La rocambolesca història d’una Copa del Rei que va entregar un príncep (I)

4

26 Mai 2012 per yeagov


La rocambolesca història d’una Copa del Rei que va entregar un príncep (I)

Aquest article havia de ser el tercer capítol tercer de “La rocambolesca història d’una Copa del Rei que entregarà un príncep” però quan aquest article s’hagi publicat el príncep haurà entregat la Copa del Rei a l’equip guanyador.

Qui llegeixi aquest article i no hagi llegit els dos anteriors li recomano que ho faci, així entendrà tota aquesta rocambolesca història al voltant d’un partit de futbol. Ja ho ha fet?. Doncs, avancem.

Madrid, ciutat feixista

Aquest partit ha tingut uns pròlegs en principi aliens al partit però que no s’haurien produït si el partit no s’hagués jugat a Madrid. Els espanyols són gent estranya, perquè veure a la policia nacional espanyola acompanyant una manifestació convocada per diverses organitzacions feixistes espanyoles exhibint banderes espanyoles amb el pollastre i banderes amb l’emblema de les SS i els policies aquests mirant cap a l’horitzó, mentre altres companys seus es dedicaven a requisar xiulets, alguna gralla, i altres objectes perillosos com pancartes amb elefants dibuixats era ben curiós. La manifestació ultradretana havia estat convocada per la Falange i per Nudo Patriota Español. Els fatxes diuen que eren 2000 manifestants, la policia no diu cap xifra, curiós silenci policial, la policia quan les manifestacions són contràries als seus caps polítics solen mirar de rebaixar la xifra moltíssim, i en aquest cas no diuen res. Els fatxes anaven cridant les consignes habituals: “Visca Espanya, visca Catalunya espanyola”, “La unitat nacional, Espanya una i no 51″, “Gibraltar espanyol” i la pancarta que deia “la unitat d’Espanya ni es vota, ni es negocia”.

Escoltar aquest àudio: La Policíac requisa xiulets als seguidors blaugranes

https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F47567902  <span><a href=”http://soundcloud.com/latdp-1/la-policia-requisa-xiulets-als”>La policia requisa xiulets als seguidors blaugranes</a> by <a href=”http://soundcloud.com/latdp-1″>latdp</a></span&gt;

Ara ja sabem que per Madrid pots passejar-te amb una esvàstica sense que passi res però els xiulets, els elefants, les estelades i les gralles són considerats perilloses armes. Josuè va enderrocar els murs de Jericó amb trompetes, ahir a Madrid tenien por que uns xiulets enderroquessin les muralles del nacionalisme espanyol madrileny. Espanya, especialment Madrid ha tremolat només per 60000 bascos i catalans, que van tenir un comportament exemplar, cosa que no poden dir les autoritats polítiques de la capital, començant pel més alt representant de l’Estat fins a aquells funcionaris policials que requisaven xiulets i estelades mentre altres acompanyaven una manifestació feixista que exhibia sense cap pudor simbologia nazi.

 Arxivada les querelles de DENAES i L’Associació Dignitat i Justícia

Unes hores abans que se celebrés el partit de la final de la Copa del Rei l’Audiència Nacional ha arxivat dues querelles de dos grups feixistes espanyols. DENAES (Defensa de la Nación Española) va querellar-se per la comissió de possibles delictes de provocació a l’odi i la violència, associació il·lícita i ultratges a Espanya. Segons DENAES que es xiuli l’himne d’Espanya és un ultratge a Espanya però el jutge ha arxivat la querella perquè “no es fonamenta en fets ja ocorreguts sinó en presumpció de futur” i perquè la majoria dels delictes referits a la querella “no són competència de l’Audiència Nacional”. El jutge Pablo Ruíz ha rebutjat una denúncia de l’Associació Dignitat i Justícia en el mateix sentit, el jutge ha refusat la denúncia perquè “aquesta determinació de la competència no pot decidir-se sense que els actes que es denuncien ni tant sols s’hagin produït”. Certament, en el moment que aquests dos grupuscles feixistes espanyols van querellar-se no s’havia produït cap xiulada ni cap fet denunciable, d’altra banda ells parlen d’associació il·lícita quan no hi ha hagut cap associació lícita o il·lícita. Crec que DENAES i l’Associació Dignitat i Justícia no se n’adonen que Minority Report és només una pel·lícula, que en el món real i en una democràcia no es poden denunciar delictes que no s’han produït encara, i les detencions preventives només passen en dictadures com aquella que aquests dos grupuscles ultres enyoren. D’altra banda, ara que ja s’ha jugat el partit caldria que demostressin que allà s’ha produït un delicte i que en cas que es demostri el delicte cal imputar persones concretes. I cal dir que imputar i detenir 60000 persones per escridassar un himne que ni tan sols té lletra.

El partit

El Futbol Club Barcelona va guanyar l’Athletic de Bilbao per 3 a 0 i va guanyar la Copa del caçador d’elefants.

La rocambolesca historia de una Copa del Rey que entregó un príncipe (I)

Este artículo debía ser el tercer capítulo tercero de “La rocambolesca historia de una Copa del Rey que entregará un príncipe” pero cuando este artículo se haya publicado el príncipe habrá entregado la Copa del Rey al equipo ganador.
Quien lea este artículo y no haya leído los dos anteriores le recomiendo que lo haga, así entenderá toda esta rocambolesca historia en torno a un partido de fútbol. Ya lo ha hecho?. Pues, avanzamos.

Madrid, ciudad fascista

Este partido ha tenido unos prólogos en principio ajenos al partido pero que no se habrían producido si el partido no se hubiera jugado en Madrid. Los españoles son gente extraña, porque ver a la policía nacional española acompañando una manifestación convocada por varias organizaciones fascistas españolas exhibiendo banderas españolas con el pollo y banderas con el emblema de las SS y los policías estos mirando hacia el horizonte, mientras otros compañeros suyos se dedicaban a requisar pitos, alguna gralla, y otros objetos peligrosos como pancartas con elefantes dibujados era muy curioso. La manifestación ultraderechista había sido convocada por la Falange y por Nudo Patriota Español. Los fachas dicen que eran 2000 manifestantes, la policía no dice ninguna cifra, curioso silencio policial, la policía cuando las manifestaciones son contrarias a sus jefes políticos suelen tratar de rebajar la cifra muchísimo, y en este caso no dicen nada. Los fachas iban gritando las consignas habituales: “Viva España, viva Catalunya española”, “La unidad nacional, España una y no 51”, “Gibraltar español” y la pancarta que decía “la unidad de España ni se vota, ni se negocia “.
Escuchar este audio: La Policiaco requisa silbatos a los seguidores azulgranas
https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F47567902  <span><a href=”http://soundcloud.com/latdp-1/la-policia-requisa-xiulets-als”>La policia requisa xiulets als seguidors blaugranes</a> by <a href=”http://soundcloud.com/latdp-1″>latdp</a></span&gt;

Ahora ya sabemos que por Madrid puedes pasearte con una esvástica sin que pase nada pero los silbatos, los elefantes, las estreladas y las grallas son considerados peligrosas armas. Josué derribó los muros de Jericó con trompetas, ayer en Madrid tenían miedo de que unos silbatos derribaran las murallas del nacionalismo español madrileño. España, especialmente Madrid ha temblado sólo por 60.000 vascos y catalanes, que tuvieron un comportamiento ejemplar, lo que no pueden decir las autoridades políticas de la capital, empezando por el más alto representante del Estado hasta aquellos funcionarios policiales que requisaban silbatos y estelades mientras otros acompañaban una manifestación fascista que exhibía sin ningún pudor simbología nazi.

Archivada las querellas de DENAES y La Asociación Dignidad y Justicia

Unas horas antes de que se celebrara el partido de la final de la Copa del Rey la Audiencia Nacional ha archivado dos querellas de dos grupos fascistas españoles.DENAES (Defensa de la Nación Española) querelló por la comisión de posibles delitos de provocación al odio y la violencia, asociación ilícita y ultrajes a España.Según DENAES que se silbe el himno de España es un ultraje a España pero el juez ha archivado la querella porque “no se fundamenta en hechos ya ocurridos sino en presunción de futuro” y porque la mayoría de los delitos referidos en la querella “no son competencia de la Audiencia Nacional “. El juez Pablo Ruíz ha rechazado una denuncia de la Asociación Dignidad y Justicia en el mismo sentido, el juez ha rechazado la denuncia porque “esta determinación de la competencia no puede decidirse sin que los actos que se denuncian ni siquiera se hayan producido “. Ciertamente, en el momento que estos dos grupúsculos fascistas españoles querellarse no se había producido ningún silbido ni ningún hecho denunciable, por otro lado ellos hablan de asociación ilícita cuando no ha habido ninguna asociación lícita o il • lícita. Creo que DENAES y la Asociación Dignidad y Justicia no se dan cuenta que Minority Report es sólo una película, que en el mundo real y en una democracia no se pueden denunciar delitos que no han producido aún, y las detenciones preventivas sólo pasan en dictaduras como aquella que estos dos grupúsculos ultras añoran. Por otra parte, ahora que ya se ha jugado el partido habría que demostraran que allí se ha producido un delito y que en caso de que se demuestre el delito a imputar a personas concretas. Y hay que decir que imputar y detener 60.000 personas para censurar a un himno que ni siquiera tiene letra.

El partido
El Fútbol Club Barcelona ganó al Athletic de Bilbao por 3 a 0 y ganó la Copa del cazador de elefantes.

4 thoughts on “La rocambolesca història d’una Copa del Rei que va entregar un príncep (I)

  1. Felicitaciones por el triunfo..!

  2. […] vist com en anteriors finals de la Copa del Rei lapolicia espanyola registrava aficionats bascos i catalans i es confiscavenIkurriñes, Estelades i … que exhibien simbologia ultradreta i que havien anunciat que sortirien al carrer a “caçar” […]

  3. BUSCANT RAONS ha dit:

    […] És un detall que no l’autoritzés pel mateix dia com va ferla seva predecessora, Cristina Cifuentes, l’any 2012. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

  • 29.732 hits
Mai 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enllaços més clicats

  • Cap

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: