A qui serveix l’Albert Rivera?

2

19 Octubre 2010 per yeagov


A qui serveix l’Albert Rivera?

És clar que a Catalunya no, a la seva llengua encara menys, C’s des de la seva creació ha basat la seva activitat política a atacar les institucions catalanes, malgrat que ara en forma part d’elles, atacar a la llengua catalana, que creuen que té una presència excessiva tant a nivell social com oficial, i en acusar a tothom de nacionalistes, ells substitueixen la C per una Z, quan ells defensen una idea d’Espanya que és la mateixa que defensa el Partit Popular, un partit nacionalista espanyol, i que era la mateixa idea que va voler imposar el nacionalista espanyol i dictador feixista Franco. C’s voldria marginar el català com també voldria fer el PP, i com va fer el franquisme. A vegades Albert Rivera i la seva camarilla busquen nacionalistes o nazionalistes i s’obliden de mirar-se al mirall, llavors en trobarien a uns quants, ells mateixos. Molt mala consciencia deuen tenir els nacionalistes espanyols com el senyor Rivera pel mal que han fet que no reconeixen públicament el que són malgrat que tot el que diuen i fan destil·la un nacionalisme espanyol caspós, antidemocràtic i anticatalà propi del regim anterior impropi d’una democràcia.
El català per llegir poemes, segons Rivera
C’s vol eliminar el requisit de l’acreditació del nivell C de català per treballar a l’administració pública segons ha declarat Albert Rivera al Fórum Europa. Tribuna Catalunya. Segons Rivera “no volem que els nivells lingüístics siguin barreres per a les arribades de funcionaris, de treballadors i d’empreses, sinó que volem persones ben formades, i a més, si saben llengües, millor”, sempre que no sigui el català si ens atenem quina consideració té el senyor Rivera per la llengua catalana quan afirma que “vull el millor cirurgià en els nostres quiròfans, no el millor poeta, vull el millor policia als nostres carrers, no el que millor parli o llegeixi poemes en català”. Aquest és el respecte que Albert Rivera té per la llengua catalana, segons ell només serveix per llegir poemes. Jo també vull els millors cirurgians als quiròfans i els millors policies, i vull que quan els parlo en català m’entenguin, no sentir-me estranger al meu propi país, el català serveix pels poemes i també per a la vida de cada dia, malgrat que a vostés no els agradi, senyors lerrouxistes. Ningú els obliga a viure a Catalunya, si tant els molesta la llengua catalana sempre poden fer les maletes i emigrar cap a Espanya. Són els funcionaris els que han de fer tot el possible per entendre’s amb els ciutadans i no haver de ser els ciutadans els que hagin de canviar de llengua perquè el funcionari no els entén. Saber parlar català no farà pitjor aquests funcionaris, ben al contrari podran servir millor als ciutadans d’aquest país i no conculcar el dret que tenim els catalans a parlar la nostra llengua, el català no serveix només per llegir poemes, senyor Rivera, també serveix per a comunicar-se en aquest país nostre que es diu Catalunya, és la llengua pròpia dels catalans i tenim dret a què aquells que ens serveixen i als que paguem amb els nostres impostos ens entenguin. Mal servei podrà fer un policia si no entén als ciutadans, i si no respecta a un ciutadà català per expressar-se en la seva llengua, llavors, no serà el bon policia que tots esperem. El mateix es pot aplicar als funcionaris enviats aquí des d’Espanya i que encara tenen la gosadia d’actuar com funcionaris espanyols d’altres temps. El senyor Rivera deu voler tornar als temps en què els funcionaris espanyols enviats a Catalunya podien dir allò de “hábleme en la lengua del imperio” o “hábleme en cristiano“. Temps que sembla que no han passat a la història si llegim els diaris.

Ara defensen l’educació trilingüe… i demà?
Rivera “va defensar” en aquesta conferència organitzada a Barcelona per Nueva Economía Fórum l’educació trilingüe dient que a ells ningú els digui “que això surt car, perquè també surt car obrir mbaixades i també ha sortit car a la Generalitat el cas de corrupció del Palau de la Música”. També és car finançar a partits polítics creats amb el propòsit de crear conflictes i subvencionats amb els fons reservats de l’Estat, i no diguem el cas Gürtel, oblidava que el cas Gürtel té a veure amb el Partit Popular, i aquest tenen butlla per embutxacar-se els diners de tots els ciutadans espanyols i catalans. Rivera va a més, abans defensava l’educació bilingüe, quan en realitat volien dir educació només en castellà, ara defensen la trilingüe, a aquest pas encara defensaran l’educació en un idioma diferent per a cada assignatura, si és que quan no es tenen idees, i els de C’s no en tenen ni bones ni dolentes, es defensen bajanades de l’alçada d’un campanar.
El mapa mental del nacionalista espanyol Albert Rivera
Rivera va dir que “(els de C’s) no volen escoles de nacionalisme polític com promouen els partits nacionalistes, sinó escoles on s’estudiin matemàtiques, física, català – que rar, deu haver badat -, castellà, anglés… No es canvia el mapa mental dels alumnes”. El que falla és el mapa mental de C’s, a les escoles catalanes des que tenim democràcia s’ensenyen totes aquestes assignatures, si l’escola catalana fos com la que volen els de C’s seria una escola semblant a la franquista. A qui li falla el mapa mental és a l’Albert Rivera, que comparteix cognom amb dos coneguts nacionalistes espanyols, i sembla que també les mateixes idees.

La lleialtat d’Albert Rivera
Rivera proposa reduir el nombre d’administracions de set a tres eliminant consells comarcals i les vegueries entre d’altres, i diu que “amb Comunitats Autònomes lleials al govern espanyols seria suficient”. Podríem eliminar les delegacions del govern espanyol, seria un avenç eliminar aquesta administració de l’Estat que substitueix els antics governs civils i que és una administració aliena a Catalunya, però el senyor Rivera aquesta no la cita. Respecte a les lleialtats per exigir-la primer s’ha de ser-ho, l’Estat espanyol no ha sigut mai lleial a Catalunya, i és evident que el partit del senyor Rivera tampoc ho és.

¿A quién sirve Albert Rivera?

Claro que a Cataluña no, a su lengua aún menos, C’s desde su creación ha basado su actividad política a atacar las instituciones catalanas, a pesar de que ahora forma parte de ellas, atacar a la lengua catalana, que creen que tiene una presencia excesiva tanto a nivel social como oficial, y al acusar a todos de nacionalistas, ellos sustituyen la C por una Z, cuando ellos defienden una idea de España que es la misma que defiende el Partido Popular, un partido nacionalista español , y que era la misma idea que quiso imponer el nacionalista español y dictador fascista Franco. C’s quisiera marginar el catalán como quisiera hacer el PP, y como hizo el franquismo. A veces Albert Rivera y su camarilla buscan nacionalistas o nazionalista y se olvidan de mirar en el espejo, entonces en encontrarían a unos cuantos, ellos mismos. Muy mala conciencia deben tener los nacionalistas españoles como el señor Rivera por el daño que han hecho que no reconocen públicamente lo que son a pesar de que todo lo que dicen y hacen destila un nacionalismo español casposo, antidemocrático y anticatalán propio del régimen anterior impropio de una democracia.

El catalán para leer poemas, según Rivera

C’s quiere eliminar el requisito de la acreditación del nivel C de catalán para trabajar en la administración pública según declaró Albert Rivera en el Fórum Europa. Tribuna Catalunya. Según Rivera “no queremos que los niveles lingüísticos sean barreras para las llegadas de funcionarios, de trabajadores y de empresas, sino que queremos personas bien formadas, y además, si saben lenguas, mejor”, siempre que no sea el catalán si nos atendemos qué consideración tiene el señor Rivera por la lengua catalana cuando afirma que “quiero el mejor cirujano en nuestros quirófanos, no el mejor poeta, quiero lo mejor policía en nuestras calles, no el que mejor hable o lea poemas en catalán“. Este es el respeto que Albert Rivera tiene por la lengua catalana, según él sólo sirve para leer poemas. Yo también quiero los mejores cirujanos en los quirófanos y los mejores policías, y quiero que cuando les hablo en catalán me entiendan, no sentirme extranjero en mi propio país, el catalán sirve por los poemas y también para la vida de cada día, aunque a ustedes no les guste, señores lerrouxistas. Nadie les obliga a vivir en Cataluña, si tanto les molesta la lengua catalana siempre pueden hacer las maletas y emigrar hacia España. Son los funcionarios los que tienen que hacer todo lo posible para entenderse con los ciudadanos y no tener que ser los ciudadanos los que tengan que cambiar de lengua para que el funcionario no los entiende. Saber hablar catalán no hará peor estos funcionarios, por el contrario podrán servir mejor a los ciudadanos de este país y no conculcar el derecho que tenemos los catalanes a hablar nuestra lengua, el catalán no sirve sólo para leer poemas, señor Rivera, también sirve para comunicarse en este país nuestro que se llama Cataluña, es la lengua propia de los catalanes y tenemos derecho a que aquellos que nos sirven y los que pagamos con nuestros impuestos nos entiendan. Mal servicio podrá hacer un policía si no entiende a los ciudadanos, y si no respeta a un ciudadano catalán para expresarse en su lengua, entonces, no será el buen policía que todos esperamos. Lo mismo se puede aplicar a los funcionarios enviados aquí desde España y que todavía tienen la osadía de actuar como funcionarios españoles de otros tiempos. El señor Rivera querrá volver a los tiempos en que los funcionarios españoles enviados a Cataluña podían decir aquello de “hábleme en la lengua del imperio” o “hábleme en cristiano“. Tiempos que parece que no han pasado a la historia si leemos los periódicos.

Ahora defienden la educación trilingüe … ¿y mañana?

Rivera “defendió” en esta conferencia organizada en Barcelona porNueva Economía Fórum la educación trilingüe diciendo que a ellos nadie les diga “que esto sale caro, porque también sale caro abrir embajadas y también ha salido caro a la Generalitat el caso de corrupción del Palau de la Música“. También es caro financiar a partidos políticos creados con el propósito de crear conflictos y subvencionados con los fondos reservados del Estado, y no digamos el caso Gürtel, olvidaba que el caso Gürtel tiene que ver con el Partido Popular, y estos tienen bula para embolsarse el dinero de todos los ciudadanos españoles y catalanes. Rivera además, antes defendía la educación bilingüe, cuando en realidad querían decir educación sólo en castellano, ahora defienden la trilingüe, a este paso aún defenderán la educación en un idioma diferente para cada asignatura, si es que cuando no se tienen ideas, y los de C’s no tienen ni buenas ni malas, se defienden tonterías de la altura de un campanario.

El mapa mental del nacionalista español Albert Rivera

Rivera dijo que “(los de C’s) no quieren escuelas de nacionalismo político como promueven los partidos nacionalistas, sino escuelas donde estudien matemáticas, física, catalán – que raro, debe haber rajado -, castellano, inglés … No se cambia el mapa mental de los alumnos “. Lo que falla es el mapa mental de C’s, en las escuelas catalanas desde que tenemos democracia enseñan todas estas asignaturas, si la escuela catalana fuera como la que quieren los de C’s sería una escuela similar a la franquista. A quién le falla el mapa mental es a Albert Rivera, que comparte apellido con dos conocidos nacionalistas españoles, y parece que también las mismas ideas.

La lealtad de Albert Rivera

Rivera propone reducir el número de administraciones de siete a tres eliminando consejos comarcales y las veguerías entre otros, y dice que “con Comunidades Autónomas leales al gobierno españoles sería suficiente“. Podríamos eliminar las delegaciones del gobierno español, sería un avance eliminar esta administración del Estado que sustituye a los antiguos gobiernos civiles y que es una administración ajena a Cataluña, pero el señor Rivera ésta no la cita. Respecto a las lealtades para exigirla primero hay que serlo, el Estado español no ha sido nunca leal a Cataluña, y es evidente que el partido del señor Rivera tampoco lo es.

 

2 thoughts on “A qui serveix l’Albert Rivera?

  1. […] Publicat a Buscant raons – Antic Spaces […]

  2. […] Publicat a Buscant raons – Antic Spaces […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uniu-vos a 1.800 seguidors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.639 hits
Octubre 2010
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enllaços més clicats

  • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: