Madrid, port de creuers sense mar i corredor del Mediterrani a no menys de 300 quilòmetres del Mediterrani
614 Març 2013 per yeagov
Madrid, port de creuers sense mar i corredor del Mediterrani a no menys de 300 quilòmetres del Mediterrani
Madrid, port de creuers sense mar

Javier Conde, coordinador d’Assumptes Econòmics de Madrid diu que Madrid “és el port amb major projecció internacional”. El primer que he fet era buscar fotos del Port de Madrid, no n’he trobat cap, he trucat als “pelochos” i els he demanat que em diguin el número de l’autoritat portuària de Madrid, m’han dit que me’n vagi a pastar fang.
El Manzanares, que jo sàpiga, no és navegable, i el mar està a uns 300 quilòmetres de Madrid. Clar, que el govern espanyol potser ha planificat un sistema per transportar els vaixells per terra fins a Madrid, sempre poden aprofitar l’estany del Retiro.
Corredor del Mediterrani a no menys de 300 quilòmetres del Mediterrani
(El Corredor del Mediterrani passarà per Madrid)

-Almeria, València, Tarragona i Barcelona.
-Madrid, Saragossa i Barcelona.
I des de Barcelona la línia enllaçaria amb la xarxa europea i arribaria a la ciutat hongaresa de Zahony.
D’acord, és cert que han aprovat el Corredor del Mediterrani per la costa mediterrània, però han inclòs Madrid i Saragossa, dues ciutats que el Mediterrani el tenen força lluny i que en principi el ministeri de Foment les havia inclòs en el Corredor Central, aquell corredor que el ministeri pretenia fer travessar els Pirineus just pel mig.
El ministeri de Foment va fer saltar totes les alarmes quan va fer pública una nota informativa per comunicar que s’havia aprovat aquest traçat dient que el traçat seria:
– Almeria, (València), Madrid, Saragossa, (Tarragona), Barcelona, Marsella, Lió, Torí, Milà, Verona, Pàdua, Venècia, Trieste, Koper, Ljubljana, Budapest, Zahony (Hongria).
Després de corregir l’oblit la ministra va insistir que seguirà demanant el Corredor Central.
Madrid, puerto de cruceros sin mar y corredor del Mediterráneo a no menos de 300 kilómetros del Mediterráneo
Madrid, puerto de cruceros sin mar

Javier Conde, coordinador de Asuntos Económicos de Madrid dice que Madrid “es el puerto con mayor proyección internacional”. Lo primero que he hecho era buscar fotos del Puerto de Madrid, no he encontrado ninguna, he llamado a los “pelochos” y les he pedido que me digan el número de la Autoridad Portuaria de Madrid, me han dicho que me vaya a freír espárragos.
El Manzanares, que yo sepa, no es navegable, y el mar está a unos 300 kilómetros de Madrid. Claro, que el gobierno español quizás ha planificado un sistema para transportar los barcos por tierra hasta Madrid, siempre pueden aprovechar el estanque del Retiro.
Corredor del Mediterráneo a no menos de 300 kilómetros del Mediterráneo
(El Corredor del Mediterráneo pasará por Madrid)

-Almería, Valencia, Tarragona y Barcelona.
-Madrid, Zaragoza y Barcelona.
Y desde Barcelona la línea enlazaría con la red europea y llegaría a la ciudad húngara de Zahony.
De acuerdo, es cierto que han aprobado el Corredor del Mediterráneo por la costa mediterránea, pero han incluido Madrid y Zaragoza, dos ciudades que el Mediterráneo lo tienen bastante lejos y que en principio el ministerio de Fomento las había incluido en el Corredor Central, aquel corredor que el ministerio pretendía hacer atravesar los Pirineos justo por medio.
El ministerio de Fomento hizo saltar todas las alarmas cuando hizo pública una nota informativa para comunicar que se había aprobado este trazado diciendo que el trazado sería:
– Almería, (Valencia), Madrid, Zaragoza, (Tarragona), Barcelona, Marsella, Lyon, Turín, Milán, Verona, Padua, Venecia, Trieste, Koper, Ljubljana, Budapest, Zahony (Hungría).
Tras corregir el olvido la ministra insistió en que seguirá pidiendo el Corredor Central.
Comparteix aquest article
Relacionats
Category: Barcelona, Economia, Espanya, Notícia freak, Notícies i política, Noticias y política, Transports | Etiquetes: almeria, ana pastor, barcelona, budapest, corredor del mediterrani, infraestructures, koper, lió, ljubljana, madrid, marsella, milà, ministra de foment, pàdua, port de creuers, saragossa, tarragona, torí, trieste, valència, venècia, verona, zahony
Molt bo!!! Aquesta gent no hi toca gens ni mica!!! Has trucat al pelochos??? Com t’he de fer entendre que no donis idees!!! Ara faran una cinta transportadora de vaixells!!!
Deu hipnotitzar-los!!! No s’entén, si jo en formés part, l’hauria portat al psiquiatre. No es cansen de fer el ridícul???
Això de trucar als “pelochos” no ho he arribat a fer però he estat temptat de fer-ho.
No sé que passa amb el ministeri de Foment però sempre escullen pel càrrec de ministre de Foment als més incapaços: Francisco ÁlVarez Cascos, Magdalena Álvarez, José Blanco i Ana Pastor.
“Escullen pel càrrec de ministre de Foment als més incapaços:”
Per fomentar l’estupidesa. Ho fan bé veritat?
Molt bona la redacció!!!
Tots dos m’heu fet riure i és d’agrair 🙂
Hi ha vegades que cal recórrer a la ironia per no acabar dient paraules gruixudes, i és d’agrair que així ho entengueu.
El tema de les infraestructures a Espanya és un desastre. Els diversos governs espanyols sempre han cregut que les mercaderies han de viatjar cap a Madrid que està allà al mig de la Península empassant-se tot com si fos un forat negre.
Molt bo això dels pelochos!
Quan Catalunya sigui independent, Madrid farà un canal navegable entre València i Madrid per fotre’ns tot el negoci que puguin. Apostem?
Obrir un túnel a través dels Pirineus és molt car, més encara amb l’actual situació econòmica, però obres similars ja s’han fet en el passat, i algunes amb moltes més complexitats, per exemple l’Eurotúnel, però havent pels Pirineus dos passos existents, habilitats i en ús, és un disbarat gastar uns diners que no es tenen en una obra faraònica, encara més si considerem que el govern francès no només no vol construir la seva part del túnel sinó que tampoc volen construir la via que uneixi aquest tram amb la xarxa francesa.
També es parlava de construir un túnel submarí fins el Marroc a través de l’Estret de Gibraltar, una altra possibilitat era fer el mateix però com un pont. Ambdues obres tenen l’inconvenient de tenir un cost desmesurat i unes dificultats tècniques que ho fan quasi impossible.
No em sorprendria gens ni mica que volguessin construir un canal fins a Madrid, però el cost d’una obra així i els anys que serien necessaris per construir-la ho farien impossible.