PARAULES INCENDIÀRIES DE LA CAVERNA

37

16 Agost 2013 per yeagov


PARAULES INCENDIÀRIES DE LA CAVERNA

D’acord, jo no seria el model a imitar, ho reconec, sovint he escrit i he dit coses que no serien gaire correctes en la forma que jo les he expressat, però la meva influència és molt poca. No crec que si escrivís al meu bloc “aneu a caçar un gambosí amb una destral” algú decidís fer-ho.
Alguns periodistes ultranacionalistes espanyols en connivència amb alguns polítics de la mateixa ideologia es dediquen a encendre els odis vers Catalunya i tot el que tingui a veure amb Catalunya, i arran del procés iniciat a Catalunya per independitzar-nos d’Espanya, alguns han decidit extremar aquest discurs sense pensar.
Exemples serien Enrique de Diego que en el seu mitjà entrevista militars espanyols que semblen sortits del museu de la carcúndia castrense carpetovetònica fent pudor de naftalina colpista com el coronel Alamán que va advertir que “¿La independencia de Cataluña? Por encima de mi cadáver o el tinent general Pitarch “La independencia de Cataluña es impensable, ni por las buenas ni mucho menos por las malas”. I, Alejo Vidal-Quadras, l’encara vicepresident del Parlament Europeu i dirigent del Partit Popular va declarar que l’Estat espanyol hauria d’enviar l’exèrcitespanyol a derrocar el govern democràtic català usant la força. I novament Alejo Vidal-Quadras arriba a afirmar en un diàleg amb el periodistaultradretà espanyol Federico Jiménez Losantos que els catalans volem degollarels espanyols. Tornant a Enrique de Diego (@Enrique_deDiego), aquest entre altres declaracions via Twitter afirma que “Los jodidos separatistas ya han marcado fecha para su declaración de guerra: primera semana de septiembre de 2014. Apuestan por la violencia”. Per si de cas, ell entrevista militars espanyols que el tema de Catalunya ho volen “solucionar” mitjançant el mètode tradicional dels militars espanyols per “solucionar “ els problemes, però els violents, segons Enrique de Diego, som nosaltres per voler votar en un referèndum. Quan algú considera més violent ficar una papereta dins d’una urna que bombardejar ciutats i països és que està molt guillat, i Enrique de Diego és un boig perillós que usa el diari digital per atiar l’odi contra els catalans i crear a Espanya una opinió favorable a la perpetració d’un genocidi contra els catalans.
Enrique de Diego també dóna suport a un ultradretà espanyol, Gerardo Bellalta, amic de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna, que ha afirmat que “Miles de catalanes estamos dispuestos a ejercer dequintacolumnistas en favor de España y en contra del separatismo” i per fer-ho està disposat a organitzar una quinta columna que realitzaria actes de terrorisme contra Catalunya.
Cal prendre nota de les declaracions de gentussa com Enrique de Diego, Alejo Vidal-Quadras, Gerardo Bellalta, Federico Jiménez Losantos i altres, perquè si l’Estat espanyol perpetrés un acte de violència contra els catalans i els representants electes dels catalans s’hauran de perseguir penalment no només els responsables materials dels actes criminals que es perpetressin contra els catalans sinó també a aquells des dels seus mitjans han estat els autors intel·lectuals dels crims que es poguessin perpetrar contra els catalans.
PALABRAS INCENDIARIAS DE LA CAVERNA
De acuerdo, yo no sería el modelo a imitar, lo reconozco, a menudo he escrito y he dicho cosas que no serían muy correctas en la forma que yo las he expresado, pero mi influencia es muy poca. No creo que si escribiera a mi blog “id a cazar un gamusino con un hacha” alguien decidiera hacerlo.
Algunos periodistas ultranacionalistas españoles en connivencia con algunos políticos de la misma ideología se dedican a encender los odios hacia Catalunya y todo lo que tenga que ver con Catalunya, y a raíz del proceso iniciado en Catalunya para independizarnos de España, algunos han decidido extremar este discurso sin pensar.
Ejemplos serían Enrique de Diego que en su medio entrevista militares españoles que parecen salidos del museo de la carcundia castrense carpetovetónica oliendo a naftalina golpista como el coronel Alamán advirtió que “¿La independencia de Cataluña? Por encima de mí cadáver” o el teniente general Pitarch “La independencia de Cataluña se impensable,ni miedo las buenas ni mucho menos miedo las malas“. Y, Alejo Vidal-Quadras, el todavía vicepresidente del Parlamento Europeo y dirigente del PP declaró que el Estado español debería enviar al ejército español a derribar el gobierno democrático catalán usando la fuerza. Y nuevamente Alejo Vidal-Quadras llega a afirmar en un diálogo con el periodista ultraderechista español Federico Jiménez Losantos que los catalanes queremos degollar los españoles. Volviendo a Enrique de Diego (@Enrique_deDiego), este entre otras declaraciones vía Twitter afirma que “Los jodidos separatistas ya han marcado fecha para su declaración de guerra: primera semana de septiembre de 2014. Apuestan por la violencia“. Por si acaso, él entrevista militares españoles que el tema de Catalunya lo quieren “solucionar” mediante el método tradicional de los militares españoles para “solucionar” los problemas, pero los violentos, según Enrique de Diego, somos nosotros para querer votar en un referéndum. Cuando alguien considera más violento meter una papeleta dentro de una urna que bombardear ciudades y países es que está muy chiflado, y Enrique de Diego es un loco peligroso que usa el diario digital para atizar el odio contra los catalanes y crear a España una opinión favorable a la perpetración de un genocidio contra los catalanes.
Enrique de Diego también apoya un ultraderechista español, Gerardo Bellalta, amigo de la delegada del Gobierno español en Catalunya, Llanos de Luna, que ha afirmado que “Miles de catalanes estamosdispuestos a ejercer de quintacolumnistas en favor de España y en contra del separatismo” y para hacerlo está dispuesto a organizar una quinta columna que realizaría actos de terrorismo contra Catalunya.
Hay que tomar nota de las declaraciones de gentuza como Enrique de Diego, Alejo Vidal-Quadras, Gerardo Bellalta, Federico Jiménez Losantos y otros, porque si el Estado español perpetrara un acto de violencia contra los catalanes y los representantes electos de los catalanes deberán perseguirse penalmente no sólo los responsables materiales de los actos criminales que se perpetraran contra los catalanes sino también a aquellos desde sus medios han sido los autores intelectuales de los crímenes que se pudieran perpetrar contra los catalanes.

37 thoughts on “PARAULES INCENDIÀRIES DE LA CAVERNA

 1. Aloja ha dit:

  Brillant,Jaume. Aquesta gent són perillosos i sovint els trobem només patètics. De vegades pensem q n’hi ha prou de fer-ho pacíficament i democràtica i hem de tenir molt present q ells tb juguen, i aquestes són les seves regles. Faltarà veure la reacció internacional.

 2. yeagov ha dit:

  Si, exacte, ells no només hi “juguen” sinó que són un dels jugadors principals. S’ha de dir que estem jugant una partida on no n’hi ha jugadors secundaris perquè totes les parts involucrades (Catalunya, Espanya, la UE en conjunt, cadascun dels nostres veïns, especialment aquells amb els que tenim fronteres, i en general Nacions Unides) són actors principals.
  En tot procés de canvi i negociació n’hi ha exabruptes, però a Espanya han de començar a entendre que la violència ja no és una opció.
  Els que pensen a Espanya que bombardejant els edificis de la Plaça Sant Jaume aturarà el procés i que no hi haurà cap conseqüència per l’Estat espanyol i els seus governants és que no tenen ni idea. La UE no acceptarà que en el seu si es bombardegi una ciutat.
  Moltes gràcies per la teva opinió.

 3. ByxaBy ha dit:

  Val, ja tinc la destral, on hem d’anar a caçar?

  Fora conyes, tampoc estic lliure de pecat, moltes vegades em mostro vehement, la diferència és que no incito l’odi ni la violència i la meva veu també és un granet de sorra.

  Aquests mitjans i espècimens que cites, fan ús del més vil dels discursos. Al meu entendre vulneren els drets més bàsics de les persones, les seves declaracions són delictives i no perquè ho digui, aquella, la seva constitució, és qüestió dels principis més bàsics.

  No només són les paraules, aquesta setmana hem llegit proclames hitlerianes, salutacions feixistes per dirigents populars, amenaces pels mateixos, atemptats a la llengua, i el ranci patriotisme al voltant de Gibraltar entre d’altres. I com és habitual, qui depura responsabilitats?

  I els dolents som nosaltres, potser per no fer les coses com mana l’imperi, és a dir per pilotes.

 4. yeagov ha dit:

  Doncs ja m’agradaria l’Enrique de Diego i en Losantos es dediquessin a buscar gambosís, mentre el busquen no es dedicarien a dir animalades.

  Just ara he vist la pancarta proHitler de la plaça de toros de Pinto i un d’aquests cadells de NNGG de Gandia fent la salutació feixista. Aquesta gent ha decidit que no els cal dissimular.

 5. ByxaBy ha dit:

  Gamarussos caçant gambosins!!!

  Pot ser divertit.

 6. yeagov ha dit:

  O perillós, un gamarús caçant gambosins amb una destral és com un mico amb una metralleta.

 7. mariaboix ha dit:

  Anava a fer la broma de quan i on quedem però en ByxaBy se m’ha avançat, quina llàstima!! XD

  No sé què els passa a aquesta gent però no hi toquen ni entenen res. No crec que el govern espanyol sigui tan irresponsable d’enviar-nos l’exèrcit, però sí que fa temps que penso que uns quants militars torrats n’organitzaran alguna en contra nostra. Tant de bo m’equivoqui! De la UE cada vegada me’n refio menys. No sé com acabarà aquesta història, però, si us plau, que s’acabi ràpid que dels espanyols, a part d’estar-ne farta, acabaran fent-ne alguna. Estan demostrant no ser gaire intel·ligents i portant Espanya cap a una dictadura, tinc la sensació que volen ser expulsats d’Europa.

 8. yeagov ha dit:

  De ximples i sonats n’hi ha arreu, però fins i tot el més ruc dels militars actuals sap que no tenen ni mitjans ni tropes per ocupar tot Catalunya, cert, podrien entrar a sang i foc, però no esclafarien els catalans a no ser que estiguessin disposats a matar tothom, i això, Maria, és materialment impossible per moltes raons. Hi ha una component que els ximples que ens amenacen amb els tancs i bombardeigs no han pensat, l’exèrcit espanyol està integrat a l’OTAN, molts dels seus sistemes armamentístics no els podrien usar.
  La UE, NU ni l’OTAN permetran que es repeteixi a Europa una salvatjada com la de l’antiga Iugoslàvia.
  El govern espanyol ha de deixar de fer l’imbècil amb el tema de Gibraltar perquè ells saben que mai Espanya podrà atacar Gibraltar perquè això seria entrar en guerra amb la Gran Bretanya, i ja et dic que Espanya té totes les de perdre.

 9. Maria Boix ha dit:

  Ja ho sé que té totes les de perdre… No paren de gastar diners en Defensa però no tenen res potable.

  Continuen fent servir l’estratègia de la por… ja fa temps que ho dic: Que vinguin i diguin: Adéu Europa!!

 10. yeagov ha dit:

  Si les armes les estan comprant amb la idea d’usar-les a Catalunya ja s’ho poden treure del cap perquè, i no seria el primer cop, Estats Units no autoritzaria a Espanya l’ús dels F18 contra Catalunya, i els carros de combat Leopard, de patent alemanya tampoc no podrien usar-se contra Catalunya.

 11. Maria Boix ha dit:

  El problema és que n’hi ha molts que NO ho saben, ara perquè passo d’ells però encara hi ha anticatalanistes al Twitter que ens amenacen amb el “Glorioso Ejército Espanyol” i amb els americans. Ara els ignoro i passo d’ells, cansa repetir sempre el mateix i que no t’entenguin… no val la pena perdre el temps amb qui no et vol escoltar.

  L’altre dia un espanyolet de ment molt tancada tocava la moral a un de Gibraltar i dues amigues meves van ajudar al de Gibraltar. Potser perquè callessin va admetre que per què voldrien canviar a ser espanyols si tenien un índex d’atur baixíssim… els va donar la raó!!

  Crec que ho compren perquè consti que ho tenen, voler aparentar. Tant li fa que sigui obsolet o que no es pugui mantenir, consta que ho tenen i punt. No sé si m’he sabut explicar…

 12. yeagov ha dit:

  Al Twitter n’hi ha molts que s’emparen en l’anonimat per dir rucades perquè saben que és poc probable que el que diguin tingui conseqüències, al món real no serien tan valents.

  El govern espanyol embolica la troca amb el tema de Gibraltar perquè han de distreure el personal de temes com l’atur, l’economia i la corrupció que afecta el PP.

  Durant l’anterior legislatura del PP també Espanya també va tenir merder amb Gibraltar. Quan el govern espanyol vol distreure el personal munta un pollastre amb Gibraltar o organitza una campanya contra bascos i catalans.

 13. Maria Boix ha dit:

  Sí, ja us he comentat altres vegades que amb les dones encara ataquen més. Ara passo molt d’ells, no val la pena perdre el temps amb murs de formigó o sabatots. Tinc poc temps i prefereixo piular a favor del procés.

  Una de les meves amigues li va dir a un que era un il·lús, que el merder de Gibraltar era per distreure el poble de la corrupció, sobres… que ara que tornava a començar la Lliga… va callar i no va dir res més!! Hahahahaa Que dolentes que són les meves amigues!!

  Són patètics… de qualsevol cosa en diuen governar!!

 14. yeagov ha dit:

  La teva amiga tenia raó i subscric la seva opinió. El tema de Gibraltar és recurrent del govern espanyol, cada vegada que hi ha problemes interns busquen un enemic extern.

 15. mariaboix ha dit:

  La influencia británica podría arruinar las expectativas de Madrid 2020 – La Tribuna Hoy http://www.latribunahoy.com/__n2655020__La_influencia_britanica_podria_arruinar_las_expectativas_de_Madrid_2020__.html#.Uikfs-T3iV1.twitter

  Que continuïn fent “amics”… Confio que aquests “amics” es mostraran favorables a Catalunya. Pel que veig a Twitter molts gibraltarenys farts d’Espanya s’han adonat que els catalans som diferents, va ser un bon gest el d’Alfred Bosch.

 16. yeagov ha dit:

  I Madrid es va quedar sense Jocs Olímpics. Espanya no té cap prestigi a l’exterior i anar creant conflictes amb altres països acaba tenint conseqüències. Avui llegia que apart de les repúbllques bàltiques altres països, entre els que hi ha Àustria reconeixen el dret dels catalans a decidir. I no ajudarà gaire a Espanya que es dediquin a pressionar ambaixadors i governs estrangers.

 17. Maria Boix ha dit:

  Que vagin fent… que ho fan molt bé!! Al pas que va, el suport a Catalunya serà per unanimitat.

 18. yeagov ha dit:

  Per si no tenien prou conflictes ara apareix aquest vídeo:

  L’autor l’ha retirat de la xarxa però ha fet tard, i els mitjans britànics se n’han fet ressò.

 19. mariaboix ha dit:

  Sí, ja el vaig veure… estan quedant ben retratats!!

 20. yeagov ha dit:

  Això també ho consideren una criaturada, però aquestes criaturades em semblen perilloses.

 21. mariaboix ha dit:

  Només cal veure com són els de NNGG. Un mal futur espera a Espanya, per ells faran…

 22. yeagov ha dit:

  Si, cert, els dirigents de NNGG del PP són els futurs dirigents del partit, i aquests joves no tenen la mala consciència dels dirigents més grans, aquells que la tenen, clar, aquesta joventut del PP tenen les mateixes idees que Franco però no se’n senten responsables del que fes el franquisme, tot i que l’admiren. També s’ha de dir que estan molt adoctrinats en el revisionisme històric i probablement estan convençuts que Franco era un avi simpàtic que inaugurava pantans.

 23. mariaboix ha dit:

  Al PP hi ha mala consciència? N’estàs segur? A mi NO m’ho sembla!!
  Aquests joves no saben què és el nazisme ni el feixisme i ho troben normal.
  FUGIM d’Espanya!!! Comença a ser repugnant!!

 24. yeagov ha dit:

  Que tinguin mala consciència alguns no vol dir que canviïn el que fan perquè si canviessin es trobarien que tots els mitjans de comunicació afins que els demanen llenya a Catalunya els acusarien de covarda. El PP no pot cedir ni pot canviar el seu discurs perquè són esclaus del seu propi discurs.

 25. Maria Boix ha dit:

  Suposo que ja ho heu vist: Manca de respecte! El PP respon amb un ‘Viva España!’ quan ERC demana un minut de silenci per a Companys http://www.vilaweb.cat/noticia/4150065/20131015/pp-respon-viva-espanya-quan-erc-demana-minut-silenci-companys.html

  Ho vaig trobar repugnant, irrespectuós, vergonyós…

  Van per molt mal camí i espero que els causi mooooolts problemes!!

 26. yeagov ha dit:

  Ho vaig veure i la veritat és que no em sorprèn gens ni mica. El PP si pogués tornaria a afusellar Companys, ara ja es veuen prou forts per no haver de dissimular més i s’estan mostrant com són.

 27. Maria Boix ha dit:

  A mi NO em sorprèn i estic convençuda que si poguessin afusellarien en Mas.

 28. yeagov ha dit:

  Els ultres que van manifestar-se el 12-O ho van fer cridant “Mas a la cámara de gas”.

 29. Maria Boix ha dit:

  Ho sé… però una cosa és el que cridin aquesta gentussa i una altra de ben diferent el que faci l’estat i sap que NO ho poden fer sense conseqüències nefastes per a Espanya.

  Per cert, us passo aquesta foto taaaaan interessant pic.twitter.com/sbfQDbBUMz

 30. yeagov ha dit:

  Ja ho vaig veure, deien que era una militar d’alta graduació, i això confirma la meva tesis, dónes una gorra de plat a un carallot i es creurà que és Napoleó.

 31. Maria Boix ha dit:

  Pot ser que sigui d’alta graduació… el cervell el té mínim!!

 32. yeagov ha dit:

  Franco i Queipo de Llano també eren militars de molt alta graduació, especialment Queipo de Llano, militar d’alta graduació etílica.

 33. Maria Boix ha dit:

  Hahahahahah molt bona aquesta!!

 34. yeagov ha dit:

  L’esperit etílic de Queipo inspira les tertúlies d’Intereconomia i 13TV.

 35. Maria Boix ha dit:

  Potser seria bona idea que fessin controls d’alcoholèmia abans d’entrar…

 36. yeagov ha dit:

  Si fessin controls d’alcoholèmia a la porta es queden fora del plató tots. Tertsch no necessitaria ni bufar, l’alcoholímetre ja marcaria que supera 10 vegades el límit en presència d’ell.

 37. Maria Boix ha dit:

  Cada dia que passa Espanya em decep més….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.736 hits
Agost 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: