PP és el Partit Pijo

35

27 Abril 2013 per yeagov


PP és el Partit Pijo

La delegada del govern espanyol a Catalunya ha trobat un raconet a la seva agenda de treball per visitar el Reial Club de Tenis Barcelona on se celebra el 61è Trofeu Comte de Godó, ha pogut, així, descansar de la feixuga tasca d’empaitar alcaldes catalans que no volen posar l’estanquera. Envoltada de tant “glamour” i tanta “pijez” ha declarat a un reporter de Can Cuní: “És important que hi hagi gent ‘pija’ i rica, que són els que després gasten i consumeixen”. I s’ha quedat tan ampla. Es veu que si no ets pijo i ric no tens dret a viure perquè a parer de la “virreina” del règim no consumeixes, i de fet, si ens atenem a les declaracions d’altres il·lustres coreligionaris de Sa Excel·lència, els desgraciats de la plebs només tenim dret a dutxar-nos amb aigua freda, i encara sort que ens deixen dutxar-nos, a menjar iogurts caducats, els iogurts dins de la data els hem d’entregar als pepers, als “pijos” i als rics, hem de deixar de menjar per pagar la hipoteca, i des d’ara ja podeu anar deixant de respirar si esteu malalts, l’aire és massa valuós per a què uns plebeus malalts el gastin.
Aquesta bleda ensucrada d’on creu que surten els diners del seu sou?
Vídeo: María de los Llanos de Luna “És important que hihagi gent ‘pija’ i rica…”
PP es el Partido Pijo
La delegada del Gobierno en Cataluña ha encontrado un rincón en su agenda de trabajo para visitar el Real Club de Tenis Barcelona donde se celebra el 61 º Trofeo Conde de Godó, ha podido, así, descansar de la pesada tarea de perseguir alcaldes catalanes que no quieren poner la estanquera. Rodeada de tanto “glamour” y tanta “pijez” ha declarado a un reportero de Can Cuní: “Es importante que haya gente pija y rica, que son los que después gastan y consumen“. Y se ha quedado tan ancha. Se ve que si no eres pijo y rico no tienes derecho a vivir porque a juicio de la “virreina” del régimen no consumes, y de hecho, si nos atenemos a las declaraciones de otros ilustres correligionarios de su excelencia, los desgraciados de la plebe sólo tenemos derecho a ducharnos con agua fría, y menos mal que nos dejan ducharnos, a comer yogures caducados, los yogures dentro de la fecha los tenemos que entregar a los peperos, los “pijos” y los ricos, tenemos que dejar de comer para pagar la hipoteca, y desde ahora ya puede ir dejando de respirar si está enfermo, el aire es demasiado valioso para que unos plebeyos enfermos el gasten.
Esta pánfila ¿de donde cree que sale el dinero de su sueldo?

35 thoughts on “PP és el Partit Pijo

 1. ByxaBy ha dit:

  Aquests del PP sembla que juguin a veure qui la diu més grossa. Son la secció d’humor de la seva Espanya.

  En honor de la “virreina popular” ja tenim estelada a la Plaça dels Països Catalans a Corbera de Llobregat 🙂

 2. yeagov ha dit:

  Jo també crec que això és una competició de dir disbarats. Em pregunto si aquesta gent no se n’adona que aquestes declaracions amb les que demostren nul·la empatia amb la població poden acabar provocant una revolta, és això el que pretenen?

  Espero que ens posis l’enllaç de la foto de l’Estelada de Corbera.

 3. ByxaBy ha dit:

  Aquesta gent no s’assabenta de res, però de cara a galeria, aprovisionar accions, sobres i béns ho fan molt bé i dir xorrades, es clar.

  http://loxavi.wordpress.com/2013/04/27/serem-allo-que-vulguem-ser/

 4. yeagov ha dit:

  Molt maca l’estelada.

  “Que mengin pastissos” – 30 setembre 2012
  https://buscantraons.wordpress.com/2012/09/30/que-mengin-pastissos/

 5. Tomàs ha dit:

  Una relliscada més de la mai ben nostrada Delegada del Govern (la nostra governanta).

  Si hagués dit que calia que hi hagués milions de nous llocs de feina per a que d’aquesta manera la gent no patís i de pas poder consumir i omplir les arques d’Hisenda, hagués quedat com una senyora, però no té prou capacitat per raonar les coses més simples.

 6. mariaboix ha dit:

  ByxaBy enhorabona, és molt maca!!

  Us passo la de Palamós (malgrat que a l’Ajuntament tenim l’espanyola) a la Plaça de Catalunya que és on se celebren els acte de la Diada, hi tenim l’Estelada sent l’alcaldessa del PSC.

  http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/08/17/lestelada-oneja-des-dahir-palamos/577322.html

  També, per Setmana Santa vàrem fer l’Encén La Flama:

  http://tvcostabrava.xiptv.cat/modetv?chapter_id=93432%2003/04/2013

  Jo vaig personalitzar i col·locar la meva espelma.

 7. mariaboix ha dit:

  Es pot ser més inútil i tenir més mala llet que aquesta donota? Sí, n’hi ha tants al PP que estan pixant fora de test…

  I, a sobre, malgrat haver estat derrotada als tribunals, ella continua donant pel sac amb la maleïda bandereta, d’això en diu treballar i el més fotut, el sou que cobra li paguen amb els nostres diners. Tota Catalunya l’hauria de declarar persona non grata!!

 8. Me parece increíble el comentario de la señora delegada, me doy cuenta que no existe una república democrática en España..!

 9. yeagov ha dit:

  Tomàs
  Després es queixaran si es troben gent a la porta de casa seva escarnint-los. En les actuals circumstàncies declaracions d’aquesta mena només provoquen que l’emprenyada de la gent sigui més gran.

  Maria
  Després d’aquestes declaracions crec que el Parlament de Catalunya hauria de demanar que Llanos de Luna fos cessada d’immediat.

  Patricia
  Hace tiempo que creo que los dirigentes del PP son una pandilla de psicópatas que carecen de la más minima empatía hacia la ciudadanía. Antes de ayer la expresidenta de la Comunidad de Madrid ha afirmado la emigración de los jóvenes tendrá efectos positivos. En fin, parece que en el PP dia si y día también han de insultar a la ciudadanía.

 10. mariaboix ha dit:

  Espero que ho demanin i s’aconsegueixi, ja n’estic farta d’aquesta PETARDA!!

  El problema és que potser el/la següent serà pitjor.

  Patricia: Alucinarías con la cantidad de estupideces que dice y hace esta gentuza.

  Otra de sus hazañas:

  ¡¡Ésto sí que es grave!!

 11. María, realmente me impresionan con lo que dicen y hacen esas personas en función de su ideología..!

 12. yeagov ha dit:

  La noticia que cuelga María es un ejemplo de lo que estamos hablando, Patricia. La privatización de los servicios públicos como sanidad y seguridad social poniéndola en manos de empresas afines al gobierno cuando no empresas dirigidas por dirigentes y familiares de dirigentes del PP.

 13. Cierto Jaume, me di cuenta de ello, lo que sucede que nos sorprende que sea así.

 14. mariaboix ha dit:

  Da miedo pensar hasta dónde son capaces de llegar.

 15. ByxaBy ha dit:

  Gràcies Maria i Jaume. És un plaer veure-la cada dia.

  Impressionant les espelmes a Palamós. Una bona iniciativa.

  Aquí a l’ajuntament, també tenim per imperatiu de la virreina la seva bandera. Aquesta xiqueta pretenia penjar-la a tots els organismes del poble, però no ho ha aconseguit ni ho aconseguirà.

 16. mariaboix ha dit:

  De res!

  A Palamós, pel que m’han explicat, l’Alcaldessa va decidir penjar-la per evitar merder. Això sí, tenim penjada l’Estelada, estem adherits a l’AMI i vam fer l’Encén La Flama. L’Estelada jo no la veig si no hi vaig expressament i, a sobre, la tapen els arbres.

 17. ByxaBy ha dit:

  Doncs, igual que aquí, per por i per evitar ves a saber què. D’aquesta gent es pot esperar qualsevol cosa.

  Jo si veig l’estelada cada dia. Per anar al poble he de passar si o si per davant d’ella. Quan hi ha una mica de vent és un plaer aturar-se a mirar-la 🙂

 18. mariaboix ha dit:

  http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/-/17-politica/555230-estelades-a-palamos-contra-la-rojigualda.html?tmpl=component&print=1&page=

  Però que es fotin, visc davant de l’Ajuntament i tinc l’Estelada!! 🙂

  Enveja sana!!

 19. Creo que no hay que tener miedo, son sólo personas..

 20. ByxaBy ha dit:

  Son imprevisibles y esta característica incierta, da temor. Son la herencia directa de una dictadura, estos son sus principios: fuerza y poder.

 21. mariaboix ha dit:

  Patricia: Son diabólicos y com apunta ByxaBy herederos de una dictadura fascista. Si pudieran, nos exterminarían… en Twitter se puede leer a diario.

 22. Creo que cuando hay un enfrentamiento de intereses o de ideologías .. mucha gente se exterminaría mutuamente…por una u otra razón 🙂

 23. yeagov ha dit:

  ByxaBy
  Si, és veritat, vaig llegir la notícia, pretenia posar l’estanquera fins i tot al pavelló d’esports, oi?
  De fet, si fem una lectura estricta de la llei de banderes ni tan sols els edificis de l’Estat compleixen la llei, alguns només pengen l’estanquera, a diferència dels ajuntaments que molts les tenen totes. Només hi ha un organisme que posa totes les banderes: el Banc d’Espanya de la Plaça Catalunya.

  Patricia
  Hay gente muy peligrosa, en si, sin poder ninguno no suponen ningún peligro, pero les das poder a éstos y es como poner una metralleta en manos de un chimpancé.

 24. ByxaBy ha dit:

  Sí. Pavelló d’esports, bombers, biblioteca, escoles i en qualsevol lloc on hagi un pal per penjar-la. Aquesta noia té una carència

 25. De acuerdo Jaume, me reí por lo de diabólicos. los imaginé con cola, pezuñas y cachos.. 🙂

 26. Maria Boix ha dit:

  Patricia: Me duele tanto ver la generalizada pérdida de respeto existente en el mundo…

  En referencia a lo de diabólicos, es mi forma de expresarme, tienen exceso de maldad. Me alegra haberte hecho reir.

  ByxaBy: Tè una carència neuronal aguda!!

  No sé si heu vist la notícia:

  El Consell Comarcal del Pla d’Urgell aprova una moció a favor de l’eliminació de les delegacions del Govern espanyol – VilaWeb http://www.vilaweb.cat/noticia/4110451/20130430/consell-comarcal-pla-durgell-aprova-mocio-favor-leliminacio-delegacions-govern-espanyol.html

  Si les eliminessin, s’acabarien els nostres problemes.

 27. Entiendo María.. que tengas un buen día..

 28. Maria Boix ha dit:

  ¡Gracias, Patricia, que tengas un buen día!

 29. ByxaBy ha dit:

  Maria:

  Ho he llegit fa una estona. Però … ja sabem que no hi ha res a fer amb aquesta gent. Només queda fer la declaració unilateral d’independència.

  Més vilaweb. No només és mala praxi política, seguim visquent agressions a persones amb noms i cognoms per part de les suposades forces de l’ordre:

  http://www.vilaweb.cat/noticia/4109561/20130427/policia-miquel-girones-obrint-pas-em-parles-espanyol-collons.html

  http://www.vilaweb.cat/noticia/4110406/20130429/cas-dagressio-linguistica-policia-espanyola-figueres.html

  Espanya 1936 versió 2013

 30. María, gracias.. !

 31. yeagov ha dit:

  ByxaBy
  Com vegi un pal de xupaxups o un escuradents és capaç de demanar que s’hi posi una estanquera. Però ella és pija.

  Maria Boix
  L’eliminació de la delegació del govern significaria l’estalvi de molts diners que es podrien destinar a altres assumptes. L’últim contracte aprovat per la neteja de la delegació del govern sortia per uns 900.000 euros. Desconec si és edifici llogat o comprat però un edifici d’aquesta mena té unes despeses importants.

 32. Maria Boix ha dit:

  Patricia: ¡De nada!

  ByxaBy: No sé per què no marxem corrents, tot degenera a marxes forçades.

  Yeagov: La millor solució seria fotre el camp ja!!

 33. María 🙂 sonrisa de simpatía..

 34. Maria Boix ha dit:

  Patrcia: 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.732 hits
Abril 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Enllaços més clicats

 • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: