EXDIPUTAT NEOLERROUXISTA COMPARA PROFESSORS CATALANS AMB EICHMANN

13

16 Octubre 2013 per yeagov


EXDIPUTAT NEOLERROUXISTA COMPARA PROFESSORS CATALANS AMB EICHMANN

La banalització del nazisme que fan els partits nacionalistes espanyols és vomitiva i prova d’unes mancances culturals i una ignorància que els hauria de fer vergonya. L’últim carallot espanyolista que ha titllat de nazis els catalans ha estat l’exdiputat (del Parlament de Catalunya) neolerrouxista (C’s) José Domingo, que va abandonar aquesta formació presidida per Albert Rivera per acabar orbitant al voltant de la formació ultranacionalista espanyola UPyD de Rosa Díez.
Domingo ha acusat els mestres, membres de les AMPA i logopedes de fer amb els estudiants mitjançant la immersió lingüística el mateix que Adolf Eichmann.
Eichmann va ser el màxim responsable dels camps d’extermini nazis responsable d’assassinar milions de persones. Segons Domingo, els professors i logopedes catalans són “insensibles col·laboradors necessaris” de la immersió lingüística a les escoles catalanes. Doncs si, sense els professors no hi ha escoles ni educació, i per tant, si que és cert que són “col·laboradors necessaris”, però no pas insensibles ja que fan el que fa qualsevol professor en qualsevol escola del Món, ensenyar als nens i adolescents en la llengua del país. Qui si que és insensible (i ignorant) és el senyor Domingo. Insensible amb les víctimes del nazisme, las veritables víctimes del nazisme que han d’escoltar com politicastres ignorants com el senyor Domingo es dediquen a titllar de nazi a tot un poble, els seus mestres, els seus polítics, etc. I també és ignorant el senyor Domingo perquè no té ni puta idea de qui era Eichmann.
Adolf Eichmann va ser tinent coronel de les SS i responsable de dissenyar la “Solució Final”, és a dir, l’extermini industrialitzat i sistematitzat de milions de persones (jueus, gitanos, eslaus, homosexuals, i qualsevol persona que no encaixés en el model de societat que pretenien els nazis. Acabada la Segona Guerra Mundial i derrotat el règim criminal nazi, Eichmann va fugir com molts altres nazis per evitar ser jutjats. Eichmann va aconseguir fugir a l’Argentina on va ser capturat pel Mossad a finals dels 50 i portat a Israel on va ser jutjat, condemnat a mort i executat a la forca.
Espanya és un país on governa un partit fundat per ministres del règim franquista i persones afins a un règim que va arribar al poder amb l’ajut dels nazis, va col·laborar amb els nazis enviant la Divisió Blava condecorada per la Delegada del Govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna (PP). PP i C’s recentment van abandonar el Parlament de Catalunya per no haver de votar una moció per condemnar el franquisme (i els seus crims), pocs dies després es manifestaven per la unitat d’Espanya al costat de persones que d’estètica feixista. Malauradament l’Estat espanyol i molts mitjans de comunicació espanyols emparen les tesis revisionistes i negacionistes, i els neonazis espanyols gaudeixen de protecció institucional i mitjans de comunicació a través dels quals propagar la seva ideologia.
No, senyor Domingo, els professors catalans no són nazis ni feixistes, però vostè és un espanyolista ignorant i mentider. Ja n’hi ha prou que cafres ignorants com aquest senyor segueixin banalitzant el nazisme i titllant-nos als catalans d’allò que ideològicament estan ells molt a prop. Si vol veure nazis, senyor Domingo, miri al seu voltant amb la gent que vostè es manifesta.
Va ser el franquisme el que va prohibir el català en tots els àmbits públics de la societat, començant per les escoles, i el senyor Domingo, com feia el franquisme, continua atacant la llengua. Per sort, a Catalunya vivim en una democràcia i som els catalans els que volem que s’ensenyi i s’eduqui en català els nostres fills, tal com succeeix a qualsevol país normal i democràtic, el que no era normal és que la llengua pròpia del país estigués prohibida. Vostè vol tornar al franquisme, doncs ho té fàcil, senyor Domingo, vagi-se’n a viure a Espanya.
EXDIPUTADO NEOLERROUXISTA COMPARA PROFESORES CATALANES CON EICHMANN
La banalización del nazismo que hacen los partidos nacionalistas españoles es vomitiva y prueba de unas carencias culturales y una ignorancia que les debería dar vergüenza. El último tonto españolista que ha tachado de nazis a los catalanes ha sido el exdiputado (del Parlamento de Catalunya) neolerrouxista (C ‘s) José Domingo, que abandonó esta formación presidida por Albert Rivera para terminar orbitando alrededor de la formación ultranacionalista española UPyD de Rosa Díez.
Domingo ha acusado a los maestros, miembros de las AMPA y logopedas de hacer con los estudiantes mediante la inmersión lingüística lo mismo que Adolf Eichmann.
Eichmann fue el máximo responsable de los campos de exterminio nazis responsable de asesinar millones de personas. Según Domingo , los profesores y logopedas catalanes son “insensibles colaboradores necesarios” de la inmersión lingüística en las escuelas catalanas. Pues si, sin los profesores no hay escuelas ni educación, y por tanto, si es cierto que son “colaboradores necesarios” , pero no insensibles ya que hacen lo que hace cualquier profesor en cualquier escuela del Mundo, enseñar a los niños y adolescentes en la lengua del país. Quien si que es insensible (e ignorante) es el señor Domingo. Insensible con las víctimas del nazismo, las verdaderas víctimas del nazismo que tienen que escuchar como politicastros ignorantes como el señor Domingo se dedican a tachar de nazi a todo un pueblo, sus maestros, sus políticos, etc  Y también es ignorante el señor Domingo porque no tiene ni puta idea de quién era Eichmann.
Adolf Eichmann fue teniente coronel de las SS y responsable de diseñar la “Solución Final” , es decir , el exterminio industrializado y sistematizado de millones de personas (judíos, gitanos, eslavos, homosexuales, y cualquier persona que no encajara en el modelo de sociedad que pretendían los nazis. Terminada la Segunda Guerra Mundial y derrotado el régimen criminal nazi, Eichmann huyó como muchos otros nazis para evitar ser juzgado. Eichmann logró huir a Argentina donde fue capturado por el Mossad a finales de los 50 y llevado a Israel donde fue juzgado, condenado a muerte y ejecutado en la horca.
España es un país donde gobierna un partido fundado por ministros del régimen franquista y personas afines a un régimen que llegó al poder con la ayuda de los nazis, colaboró ​​con los nazis enviando la División Azul condecorada por la Delegada del Gobierno en Catalunya, Llanos de Luna ( PP ). PP y C ‘s recientemente abandonaron el Parlamento de Catalunya para no tener que votar una moción para condenar el franquismo (y sus crímenes), pocos días después se manifestaban por la unidad de España junto a personas que de estética fascista. Desgraciadamente el Estado español y muchos medios de comunicación españoles amparan las tesis revisionistas y negacionistas, y los neonazis españoles gozan de protección institucional y medios de comunicación a través de los cuales propagar su ideología.
No, señor Domingo, los profesores catalanes no son nazis ni fascistas, pero usted es un españolista ignorante y mentiroso. Ya basta que cafres ignorantes como este señor sigan banalizando el nazismo y calificando a los catalanes de lo que ideológicamente están ellos muy cerca. Si quiere ver nazis , señor Domingo, mire a su alrededor a la gente con que usted se manifiesta.
Fue el franquismo el que prohibió el catalán en todos los ámbitos públicos de la sociedad, empezando por las escuelas, y el señor Domingo, como hacía el franquismo, continúa atacando la lengua. Por suerte, en Catalunya vivimos en una democracia y somos los catalanes los que queremos que se enseñe y eduque en catalán nuestros hijos, tal como sucede en cualquier país normal y democrático, lo que no era normal es que la lengua propia del país estuviera prohibida. Usted quiere volver al franquismo, pues lo tiene fácil, señor Domingo, váyase a vivir a España.

13 thoughts on “EXDIPUTAT NEOLERROUXISTA COMPARA PROFESSORS CATALANS AMB EICHMANN

 1. Maria Boix ha dit:

  Aquests darrers anys he conegut uns quants professors i, pel que m’expliquen, ensenyen els nens a PENSAR i és això el que molesta a tota aquesta gentussa que només està interessada en gent inculta. A mi NO em varen ensenyar a pensar i com molt bé saps NO em varen adoctrinar, tampoc és una qüestió familiar, el meu independentisme és intern i no sé d’on va sortir. El que sí que és cert és que molts catalans varen ser adoctrinats en l’espanyolisme i són independentistes.

 2. yeagov ha dit:

  A les escoles es forma als nens però també a casa, llegint els diaris, veient la televisió o parlant amb altres persones. Una persona intel·ligent es forma, apart del que aprengui en una escola amb allò que llegeix, veu i escolta, i forma la seva opinió amb la informació que rep procurant o intentant distingir el que són informacions vàlides i les que no.

  Justament això és el que no entenen a Espanya, que moltes persones que per edat van ser adoctrinades a les escoles en un espanyolisme nacionalcatòlic furibund ara siguin independentistes. No és que aquestes persones hagin estat adoctrinades en l’independentisme, és que l’adoctrinament en el nacionalcatolicisme espanyolista ha fracassat perquè qualsevol persona intel·ligent se n’adona que els dogmes d’aquesta ideologia no tenen ni cap ni peus.

  La meva àvia em deia que no em fiqués en política, i hi havia una raó. El meu rebesavi era director d’una revista, “la Revista Tarrasense”, de caràcter federalista i des d’aquest mitjà defensava a més de les posicions federalistes, la indústria tèxtil. Apareix com un dels escriptors proteccionistes de Terrassa en un assaig que vaig aconseguir fa un temps. Col·laborava en altres mitjans, sent corresponsal a Terrassa d’altres mitjans. Se les va tenir amb qui llavors era alcalde de Terrassa que se’n va querellar perquè el meu rebesavi el criticava molt durament, cal afegir que el meu rebesavi va guanyar els dos judicis. Això del que parlo és l’any 1885, una època on els diaris no tenien problemes en dir quines eren les seves posicions polítiques a diferència d’ara i les defensaven sense fer trampes com fan alguns diaris d’ara.
  El meu rebesavi i el meu besavi sent directius de l’Ateneu de Les Corts van ser investigats, com tots els ateneus i associacions catalanes pel comitè que va investigar els fets de la Setmana Tràgica.
  En aquestes circumstàncies i amb aquests precedents, sabent la meva àvia que jo sóc dels que es mossega la llengua gaire em va dir que no em fiqués en política perquè podia sortir malparat.
  Justament pel fet que el meu rebesavi va ser federalista i m’he informat del tema parlo del tema i sé que això del federalisme no és possible a Espanya perquè no n’hi ha de federalistes a Espanya.

  http://buscantraons.blogspot.com.es/2009/02/el-meu-rebesavi.html

 3. Maria Boix ha dit:

  El concepte que es té d’Espanya i la manca del gen evolutiu fan que sigui impossible el federalisme.

 4. yeagov ha dit:

  A Espanya només hi ha hagut un president del govern federalista, Pi i Margall, i era català. El federalisme a Espanya és impossible.

 5. Maria Boix ha dit:

  A Espanya només triomfa el centralisme.

 6. Un article molt bo, interessant i ben expressat. Tret dels mèrits literaris i l’interès del contingut, fa treure foc pels queixals assabentar-se, una vegada més, de la ignorància i mala fe d’aquesta colla de polítics impresentables.
  Interessant també el teu comentari sobre el teu rebesavi.

 7. yeagov ha dit:

  Shaudin:
  Gràcies pels elogis. Tens raó, aquestes coses fan emprenyar per la seva reiteració del discurs espanyolista en aquesta línia. Ja diuen que la ignorància és molt atrevida, i en aquest cas entraria en el terreny de la difamació. A partit de l’1 de gener la banalització del nazisme podria ser perseguible judicialment si l’Estat fa cas a una directriu comunitària. Això però, i de la manera que la Justícia espanyola tracta aquests assumptes, podria quedar en una simple declaració de bones intencions per part de la UE.

  Maria:
  Ho proven des del comte-duc d’Olivares, primera meitat del segle XVII, i han fracassat però pel camí han causat milers de morts.

 8. mariaboix ha dit:

  Des de temps immemorables Espanya és sinònima de MORT. Tenen set genètica de sang.

 9. yeagov ha dit:

  Shaudin:

  Com a canadenca això et farà riure pel patetisme i la ignorància a l’hora d’il·lustrar una notícia. El diari La Razón, un diari, diguem-ho suaument, espanyolista i conservador, destacat pels seus atacs al procés independentista amb arguments prou delirants va publicar fa uns dies una notícia sobre el desmantellament dels arsenals químics acompanyada d’un mapa del Canadà, fins aquí tot normal, però quan examines el mapa se’t cau l’ànima als peus i sents vergonya aliena per la ignorància d’aquest diari perquè quan mires el mapa et sobte que assenyalin el Canadà on realment està Alaska.
  Heus aquí el mapa;:pic.twitter.com/5coQehdjjT

 10. mariaboix ha dit:

  Típic, mai es documenten…

 11. yeagov ha dit:

  Independentment de quines siguin les posicions ideològiques de La Razón hi ha una cosa que és exigible a un diari, que sàpiga de que parla. Són periodistes i haurien de tenir uns mínims coneixements de geografia. Canadà no és un país petit, que no sàpiguin situar Lesotho al mapa, passi, però el Canadà és un país amb un territori molt gran i fàcilment identificable.

 12. mariaboix ha dit:

  Sigui fàcil o difícil, hi ha una cosa que es diu documentar-se.

 13. yeagov ha dit:

  Això també. I si no que li preguntin a la Shaudin, que ella sap molt bé com és de gran el Canadà.
  El gran problema de La Razón és que és un mitjà de propaganda no pas un diari d’informació, i la propaganda no sempre serveix per comunicar fets reals sinó per transmetre la propaganda del règim rajoyista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.735 hits
Octubre 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: