Problemes diplomàtics

3

19 Juliol 2011 per yeagov


 
Problemes diplomàtics

 
L’ambaixador d’Israel a Espanya denuncia l’antisemitisme dels espanyols
Acabat el seu període com a ambaixador d’Israel a Madrid Rafael Schutz, que serà substituït per Alon Bar, i tornarà a Israel, denuncia que ha viscut “en carn pròpia l’odi i l’antisemitisme de la societat espanyola” i que ha passat durant el seu període com ambaixador moments “poc agradables”. Els moments més complicats han estat segons l’ambaixador l’Operació Plom Fos i els successos de la Flotilla.
La mateixa gent que guardava silenci quan els terroristes palestins s’immolaven a les ciutats israelianes matant i ferint a centenars de civils israelians o quan les organitzacions terroristes palestines i islamistes bombardejaven poblacions israelianes amb milers d’artefactes, en els moments d’apogeu de l’activitat van haver-hi ciutats israelianes que van rebre de mitjana 80 projectils cada dia, aquesta gent era la mateixa que protestava quan Israel va decidir respondre als actes hostils dels terroristes palestins de Gaza i als terroristes xiïtes d’Hezbolà al sud del Líban amb contundència. I Israel va decidir abordar els vaixells d’una Flotilla d’amics d’Hamàs que intentava entrar a Gaza de manera il•legal de la mateixa manera que faria qualsevol país que veiés com uns contrabandistes intenten entrar en el seu territori. Els mateixos que guardaven silenci quan els seus amics terroristes islàmics assassinaven civils israelians es queixen que un Estat democràtic com l’Estat d’Israel decideixi plantar cara a grups terroristes que propugnen Estats teocràtics totalitaris. Des d’agressions a persones, a llocs de culte o a elements ornamentals jueus, així com una ferotge campanya d’antisemitisme duta a terme per grups que diuen que estan al costat dels palestins sense adonar-se que no són més que una corretja de transmissió de la propaganda de grups com Hamàs, i sense adonar-se que aquesta gent a la que tant estimen poc els costarà matar-los com van fer amb un activista italià que va ser assassinat per aquells als que tant estimava.
Ciutadà israelià segrestat per delinqüents panamenys
El cap de seguretat de l’Ambaixada israeliana a Panamà va ser segrestat per uns delinqüents ja detinguts per la policia. Els segrestadors van capturar aquest ciutadà israelià en una àrea de magatzems pròxims a la capital, els delinqüents van intentar fugir de la policia però van tenir un accident, van abandonar el vehicle i al segrestat que va ser trobat lligat de peus i mans i una vena als ulls. L’home només duia la roba interior i presentava contusions en el seu cos. La policia panamenya va detenir 8 persones relacionades amb el segrest. Els delinqüents no duien armes però si que van extreure diners de la conta bancària del segrestat. El vehicle havia estat robat i ara la policia investiga si va ser robat per ser usat pel segrest i robatori.
Assalten ambaixades francesa i nord-americana a Damasc
Partidaris del dictador sirià Bashar al Asad van assaltar el complex de l’Ambaixada dels Estats Units i la seu diplomàtica de França a Damasc. Les raons adduïdes pels assaltants van ser protestar per la visita dels ambaixadors francès i nord-americà a la ciutat de Hama, una ciutat en què s’han produït grans protestes contra el règim sirià. Els assaltants van llançar pedres contra els vidres sense causar cap víctima. Un diplomàtic dels Estats Units va criticar que les autoritats sirianes no impedissin els aldarulls i protegissin l’ambaixada. Les “forces de l’ordre” del règim sirià reprimeixen als que estan en contra del dictador, no pas als partidaris del règim.
Segons fonts del Ministeri sirià d’Exteriors la visita dels ambaixadors nord-americà i francès a Hama va ser “una ingerència clara en els assumptes interiors sirians i una confirmació de l’existència d’un suport estranger que vol desestabilitzar la seguretat i l’estabilitat del país en el moment en què comença el diàleg nacional destinat a construir el futur sirià”. L’assassinat a mans de les forces repressores del règim sirià de més de 1400 civils i la detenció de més de 60000 persones és un assumpte intern?. És curiós que el règim sirià que ha potinejat en els assumptes interns d’alguns dels seus veïns sense preocupar-se gens de les conseqüències ara demani al Món que no s’hi fiqui en els ”assumptes interns sirians”, és a dir, que no critiquin el fet que estigui assassinant la seva pròpia gent.
Problemas diplomáticos
El embajador de Israel en España denuncia el antisemitismo de los españoles
Terminado su período como embajador de Israel en Madrid Rafael Schutz, que será sustituido por Alon Bar, y volverá a Israel, denuncia que ha vivido “en carne propia el odio y el antisemitismo de la sociedad española” y que ha pasado durante su período como embajador momentos “poco agradables”. Los momentos más complicados han sido según el embajador la Operación Plomo Fundido y los sucesos de la Flotilla.
La misma gente que guardaba silencio cuando los terroristas palestinos se inmolaban en las ciudades israelíes matando e hiriendo a cientos de civiles israelíes o cuando las organizaciones terroristas palestinas e islamistas bombardeaban poblaciones israelíes con miles de artefactos, en los momentos de apogeo delactividad hubo ciudades israelíes que recibieron de media 80 proyectiles cada día, esta gente era la misma que protestaba cuando Israel decidió responder a los actos hostiles de los terroristas palestinos de Gaza y los terroristas chiíes de Hezbolá en el sur del Líbano con contundencia. Y Israel decidió abordar los barcos de una Flotilla de amigos de Hamás que intentaba entrar en Gaza de forma ilegal al igual que haría cualquier país que viera como unos contrabandistas intentan entrar en su territorio. Los mismos que guardaban silencio cuando sus amigos terroristas islámicos asesinaban civiles israelíes se quejan de que un Estado democrático como el Estado de Israel decida hacer frente a grupos terroristas que propugnan Estados teocráticos totalitarios.Desde agresiones a personas, lugares de culto o elementos ornamentales judíos, así como una feroz campaña de antisemitismo llevada a cabo por grupos que dicen que están al lado de los palestinos sin darse cuenta de que no son más que una correa de transmisión de la propaganda de grupos como Hamás, y sin darse cuenta de que esta gente a la que tanto aman poco les costará matarlos como hicieron con un activista italiano que fue asesinado por aquellos a los que tanto amaba.
Ciudadano israelí secuestrado por delincuentes panameños
El jefe de seguridad de la Embajada israelí en Panamá fue secuestrado por unos delincuentes ya detenidos por la policía. Los secuestradores capturaron este ciudadano israelí en un área de almacenes cercanos a la capital, los delincuentes intentaron huir de la policía pero tuvieron un accidente, abandonaron el vehículo y al secuestrado que fue encontrado atado de pies y manos y una vena los ojos. El hombre sólo llevaba la ropa interior y presentaba contusiones en su cuerpo. La policía panameña detuvo 8 personas relacionadas con el secuestro. Los delincuentes no llevaban armas pero sí que extrajeron dinero de la cuenta bancaria del secuestrado. El vehículo había sido robado y ahora la policía investiga si fue robado para ser usado por el secuestro y robo.
Asaltan embajadas francesa y estadounidense en Damasco
Partidarios del dictador sirio Bashar al Asad asaltaron el complejo de la Embajada de Estados Unidos y la sede diplomática de Francia en Damasco. Las razones aducidas por los asaltantes fueron protestar por la visita de los embajadores francés y estadounidense en la ciudad de Hama, una ciudad en la que se han producido grandes protestas contra el régimen sirio. Los asaltantes lanzaron piedras contra los cristales sin causar ninguna víctima. Un diplomático de Estados Unidos criticó que las autoridades sirias no impidieran los disturbios y protegieran la embajada. Las “fuerzas del orden” del régimen sirio reprimen a los que están en contra del dictador, no a los partidarios del régimen.
Según fuentes del Ministerio sirio de Exteriores la visita de los embajadores estadounidense y francés en Hama fue “una injerencia clara en los asuntos interiores sirios y una confirmación de la existencia de un apoyo extranjero que quiere desestabilizar la seguridad y la estabilidad del país en el momento en que comienza el diálogo nacional destinado a construir el futuro sirio “.El asesinato a manos de las fuerzas represoras del régimen sirio de más de 1400 civiles y la detención de más de 60.000 personas es un asunto interno?. Es curioso que el régimen sirio que ha jugado con en los asuntos internos de algunos de sus vecinos sin preocuparse nada de las consecuencias ahora pida al Mundo que no se meta en los “asuntos internos sirios”, es decir, que no critiquen el hecho de que esté asesinando a su propia gente.

3 thoughts on “Problemes diplomàtics

 1. Em sorprèn que l’ex ambaixador israelià a Espanya, Rafael Schutz, no entengui que hi hagi antisemitisme a Espanya especialment en relació a l’operació Plom Fos (jo crec que és molt més clar parlar del Conflicte de la franja de Gaza 2008-2009 on segons informes diversos van morir 1434 palestins durant el conflicte dels quals 960 eren civils, 288 d’ells menors de divuit anys, un informe presentat per l’exèrcit israelià reconeixia 1166 palestins morts, entre 457 i 295 d’ells víctimes civils i l’organització israeliana per als drets humans B’Tselem va xifrar en 1387 el nombre de palestins morts, dels quals almenys 774 serien civils, 320 d’ells per sota dels divuit anys), i els successos de la Flotilla de la Llibertat que van culminar amb la mort de 9 activistes de nacionalitat turca. És una cosa absolutament natural el rebuig de les polítiques israelianes per part de molta gent, no només a Espanya sinó a tot el món.

  Jo crec que no es tracta de la quantitat de morts per cada part del conflicte sinó de la major responsabilitat d’Israel sobre això ja que ells funcionen com a estat molt abans que els palestins. No estic d’acord amb les polítiques d’Israel i el no esgotar tots els recursos de la diplomàcia per solucionar un conflicte. Tu dius que “Israel va decidir abordar els vaixells d’una Flotilla d’amics de Hamàs que intentava entrar a Gaza de forma il.legal igual que faria qualsevol país que veiés com uns contrabandistes intenten entrar al seu territori”; Jo entenc que la franja de Gaza no és territori israelià, tampoc tot el mar mediterrani. També dius que “un Estat democràtic com l’Estat d’Israel decideix fer front a grups terroristes que propugnen Estats teocràtics totalitaris”, no entenc qui és Israel per ficar-se en les formes de govern o conflictes interns d’altres pobles. Jo es que tu em diràs que ho fan per defensar-se dels atacs terroristes d’alguns grups palestins extrems. però jo diria que en la incursió de càstig que va executar l’exèrcit d’Israel a Gaza van morir molts civils, dones i nens i no crec que aquests fossin els terroritas. Jo es que tu o qualsevol altra persona pro israelià em pot dir que els que van morir eren fills de terroristes i inevitablement sl final seran terroristes … no deixen cap oportunitat de que les persones siguin diferents. Jo penso que tots els conflictes actuals vénen de la manera com es va crear l’Estat d’Israel molts anys enrere, a sobre d’un altre poble i avui dia els que reclamen són tots terroristes. No ho considero just.

  Jo no crec que es tracti d’estimar als palestins, es tracta que es respectin els drets humans en primer lloc, les sobiranies i autodeterminacions dels pobles, les seves cultures, la història que ells tenen, les seves creences, les seves formes de vida, per això existeixen fronteres també. Els problemes que un poble té els resol dins les seves fronteres el mateix poble. No estic d’acord que l’OTAN intervingui descaradament en un conflicte libi i doni suport als rebels sense deixar l’oportunitat que ells resolguin els seus conflictes democràticament. Jo crec que l’ONU no han d’intervenir en una guerra civil. És cert que els altres pobles poden intervenir a favor d’uns o altres, però els organismes internacionals no han de fer això crec jo. Estan per suggerir solucions no per ser part del conflicte. No poden imposar per la força una forma de govern han de deixar que això sorgeixi des del poble mateix.

  Et sorprèn que un ciutadà israelià hagi estat segrestat a Panamà per delinqüents, li hagin robat diners i la interlocutòria per cometre altres robatoris, en el món avui hi ha centenars i milers de persones assassinades, torturades, segrestades, assaltades i esquarterades. Que agraeixi que no li hagin tallat el cap, els dits o la llengua com fa el narcotràfic a Mèxic amb algunes persones avui en dia. Aquests si són delinqüents que provoquen terror. Els palestins es queden chiquitos davant d’això.

  Que els partidaris del governant sirià Baixar al-Assad assaltessin el complex de l’Ambaixada dels Estats Units i la seu diplomàtica de França a Damasc, tampoc em sorprèn, és una forma de protesta contra les intervencions d’aquests països en els assumptes sirians.

  Els països occidentals volen imposar sistemes i governs, democràcies occidentals als pobles islàmics i no volen entendre que aquestes són altres cultures de milers d’anys, el desenvolupament natural es dóna de diferent manera a la nostra. Crec que cal respectar aquesta forma diferent de ser.

 2. Jaume C. i B. ha dit:

  No em sorprèn que delinqüents comuns assaltin a un ciutadà estranger per robar-li, però en ser algú lligat a l’Ambaixada israeliana em sorprèn que no prenguin més precaucions.

  Llavors estaria justificat assaltar l’ambaixada de Síria per ficar-se en els assumptes dels seus veïns, no?.

  La civilització islàmica no és mil.lenària, no confonguem els poderosos regnes islàmics medievals que promovien el coneixement i la cultura amb aquests Estats sumits en la barbàrie. Creus que hi ha civilització a l’Afganistan, a l’Iraq, Síria o Líbia?. Aquests pobles lluny d’avançar s’han anat sumint en la barbàrie. No m’importa que ells vulguin seguir així, com si volen tornar a les cavernes, el que passa és que ells pretenen estendre la seva barbàrie a la resta del Món.

  Estem d’acord que la gent d’aquests països s’ha regirat contra els seus governs, i aquests governs acusen altres països, especialment els occidentals de promoure aquestes revoltes. Precisament a Europa no li interessa tenir en les seves rodalies revoltes que no se sap com poden acabar.

  El govern sirià intenta incendiar Orient Mitjà provocant incidents a la frontera amb Israel, i traslladant armament al Líban, posant-lo en mans de Hezbollah. Això si que és ficar-se en els assumptes d’altres països.

 3. Jaume C. i B. ha dit:

  Els activistes turcs de la flotilla pertanyien a una ONG islamista amb connexions amb organitzacions terroristes islàmiques. La gran tragèdia que viu el poble palestí és responsabilitat dels seus dirigents, no d’Israel. Si les organitzacions terroristes palestines llancen coets contra Israel ¿que esperen que facin els israelians?.

  Els palestins no funcionen com un Estat, en realitat són unes quantes organitzacions terroristes que mantenen com a ostatges als palestins. Israel funcionava com un Estat abans de ser reconegut oficialment com a tal, els palestins segueixen sent una banda.

  La Franja de Gaza no existeix políticament, però per arribar a aquest territori cal creuar per aigües territorials israelianes. El que Israel pretén és impedir que entrin armes a Gaza que puguin servir per matar israelians. I té tot el dret a interceptar qualsevol vaixell que intenti transportar el que sigui a Gaza.

  Et recordo que Hamàs segueix aspirant a destruir l’Estat d’Israel ia assassinar a tots els jueus, són part de la seva doctrina, creus que cal respectar a qui et vol assassinar?.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.687 hits
Juliol 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enllaços més clicats

 • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: