La remor de sabres d’Espanya arriba als Estats Units

26

5 Juny 2013 per yeagov


La remor de sabres d’Espanya arriba als Estats Units

El Regne d’Espanya és un Estat en crisi econòmica, decadència política i descomposició territorial, aviat perdrà la seva última colònia, un procés que va començar fa poc més de dos segles, i aquesta descomposició del seu imperi colonial ha anat seguida d’una remor de sabres quasi permanent des del segle XIX, quasi mig centenar de cops d’Estat, pronunciaments militars,etc. El colpisme és el veritable esport nacional espanyol.
I aquesta remor de sabres comença a escoltar-se als Estats Units. Les declaracions de militars espanyols bramant contra el procés sobiranista català invocant el seu “dret sagrat” a defensar la Pàtria, la seva, mitjançant el mètode tan típic dels militars espanyols de prendre el control a baioneta calada ha tingut ressò a la premsa americana.
A “Testosterone Pit” resumeixen la situació d’Espanya així: “L’atur és gairebé el 26%, la desocupació juvenil superior al 55%. El govern està sumit en un escàndol de corrupció. L’economia està a punt de paralitzar-se. El 23 de gener, el Parlament català va declarar que la regió es constitueix en una entitat política i jurídica sobirana”. I llavors, segons “Testosterone Pit” un 6 de febrer el general Juan Antonio Chicharro va fer unes declaracions en una conferència sobre les Forces Armades i la Constitució celebrada a Madrid on va afirmar que el procés de secessió que es viu a Catalunya ha provocat “una sensació general de preocupació, la por, la incertesa i la confusió” a les Forces Armades espanyoles. El general Chicharro va lamentar la destitució del general Mena que l’any 2006 va amenaçar amb un cop d’Estat si s’aprovava l’Estatut de Catalunya, i va defensar una intervenció militar per fer front a les demandes de més autonomia de Catalunya. Chinarro va oposar la seva interpretació de la Constitució espanyola, article 8.1 – 1. Les Forces Armades, constituïdes per l’Exèrcit de Terra, l’Armada i l’Exèrcit de l’Aire, té com a missió garantir la Sobirania i independència d’Espanya, defensar do Integritat territorial i l’ordenament constitucional – i article 97 – El Govern dirigeix ​​la Política interior i exterior, l’Administració civil i militar i la Defensa de l’Estat. Exerceix la funció executiva i La potestat reglamentària d’acord Amb La Constitució i Les lleis – el que ell qualificava d’interpretació distorsionada de la Constitució que, a parer seu, fan els nacionalistes catalans. I llavors segons “Testosterone Pit” el militar va defensar el derrocament del Govern “si els responsables de la defensa de la Constitució no es va comportar com ho requereix el seu paper”. És a dir, si el Govern espanyol no envia l’Exèrcit a acabar amb el procés sobiranista català, ho faran ells mateixos previ derrocament del propi Govern espanyol.
Sembla que aquesta gent no evoluciona, tenen una mentalitat del segle XIX, i davant de la mateixa situació de crisi econòmica, política i descomposició territorial apliquen els mateixos remeis que ja s’han demostrat fracassats en el passat. 23 Estats s’han independitzat del Regne d’Espanya, i aviat hi haurà un 24è país que s’independitzarà, però ells continuen pensant que ho impediran enviant l’Exèrcit a Catalunya.
El rumor de sables de España llega a los Estados Unidos
El Reino de España es un Estado en crisis económica, decadencia política y descomposición territorial, pronto perderá su última colonia, un proceso que comenzó hace poco más de dos siglos, y esta descomposición de su imperio colonial ha ido seguida de una rumor de sables casi permanente desde el siglo XIX, casi medio centenar de golpes de Estado,pronunciamientos militares, etc. El golpismo es el verdadero deporte nacionalespañol.
Y ese rumor de sables comienza a escucharse en los Estados Unidos. Las declaraciones de militares españoles bramando contra el proceso soberanista catalán invocando su “derecho sagrado” a defender la Patria, su, mediante el método tan típico de los militares españoles de tomar el control a bayoneta calada ha tenido eco en la prensa estadounidense.
En “Testosterone Pit” resumen la situación de España así: “El paro es casi el 26%, el desempleo juvenil superior al 55%. El gobierno está sumido en un escándalo de corrupción. La economía está a punto de paralizarse. El 23 de enero, el Parlamento catalán declaró que la región se constituye en una entidad política y jurídica soberana “. Y entonces, según “Testosterone Pit” un 6 de febrero el general Juan Antonio Chicharro hizo unas declaraciones en una conferencia sobre las Fuerzas Armadas y la Constitución celebrada en Madrid donde afirmó que el proceso de secesión que se vive en Catalunya ha provocado “una sensación general de preocupación, el miedo, la incertidumbre y la confusión “en las Fuerzas Armadas españolas. El general Chicharro lamentó la destitución del general Mena que en 2006 amenazó con un golpe de Estado si se aprobaba el Estatuto de Catalunya, y defendió una intervención militar para hacer frente a las demandas de mayor autonomía de Catalunya . Chinarro opuso su interpretación de la Constitución española, artículo 8.1 – 1. Las Fuerzas Armadas, constituidas por el Ejército de Tierra, la Armada y el Ejército del Aire, tiene como misión garantizar la soberanía e independencia de España, defender do Integridad territorial y el ordenamiento constitucional – y artículo 97 – El Gobierno dirige la política interior y exterior, la Administración civil y militar y la Defensa del Estado. Ejerce la función ejecutiva y la potestad reglamentaria de acuerdo con la Constitución y las leyes – lo que él calificaba de interpretación distorsionada de la Constitución que, a su juicio, hacen los nacionalistas catalanes. Y entonces según “Testosterone Pit” el militar defendió el derrocamiento del Gobierno “si los responsables de la defensa de la Constitución no se comportó como lo requiere su papel”. Es decir, si el Gobierno español no envía el Ejército a acabar con el proceso soberanista catalán, lo harán ellos mismos previo derribo del propio Gobierno.
Parece que esta gente no evoluciona, tienen una mentalidad del siglo XIX, y ante la misma situación de crisis económica, política y descomposición territorial aplican los mismos remedios que ya se han demostrado fracasados ​​en el pasado. 23 Estados han independizado del Reino de España, y pronto habrá un 24 º país que independizará, pero ellos siguen pensando que lo impedirán enviando al Ejército en Catalunya.

26 thoughts on “La remor de sabres d’Espanya arriba als Estats Units

 1. Maria Boix ha dit:

  Deuen tenir el “mono” XD

  A Espanya tenen un defecte moooolt greu, haurien de pensar molt bé què diuen abans d’obrir la bocassa. Si tantes ganes en tenen, per què no ho fan? Són tan ingenus de pensar que dient això el poble català es farà enrere? Com més bajanades sento, més ganes tinc de perdre’ls de vista! Suposo que ho fan per espantar els immigrants que tenen la mateixa mentalitat que ells, però NO compten que molts d’aquests ja pensen com nosaltres o bé la seva descendència és independentista.

  A més, a part dels que tenim un sentiment català que NO encaixa gens amb el tarannà espanyol i volem viure plenament en català, molts d’aquests immigrants veuen el caos que hi ha actualment a Espanya i en volen fugir, per haver d’emigrar (malgrat que Pons negui que és emigrar “Italia pide perdón a los jóvenes emigrantes mientras Pons dice que irse a Alemania es estar “en casa” http://www.publico.es/456480/italia-pide-perdon-a-los-jovenes-emigrantes-mientras-pons-dice-que-irse-a-alemania-es-estar-en-casa ) prefereixen continuar vivint en una terra que els ha acollit i on ha fet la seva vida i, si s’independitza d’Espanya, doncs molts ja veuen que, a sobre, tenen més possibilitats de viure millor.

 2. Excelente la caricaturización con las banderas..!

 3. yeagov ha dit:

  32 anys sense fer un cop d’Estat deu ser molt per una gent que ho porta als gens.

  Aquesta cridòria demostra que no tenen arguments per convèncer-nos que ens quedem.

 4. ByxaBy ha dit:

  Em fa molta gràcia llegir a aquests terroristes defensar la constitució. Serà perquè ells la van crear.

 5. yeagov ha dit:

  S’emparen en la Constitució però els fets demostren que mai han tingut gaires manies per passar-se la Constitució de torn per l’arc de triomf, Espanya ha tingut 7 Constitucions diferents en 2 segles.

 6. ByxaBy ha dit:

  Allà ells, ja s’ho faran.
  La legitimitat està per sobre de la llei i això no volen entendre-ho els que s’emparen en la constitució.

 7. Maria Boix ha dit:

  Aquesta gentussa està suspesa en interpretació de textos, què n’hem d’esperar? Si no saben entendre la definició de democràcia, com vols que entenguin la Constitució? … massa lletres i s’atabalen.

 8. ByxaBy ha dit:

  Ja sabem com pensen i com actuen. El dret internacional sí o sí ho han d’acatar, posaran impediments i a saber de què són capaços, que facin el que vulguin, les coses crec que s’estan fent bé i l’objectiu evidentment és la DUI i a partir d’aquí adéu espanya.

 9. Maria Boix ha dit:

  Només ens queda l’opció DUI! S’hi han posat de cul i NO els en trauràs!!

 10. ByxaBy ha dit:

  La DUI és l’objectiu des del principi, ja sabem que no hi res a fer amb aquesta penya. Estem cremant totes les etapes per arribar-hi

 11. Maria Boix ha dit:

  Ho sé… però es fa massa llarg!!

 12. ByxaBy ha dit:

  I tant, llarguíssim, tinc unes ganes de sentir a la caverna: egpañoles, egpaña sa roto

 13. Maria Boix ha dit:

  Hahahahahaha DELIRES!! NO ho diran i ho negaran.

 14. ByxaBy ha dit:

  També és veritat 🙂

 15. yeagov ha dit:

  Quan es sacralitza un text i s’interpreta poden succeir coses com les que veiem. I això val per la Bíblia o l’Alcorà, i val per la Constitució espanyola que ha estat convertida en una mena de tòtem. Cada grup llegeix aquell article o aquells articles que més l’interessen, i el PP (també el PSOE) s’han centrat a recordar a totes hores l’article 8è. UPyD se centra especialment, crec, que en el 150.
  És una llàstima que cap d’ells recordi aquell article que parla del dret a la vivenda, crec que és el 74.
  Hi ha dos fets que tinc clars.
  Enlloc de la Constitució diu quins són els territoris que composen el Regne d’Espanya, per tant quan algú us digui que “Cataluña es o es de España” pregunteu-li a quin paràgraf de la Constitució espanyola diu això.
  La Constitució també diu que l’Estat garantirà i protegirà les llengües cooficials, però enlloc de la Constitució es diu quines són aquestes llengües.

 16. ByxaBy ha dit:

  Tu ho has dit, han sacralitzat la constitució. Franco també parlava de l’estat de dret igual que qualsevol altre dictador. Les lleis emanen de la legitimitat del poble i espanya està subjecta al dret internacional. Com interpretin o el que facin amb els seus paperots no té res a veure amb nosaltres. Ja els coneixem.

 17. Maria Boix ha dit:

  La Constitució la utilitzen a la seva conveniència!! També diuen que no es pot canviar i bé que la varen canviar… a conveniència d’ells!! És una vergonya!!

 18. Tomàs ha dit:

  La Constitució va estar molt ben feta per als que volen una Espanya com la que defensa aquesta gent. La Constitució va estar mal defensada des de Catalunya, ja que es va equivocar amb el tema econòmic, en el títol 2 i en el 8. Els errors del passat es paguen en el present…, i esperem que no en el futur.

  Se n’hauria d’aprendre dels errors del passat.

 19. yeagov ha dit:

  Canviar la Constitució requereix 2/3 de les Corts espanyoles, fet que obliga a sumar els vots de PP i PSOE. I com molt encertadament ens has recordat, Maria, PSOE i PP van posar-se d’acord per introduir alguns canvis a la Constitució, malgrat que ells negaven que la Constitució es pogués modificar, i ho van fer amb nocturnitat i traïdoria.
  Personalment, prefereixo que no canviïn res abans que marxem, encara podrien introduir canvis per fotre’ns encara més.

 20. mariaboix ha dit:

  Jo penso com tu i afegeixo que o ens afanyem o patirem!!

 21. yeagov ha dit:

  El PP segueix amb el procés de recentralització, demana que les Comunitats Autònomes tornin competències a l’Estat per reduir, segons ells, el nombre d’administracions.

 22. Maria Boix ha dit:

  Doncs inútils i incompetents com són… més val que marxem!!

 23. yeagov ha dit:

  Les delegacions del govern i les diputacions depenen directament de l’Estat, i especialment les diputacions són un niu de corrupteles, per exemple la de Castelló i la d’Ourense. La supressió d’aquells ministeris les competències estan transferides a les Comunitats Autònomes però mantenen tot el seu personal íntegre també estalviaria molts diners. I que ningú fiqui la mà a la caixa també estalviaria molts diners. Però suposo que els senyors del PP no han pensat pas en cap d’aquestes possibilitats.

 24. mariaboix ha dit:

  Els demanem massa sacrifici… deixar de guanyar calerons extres?? Tu somies!!

 25. yeagov ha dit:

  El PP és una barreja de la Mafia i la Falange.

 26. mariaboix ha dit:

  El PP no és de fiar!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.682 hits
Juny 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: