Rosa “Milosevic” Díez demana a Rajoy que castigui Catalunya

32

3 Mai 2013 per yeagov


Rosa “Milosevic” Díez demana a Rajoy que castigui Catalunya

 

 

Rosa “Milosevic” Díez, lideressa d’UPyD (Ultranacionalismo Patrioterismo y Dictadura) ha demanat a Rajoy que castigui Catalunya per desprestigiar Espanya a l’exterior. La lideressa ultranacionalista ha preguntat a Rajoy si pensar actuar contra la Generalitat de Catalunya per usar les oficines de la Generalitat a l’estranger per promocionar el procés sobiranista i, segons ella, “insultar” Espanya.
Què farà el Govern per evitar que una comunitat autònoma desprestigiï i insulti a Espanya a l’exterior?“, preguntà la lideressa Díez al cabdill de les Espanyes Rajoy.
El desprestigi, senyora Díez, se l’han guanyat els nacionalistes espanyols i Espanya a pols. Que vol dir la lideressa ultranacionalista quan demana a Rajoy que castigui Catalunya? Qui s’ha cregut aquesta ximple que és. Vull recordar que el partit d’aquesta senyora només va aconseguir 14000 vots a Catalunya, és a dir, una senyora el partit de la qual no pinta res a Catalunya amenaça el govern de Catalunya.
Sembla que el que ha molestat als mitjans públics i privats afins al Partit Popular i als partits espanyolistes és que s’hagi conegut un document de DIPLOCAT on es denuncia que PSOE i PP hagin segrestat la Constitució espanyola i que entre d’altres coses s’afirmi que “la forta oposició dins d’Espanya ha provocat que la descentralització hagi estat sempre a mitges, caòtica i ineficaç”. Un exemple és que l’Estat traspassi les Rodalies de Catalunya a la Generalitat però sense traspassar ni la infraestructura (vies i estacions) ni els trens ni les partides econòmiques corresponents que continuen estan en mans de l’Estat i són gestionades per aquest amb evident ineficàcia, per no dir que ho fan malament de manera intencionada. Ui, calla, que ja ho he dit.
El document de DIPLOCAT potser recull alguns punts crítics amb Espanya però això és conegut a l’estranger, no és el que digui DIPLOCAT sobre Espanya el que perjudica la imatge d’Espanya a l’estranger, és el que succeeix a Espanya. I sens dubte, escoltar la lideressa ultranacionalista Díez demanant càstigs contra Catalunya, militarots bramant contra Catalunya o mitjans de comunicació afins al règim del PP defensant l’enviament de tancs a la Plaça Sant Jaume no és una imatge gaire positiva, però aquesta és la seva imatge, la que els partits nacionalistes espanyols han construït amb els seus actes i les seves paraules. Dir que Rosa Díez és una aprenent de Milosevic no és cap insult, és una descripció que es confirma cada vegada que parla de Catalunya.
Rosa “Milosevic” Díez pide a Rajoy que castigue Catalunya
Rosa “Milosevic” Díez, lideresa de UPyD (Ultranacionalismo Patrioterismo y Dictadura) ha pedido a Rajoy que castigue Catalunya por desprestigiar a España en el exterior. La lideresa ultranacionalista ha preguntado a Rajoy si piensa actuar contra la Generalidad de Catalunya por usar las oficinas de la Generalidad en el extranjero para promocionar el proceso soberanista y, según ella, “insultar” a España.
¿Qué hará el Gobierno para evitar que una comunidad autónoma desprestigie y insulte a España en el exterior?“, preguntó la lideresa Díez al caudillo de las Españas Rajoy.
El desprestigio, señora Díez, se lo han ganado los nacionalistas españoles y España a pulso. ¿Que quiere decir la lideresa ultranacionalista cuando pide a Rajoy que castigue Catalunya? ¿Quién se ha creído esta chiflada que es?. Quiero recordar que el partido de esta señora sólo consiguió 14000 votos en Catalunya, es decir, una señora el partido de la que no pinta nada en Catalunya amenaza al gobierno de Catalunya.
Parece que lo que ha molestado a los medios públicos y privados afines al Partido Popular y los partidos españolistas es que se haya conocido un documento de DIPLOCAT donde se denuncia que PSOE y PP hayan secuestrado la Constitución española y que entre otras cosas se afirme que “la fuerte oposición dentro de España ha provocado que la descentralización haya sido siempre a medias, caótica e ineficaz“. Un ejemplo es que el Estado traspase las cercanías de Cataluya a la Generalitat pero sin traspasar ni la infraestructura (vías y estaciones) ni los trenes ni las partidas económicas correspondientes que continúan están en manos del Estado y son gestionadas por éste con evidente ineficacia, por no decir que lo hacen mal de manera intencionada. Uy, calla, que ya lo he dicho.
El documento de DIPLOCAT quizás recoge algunos puntos críticos con España pero esto es conocido en el extranjero, no es lo que diga DIPLOCAT sobre España lo que perjudica la imagen de España en el extranjero, es lo que sucede en España. Y sin duda, escuchar la lideresa ultranacionalista Díez pidiendo castigos contra Catalunya, militarzuelos bramando contra Catalunya o medios de comunicación afines al régimen del PP defendiendo el envío de tanques en la Plaça Sant Jaume no es una imagen muy positiva, pero esta es su imagen, la que los partidos nacionalistas españoles han construido con sus actos y sus palabras. Decir que Rosa Díez es una aprendiz de Milosevic no es ningún insulto, es una descripción que se confirma cada vez que habla de Catalunya.

32 thoughts on “Rosa “Milosevic” Díez demana a Rajoy que castigui Catalunya

 1. ByxaBy ha dit:

  Pocs recursos té la “col·lega” Si ens vol castigar que ens enviï aquell que era actor.

  I tot per un grapat de vots.

 2. Maria Boix ha dit:

  Espanya sola s’ha buscat el desprestigi i ser la riota de bona part de món!! No paren de fer el ridícul, de ficar la pota… No han fet prou el ridícul al Parlament Europeu demanant el Corredor Central quan Europa ha deixat ben clar que el que vol és el Corredor Mediterrani? (només és un exemple de tants)

  Aquesta dona només sap dir parides… d’això a Espanya, en diuen fer política!!

 3. yeagov ha dit:

  ByxaBy
  Rosa Díez acusa Rajoy i Rubalcaba d’haver-se venut als catalans i ella es presenta com algú que no es ven als catalans. Oi que això ens sona?

  Maria:
  En el nínxol ideològic de votants pel qual ella lluita hi ha una competència molt forta. Fa por pensar que la senyora Díez sigui la més valorada de tots els polítics espanyols, això si, tampoc aprova.

  https://buscantraons.wordpress.com/2012/10/30/libel-de-sang-digital/

 4. Maria Boix ha dit:

  Cansa molt tanta bajanada! Que ens deixin marxar i s’acabaran els problemes…

 5. ByxaBy ha dit:

  La catalanofòbia és una prima segura per a tots aquests partidets.

  Heu vist la ultima d’una TV pública?

  Doncs, pirem ja.

 6. yeagov ha dit:

  Aquest vídeo de Telemadrid estaria dins del que jo qualifico de libel digital a l’article que he recuperat i que vaig escriure fa uns mesos. Tampoc ens hem d’estranyar, els pogroms s’organitzaven des del poder emprant una campanya de difamació molt potent, i el millor mitjà més per fer-ho ara és la televisió.

 7. Maria Boix ha dit:

  Si estàs a Twitter i a Facebook, impossible no haver-lo vist!!!

  No sé si ho heu vist:

  L’autora del reportatge de Telemadrid s’hi referma – VilaWeb http://www.vilaweb.cat/noticia/4111456/20130503/lautora-reportatge-telemadrid-shi-referma.html

 8. yeagov ha dit:

  La primera vegada el vaig escoltar a RAC 1. El que és patètic és que la periodista aquesta de Telemadrid digui que s’ha fet “una interpretación torticera” del vídeo. Pel que sé aquesta és una alumna d’en Losantos, i al vídeo apareix l’Amando de Miguel, un dels signants del Manifiesto de los 2300 que també va signar Losantos contra l’ensenyament en català.

 9. ByxaBy ha dit:

  Acabo de llegir el post que comentes (No m’havia adonat de l’enllaç). El lema és difama que alguna cosa queda.

  L’espectre polític està canviant PP i PSOE en aquest moment no arriben al 50% en intenció de vot, Catalunya incrementa l’independentisme i els partidets aprofiten la conjuntura per fer campanya. Aquest és el panorama. Un xic de por si dóna, més llegint les reaccions en els fòrums de la caverna mediàtica, hi ha gent molt boja, amb un odi irascible capaços de tot.

  Opino que no hem d’espera a l’any que ve per fer res, Junqueras i/o Mas han de fer un gir, ja.

 10. yeagov ha dit:

  Comparteixo l’anàlisi que has fet de la situació política. Diria que UPyD vol guanyar-se aquests sectors més esbojarrats de la ultradreta. Fins i tot Rosa Díez sap que a l’esquerra no té res a fer perquè està ben coberta, només pot guanyar vots captant el vot de la dreta més extrema. Sempre havia estat una mica un gra al cul del PSE, i crec que molts del PSE van respirar tranquils quan va abandonar el partit. A UPyD ha recollit gent rebotada d’altres partits o friquis variats. I el discurs de Díez no es diferencia gens ni mica del d’altres forces polítiques d’extrema dreta.

  Jo també crec que Junqueras, Mas i les altres forces que s’hi vulguin afegir no poden demorar més aquesta situació.

 11. ByxaBy ha dit:

  Ja ens va bé que la dreta es fraccione, fins ara marcaven el pas tots a una. L’esquerra està descol·locada, aixo de quedar bé amb tothom no és bon senyal pels seus electors.
  Hi ha un important sector d’esquerra espanyola que ens fa costat. Al País Valencià i Les illes també hi ha un important increment del independentisme.
  Crec que ara es el moment de moure peça i no fer el que espera Espanya que fem, em refereixo a avançar dates, no donar temps de reacció, cercar sinergies amb altres nacionalismes i grups afins…

  El principal problema per a mi, és l’entesa amb forces dispars, encara que sigui per un motiu comú és complicat.
  De totes maneres estem arribant a Ítaca. Ja veiem en Lluís escrivint un dels seus monòlegs 🙂

 12. Maria Boix ha dit:

  Ahir Junqueras deia això:

  Junqueras defensa que la consulta es convoqui ‘en els mesos vinents’ – VilaWeb http://www.vilaweb.cat/noticia/4111907/20130504/junqueras-defensa-consulta-convoqui-mesos-vinents.html

  Espero que es posin les piles perquè la situació empitjora per moments.

 13. yeagov ha dit:

  Maria:
  Hi estic d’acord amb en Junqueras, tot el temps que triguem a declarar la independència només ens perjudicarà.

  ByxaBy
  En condicions normals les diferències són acceptables, ara estem en una situació d’emergència i caldria que tots els partits polítics, o almenys la majoria, s’hi posin d’acord en alguns punts. Evidentment cadascú té la seva ideologia però en temps d’emergència el que cal és unir forces per salvar aquest país nostra.

 14. Maria Boix ha dit:

  Al pas que va no tindrem res per aixecar.

 15. yeagov ha dit:

  Aquest país existeix perquè sempre aconsegueix sobreviure a les pitjors circumstàncies.

 16. ByxaBy ha dit:

  Maria,
  Tal com diu en Junqueras ara es el millor moment. El temps l’únic que aconsegueix es preparar a Espanya per a organitzar-se.

  Yeagov,
  També desitjo que tots anem a una, es la manera de construir. I com bé dius ens em sortit de totes, em aguantat més que ningú i ja ens toca ser el que som.

 17. Maria Boix ha dit:

  Fa temps que ho dic que hem d’accelerar i espero que ho facin el més aviat possible.

 18. Tomàs ha dit:

  Rosa Díez seguirà així, fotent-se amb Catalunya, perquè li és rendible. En el darrer CIS apareix com la política més ben valorada (tot i que suspèn) i el seu Partit (¿?) puja en intenció de vot.

  Per tant, oblidem-nos de que rectifica de les animalades que arriba a dir, li va prou bé.

 19. yeagov ha dit:

  Justament per això li he posat el malnom de Milosevic, el seu discurs s’assembla molt al del líder serbi. I a casa nostra Sánchez Camacho i en Rivera aspiren a ser una mena de Karadzik.

  Recomano aquest article de l’Andreu Llovera
  La presidencia yugoslava rechaza la declaración de soberanía eslovena
  http://andreullovera.wordpress.com/2013/05/08/la-presidencia-yugoslava-rechaza-la-declaracion-de-soberania-eslovena/
  És curiós que els arguments dels serbis respecte a Eslovènia ens recordin tant al que diu Espanya sobre Catalunya.

 20. mariaboix ha dit:

  Doncs apa, a fer com Eslovènia!!!

 21. yeagov ha dit:

  Així com la guerra a Bòsnia-Herzegovina i Croàcia va ser llarga i sagnant, la guerra contra Eslovènia va ser relativament breu, entre d’altres raons perquè els arguments dels serbis per envair Croàcia i Bòsnia no tenien cap justificació en el cas d’Eslovènia.

 22. mariaboix ha dit:

  En aquella època tenia una amiga eslovena i, de tant en tant, m’enviava una carta i m’explicava coses. Més tard vam perdre el contacte.

 23. yeagov ha dit:

  I no has sabut res d’ella?

 24. mariaboix ha dit:

  Si no recordo malament des del 92 que no en sé res. Va ser una època molt complicada de la meva vida i la ella també tenia una vida complicada. Sempre m’he recordat d’ella i ara més que mai.

 25. yeagov ha dit:

  No has pogut reestablir el contacte amb ella ni tan sols per carta?

 26. mariaboix ha dit:

  No, a més a més vaig canviar d’adreça i només recordo el nom i el cognom.

 27. yeagov ha dit:

  Has provat de posar el nom i el cognom d’ella a Internet i provar si per casualitat té Facebook o apareix en alguna xarxa social?

 28. Maria Boix ha dit:

  Sí, la que apareix al Facebook és molt jove i no se li assembla gens i en surt una altra de més gran a Geni, però tampoc, tenia una germana, però no recordo com es deia.

 29. Rena Maddox ha dit:

  Rosa “Milosevic” Díez, lideressa d’UPyD (Ultranacionalismo Patrioterismo y Dictadura) ha demanat a Rajoy que castigui Catalunya per desprestigiar Espanya a l’exterior. La lideressa ultranacionalista ha preguntat a Rajoy si pensar actuar contra la Generalitat de Catalunya per usar les oficines de la Generalitat a l’estranger per promocionar el procés sobiranista i, segons ella, “insultar” Espanya.

 30. Maria Boix ha dit:

  Ens faran pam-pam al culet?? Que se’n vagin a pastar fang… pesats!! Espanya s’insulta i fa el ridícul soleta!!

 31. yeagov ha dit:

  En certa manera ells estan iniciant una nova reconquesta, una guerra santa, i nosaltres som els infidels.

 32. mariaboix ha dit:

  I moooooooooooolt infidels a la seva causa!! 😉 Per cert, de SANTA, res!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.736 hits
Mai 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: