dit:

  Ets un incomprès!!! Hahahahhaha ENHORABONA!!!

 17. yeagov ha dit:

  Sembla que no li ha fet cap gràcia que li digués això:

 18. ByxaBy ha dit:

  S’emprenyen per no res 🙂

 19. Maria Boix ha dit:

  Tenen la pell molt fina i no accepten que se’ls digui la veritat. No et perds res.

 20. yeagov ha dit:

  És un home molt sensible però no veig per quins set sous s’ha emprenyat, no li he dit cap mentida.

 21. Maria Boix ha dit:

  Si no m’equivoco: “¡Las verdades ofenden!”

  Continuen pensant que som IDIOTES!!!

  Que trapella que ets, l’has descobert!! hahahahhaha

 22. yeagov ha dit:

  Vint anys enrere potser m’hauria contingut, ara sóc partidari de dir-li a la cara a la gent que em desagrada el que penso.
  Tothom sap qui és Pío Moa, que era i que és ara, no li he dit res que no sigui públic.

 23. Maria Boix ha dit:

  No siguis malpensat! El nen d’1 any d’una del meu grup del Twitter va blocar un del grup, pobra noia, ho va passar molt malament. Tu la coneixes…

  A vegades amb els ordinadors fem coses sense adonar-nos-en, no crec que sigui aquest cas.

 24. yeagov ha dit:

  Et refereixes a la Sílvia?

 25. Maria Boix ha dit:

  No, l’Aloja!! El de la Sílvia és més gran.

 26. yeagov ha dit:

  Ja les tenen aquestes coses les criatures.

  S’ha de tenir molta cura amb el que es diu per escrit a la xarxa perquè queda registrat, a diferència del que puguis dir en una conversa en persona, això sempre seria la paraula d’un contra l’altre.

 27. Maria Boix ha dit:

  Sí, fa poc ho vaig poder comprovar, tinc molta memòria (amb l’edat, perdo facultats) i, a vegades, han gosat dir-me mentidera, fa poc ho van tornar a fer i vaig passar toooots els missatges.

 28. yeagov ha dit:

  Jo només oblido allò que no m’interessa gens ni mica, i sovint alguna cosa que llegeixo em fa venir a la memòria una altra. Quan algú et digui mentidera exigeix-li que ho demostri, que demostri on has mentit, sinó és capaç qui menteix serà aquesta persona.
  L’última acusació que m’han fet ha estat que li vaig girar els seus arguments en contra.

 29. Maria Boix ha dit:

  I quan es tracta de la meva paraula contra la seva? Jo recordo què m’han dit, si l’altra persona no n’és conscient d’haver-ho dit, aleshores què?

 30. yeagov ha dit:

  Quan són paraules dites, si no en queda constància és difícil demostrar-ho. Però no et preocupis, si haguessin d’empresonar tot aquell que diu alguna paraula forta hi ha molta gent que fa temps que l’haurien empaperat. Fer matisos és quasi impossible quan només tens 140 caràcters per dir alguna cosa.
  Si un dia tens problemes al Twitter tens molta gent que et podem ajudar.

 31. Maria Boix ha dit:

  Gràcies, ja ho sé i m’ho heu demostrat. Fins i tot gent que no conec ni em segueix. Un dia que em vaig barallar amb un del PP, un noi també s’hi va posar i em va defensar. Me’n surto molt bé sola, encara que potser no ho aparenti, tinc mala bava i SEMPRE he de dir la darrera paraula, sóc molt tossuda. Hi ha gent molt maca al Twitter i m’alegro d’haver-la trobada. Els catalans i alguns que no ho són, fem una bona pinya.

 32. yeagov ha dit:

  Generalment als fòrums se solen formar grups, una mica com a la vida real, A Internet, però, hi ha gent que s’empara en l’anonimat que permet la xarxa, especialment alguns fòrums i alguns diaris.

 33. Maria Boix ha dit:

  Sí, quan el garrulin de l’altre dia em va dir que feia fàstic li vaig contestar que era la seva opinió i que jo donava la cara!! M’hauria agradat veure-li la cara al desgraciat aquell!!!

  Que fàcil és dir coses sense donar la cara!!

 34. yeagov ha dit:

  Apart d’aquest bloc i el de blogger publico també al Diari Gran i a l’Indirecte.cat.. En aquest últim bloc durant uns mesos vaig tenir un troll que es dedicava a insultar-me en el meu bloc i en aquells altres blocs on jo hi comentava, i de mica en mica va començar a insultar els autors dels altres blocs. Sembla que després de les queixes se l’ha pogut bloquejar.

 35. mariaboix ha dit:

  És molt fort, només saben insultar, amenaçar i dir bajanades, ni un sol argument, si més no els que jo m’he trobat. Ahir al matí, només llevar-me, em vaig trobar això al Twitter:

  Lois D ‏@loisdf101 27 Abr.
  @MariaBoix1 pues gritaaaaaaa! No! Mejor rebuzna. No! Q los borregos balan😆

  i quan vaig intentar entrar a expandir, aquest avís: “No tens permís per a obtenir resultats de cerques relacionades amb aquest Tuit.”

  Li vaig contestar: “¿A qué viene ésto? ¿Tienes algun problema conmigo? ¡Normalmente, como soy persona, hablo!”

  I encara espero que em contesti!!

  Suposo que se senten molt bé i són molt valents tocant els nassos a dones i amagant-se.

  Ni sé a què venia, ni res. Ja s’ho farà!!

 36. yeagov ha dit:

  Li vas plantar cara i va veure que no tenia res a fer, però també és molt probable que hagués creat el compte per insultar. A la gent que fa això se l’anomena TROLL.

 37. mariaboix ha dit:

  Per descomptat que li vaig plantar cara, què es pensa, aquest i qualsevol altre que ho intenti? Puc tenir molta mala llet! No m’arronsaran i, si convé, tinc molts amics amb ganes de jugar amb garrulins (en diem així), un d’ells els envia medalles, llàstima que, a vegades, es precipita. La medalla diu: “Tonto de la semana”. I, a més, sempre hi ha algú que, encara que no em conegui, topa amb la conversa i m’ajuda. És curiós que, a ells, mai els ajuda ningú.

  No té pinta de ser un TROLL.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.683 hits
Abril 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Enllaços més clicats

 • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: