EL RÈGIM FRANQUISTA-RAJOYISTA POSA UN DELS SEUS AL CAPDAVANT DEL SEU TRIBUNAL DE CONFIANÇA

7

9 Agost 2013 per yeagov


EL RÈGIM FRANQUISTA-RAJOYISTA POSA UN DELS SEUS AL CAPDAVANT DEL SEU TRIBUNAL DE CONFIANÇA

Si us plau, no rigueu, ja ho sé que sembla un acudit el que ara diré però no ho és, o no ho hauria de ser: El Tribunal Constitucional espanyol és l’organisme de l’Estat que vetlla per a què les lleis aprovades s’ajustin als límits de la Constitució.
La Constitució va ser ratificada el 6 de desembre de 1978, fa 35 anys, la majoria de nosaltres no l’hem votat, doncs. I en el meu cas tinc una excusa, només tenia 9 anys.
El més divertit del cas és que els majors defensors que té ara la Constitució espanyola l’any 1978 van votar i escriure-hi en contra, per exemple José María Aznar, que ara sembla que la Constitució l’hagi escrit ell usant una ploma d’oca, però, no ens deixem enganyar, l’any 1979 Aznar va escriure set articles, entre els que hi ha un on criticava la Constitució, no debades només 10 anys abans el mateix Aznar deixava ben clar que ell era un “Falangista independiente”. Un altre convers d’última hora al constitucionalisme espanyol és Francisco Pérez de los Cobos, nomenat pel govern espanyol president del Tribunal Constitucional. Quan era jove l’actual president del TC va estripar un exemplar de la Constitució espanyola i va declarar-se admirador del líder del partit feixista espanyol Fuerza Nueva Blas Piñar i va fer campanya pel “NO” a la Constitució. També ha estat militant del PP fins l’any 2011.
El PP ha nomenat president del Tribunal Constitucional un dels seus militants, per més que deixés la militància l’any 2011, admirador de Blas Piñar (Fuerza Nueva), que estripava exemplars de la Constitució i feia campanya en contra de la Constitució, i aquest senyor haurà d’interpretar la Constitució en funció de la seva ideologia per decidir si les lleis del Parlament de Catalunya recorregudes pel Partit Popular – on ell militava – són o no constitucionals, amb l’afegit que Pérez de los Cobos també s’ha destacat per la seva catalanofòbia sense complexos.
– “Cuando un catalán está satisfecho lo expresa diciendo: ‘a mí, ya me va bien’
– “El dinero es el bálsamo racionalizador de Cataluña
– “La única ideología capaz de seguir produciendo pesadillas es el nacionalismo
-”No hay en Cataluña acto político que se precie sin una o varias manifestaciones de onanismo
Tampoc els mallorquins s’escapen del seu odi: “El mallorquín ve en su propio interés una fatalidad, algo inevitable de lo que no se puede escapar. “I jo què hauria de fer?” (¿Y yo qué debería hacer?).
Això si, l’home és honest en una cosa:
– “No es que los españoles seamos antibelicistas, es que las guerras que realmente nos gustan son las civiles
– “Los españoles hablamos el castellano en América con actitud imperial
– “¡Cuánta mediocridad tapan las banderas! Quizás se inventaran para eso
– “Soy el único liberal que conozco
Si fins ara ja pensava que el Tribunal Constitucional estava mancat de legitimitat, el nomenament d’aquest senyor pel càrrec de president del Tribunal Constitucional espanyol fa que aquest tribunal quedi totalment desautoritzat per decidir sobre qüestions relacionades amb Catalunya. Qualsevol decisió de Pérez de los Cobos neix marcada per una ideologia totalitària i uns prejudicis declarats cap a Catalunya.
Jo, senyor Pérez Cobos, també crec que el nacionalisme produeix malsons, el nacionalisme espanyol, és a dir, el seu nacionalisme imperialista, violent, autoritari i criminal. Segurament perquè no sóc espanyol no sóc bel·licista ni m’agraden les guerres civils, em preocupa que algú que una persona amb la ideologia d’aquest senyor sigui nomenat per presidir un dels tribunals més importants d’un país, però sent Espanya no em sorprèn gens ni mica.
EL RÉGIMEN FRANQUISTA-RAJOYISTA PONE A UNO DE LOS SUYOS AL FRENTE DE SU TRIBUNAL DE CONFIANZA
Por favor, no se rían, ya sé que parece un chiste lo que ahora diré pero no lo es, o no debería serlo: El Tribunal Constitucional español es el organismo del Estado que vela para que las leyes aprobadas ajusten a los límites de la Constitución.
La Constitución fue ratificada el 6 de diciembre de 1978, hace 35 años, la mayoría de nosotros no la hemos votado, pues. Y en mi caso tengo una excusa, sólo tenía 9 años.
Lo más divertido del caso es que los mayores defensores que tiene ahora la Constitución española en 1978 votaron y escribir en contra, por ejemplo José María Aznar, que ahora parece que la Constitución lo haya escrito él usando una pluma de oca, pero, no nos dejemos engañar, en 1979 Aznarescribió siete artículos, entre los que hay uno donde criticaba la Constitución, no en vano sólo 10 años antes el propio Aznar dejaba bien claro que él era un “Falangista independiente“. Otro converso de última hora al constitucionalismo español es Francisco Pérez de los Cobos, nombrado por el gobierno español Presidente del Tribunal Constitucional. Cuando era joven el actual presidente del TC desgarró un ejemplar de la Constitución española y se declaró admirador del líder del partido fascista español Fuerza Nueva Blas Piñar e hizo campaña por el “NO” a la Constitución. También ha sido militante del PP hasta el año 2011. Ha sido
El PP ha nombrado presidente del Tribunal Constitucional uno de sus militantes, por más que dejara la militancia en 2011, admirador de Blas Piñar (Fuerza Nueva), que desgarraba ejemplares de la Constitución y hacía campaña en contra de la Constitución, y este señor deberá interpretar la Constitución en función de su ideología para decidir si las leyes del Parlamento de Catalunya recorridas por el Partido Popular – donde él militaba – son o no constitucionales, con el añadido de que Pérez de los Cobos también se ha destacado por su catalanofobia sin complejos.
– “Cuando un catalán está satisfecho lo expresa diciendo: ‘a mí, ya me va bien”
– “El dinero es el bálsamo racionalizador de Cataluña”
– “La única ideología capaz de seguir produciendo pesadillas es el nacionalismo”
-”No hay en Cataluña acto político que se precie sin una o varias manifestaciones de onanismo”
Tampoco los mallorquines se escapan de su odio: “El mallorquín ve en su propio interés una fatalidad, algo inevitable de lo que no se puede escapar. “I jo què hauria de fer?” (¿Y yo qué debería hacer?).
Eso si, el hombre es honesto en una cosa:
– “No es que los españoles seamos antibelicistas, es que las guerras que realmente nos gustan son las civiles”
– “Los españoles hablamos el castellano en América con actitud imperial”
– “¡Cuánta mediocridad tapan las banderas! Quizás se inventaran para eso”
– “Soy el único liberal que conozco”
Si hasta ahora ya pensaba que el TC carecía de legitimidad, el nombramiento de este señor por el cargo de presidente del Tribunal Constitucional español hace que este tribunal quede totalmente desautorizado para decidir sobre cuestiones relacionadas con Catalunya. Cualquier decisión de Pérez de los Cobos nace marcada por una ideología totalitaria y unos prejuicios declarados hacia Catalunya.
Yo, señor Pérez Cobos, también creo que el nacionalismo produce pesadillas, el nacionalismo español, es decir, su nacionalismo imperialista, violento, autoritario y criminal. Seguramente porque no soy español no soy belicista ni me gustan las guerras civiles, me preocupa que alguien que una persona con la ideología de este señor sea nombrado para presidir uno de los tribunales más importantes de un país, pero siendo España no me sorprende lo más mínimo.

7 thoughts on “EL RÈGIM FRANQUISTA-RAJOYISTA POSA UN DELS SEUS AL CAPDAVANT DEL SEU TRIBUNAL DE CONFIANÇA

 1. Maria Boix ha dit:

  Vivim una situació d’aquelles en què ric i ploro alternativament… quanta HIPOCRESIA!

  Som del mateix any, jo tampoc vaig poder votar i quants n’hi ha que encara no havien nascut?

  És ben bé que l’han triat per al càrrec. Els queda clar als polítics catalans que hem de fugir i el més aviat possible? Què més haurem d’aguantar? Hauria de ser una persona neutra, amb tot el que ha dit i fet, NO és apte! Jo tampoc sóc espanyola, ni sóc bel·licista ni m’agraden les guerres civils. Practico el viu i deixa viure intentant respectar els altres i actualment tinc unes ganes boges de poder dir ADÉU ESPANYA, GENS ENCANTADA D’HAVER CONSTAT COM A ESPANYOLA!

 2. yeagov ha dit:

  Crec que el 70% de la població actual no va votar la Constitució espanyola perquè o no tenien encara la majoria d’edat, per exemple nosaltres dos, o perquè no havien nascut.

  El TC ja fa anys que ha perdut legitimitat per decidir sobre les lleis del Parlament de Catalunya, especialment des de la sentència de l’Estatut. És un disbarat que un senyor que s’ha declarat contrari a la Constitució ara el posin de president del Tribunal que decideix si altres texts s’ajusten al que diu la Constitució, i tampoc crec que un senyor profundament catalanòfob hagi de decidir sobre lleis catalanes.

  Ells que vagin fent, aviat s’ho trobaran.

 3. Maria Boix ha dit:

  Vols dir que el govern espanyol sap per on navega? Ho poden fer més malament?

 4. yeagov ha dit:

  Crec que això pot explicar una mica el tema de la Constitució: twitdoc.com/28KK

  Maria:
  El govern espanyol creu que pot solucionar el problema usant la força com si estiguéssim en el segle XIX.

 5. Maria Boix ha dit:

  Ja n’hem parlat altres vegades d’aquest document, ha obtingut resposta?

  El govern espanyol faria bé d’entendre que el segle actual és el XXI, tampoc els aniria malament consultar al diccionari de la RAE les paraules democràcia, nazisme… tenen tants conceptes per aprendre…

 6. yeagov ha dit:

  Ho ignoro però s’ha de dir que Herrero de Miñón és una persona molt tolerant i raonable. Seria millor que miressin un altre diccionari, potser el de l’acadèmia de la llengua francesa o el de la britànica.

 7. Maria Boix ha dit:

  Al de la RAE a Google la definició de democràcia és correcta. Si més no fa un any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Uneix altres 1.800 subscriptors

Estadístiques "Buscant raons"

 • 29.683 hits
Agost 2013
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enllaços més clicats

 • Cap

Entrades més vistes

Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre11 Setembre 2017
Diada 2017

Referèndum

1 d'octubre de 20171 Octubre 2017
Votant el futur
A %d bloguers els agrada això: